התחברות לסקיפ במיו 701 A

גיל2002

New member
התחברות לסקיפ במיו 701 A

איזה תוכנה של סקיפ להוריד למכשיר ה מיו 701A של סקיפ? אני רוצה לנסות להתחבר כאשר אני משתמש בכרטיס WIFI

AYELET1

New member
איך אתה מצפה לעבוד עם סקייפ?

יש צורך בווי פי או בדור שלישי והמיו לא תומך לא בזה ולא בזה. מממה שזכור לי, הסקייפ מזהה שאין חיבור מתאים ופוצח בשביתה

גיל2002

New member
אילת, אני חושב שלא הבנתי

האם שילוב כרטיס WIFI לא נותן מענה? לסקיפ יש תוכנה לטלפון חכם ותוכנה ל PPC אני מדבר על הדף הבא http://www.skype.com/download/skype/mobile/brand_mitac.html ברור לי שבזמן גלישה בGPRS לא אהיה מסוגל להתחבר

AYELET1

New member
ברור שכרטיס ווי פי מאפשר זאת

ומה שיעצו לך שגוי לדעתי סמארטפון זה WM אבל בלי מסך מגע . זה איננו פוקט!! אני הייתי מתקינה את זה: http://www.skype.com/download/skype/mobile/downloading_high.html או משולב טלפון חסר מקלדת אחר אם זה לא יעבוד

BravoMan

Active member
ראיתי משהו די מעניין בשרשור ההוא:

הם ציינו שיתכנו בעיות כי העברה מכרטיס (SD (WIFI איטית מידי. למיטב הבנתי הBUS של WIFI פנימי עובד באותה מהירות (ובמספר מכשירים גם באותו סטנדרט) כמו הSDIO. בכל אופן פעם לSKYPE היו שתי גרסאות למעבדים מעל 300MHZ ולמעבדים איטיים. זה נחמד מצידם לנסות להציג גרסא פר מכשיר כמו תמיכה עברית אבל בסוף זה רק יבלבל משתמשים כי אפילו הם לא יכולים לכלול כל מכשיר שיש בשוק ושיתמוך בהם. מה שלא תעשה - על תתקין גרסאת SMARTPHONE במקרה הטוב התוכנה לא תעבוד ובמקרה הגרוע כל המכשיר יתקע. הגרסא של 550 \ 350 אמורה לעבוד כי MIO של הוא POCKET PC עם אותה מערכת הפעלה כמוהם וגם יש לו מעבד מהיר. זה שהוא טלפון לא משנה במקרה זה\ שהרי אין לו דור 3. בכל אופן בהצלחה.

AYELET1

New member
אגב...

התקנתי סקייפ על מכשיר PAC Mate, שזה הפוקט עם צאג הברייל, המריץ Windows Mobile 2003 בחרתי את הגרסה ל-3715 יחד עם כרטיס CF של ווי פי עובד כמו אריה. למרות שזה בכלל לא אותה תוצרת. אני בכל זאת הייתי מנסה גרסת סקייפ למכשירים משולבי טלפון עם מעבד דומה ןמאפיינים דומים ככל האפשר

BravoMan

Active member
למה לא אותה תצורה?

מה שחשוב לתוכנה כמו SKYPE זה מהירות ואולי גם סוג מעבד (OMAP \ INTEL) ומערכת הפעלה. לרוב מכשירי 2003 (שאינם טלפון) מעבד INTEL \ SMASUNG שההבדל בניהם זניח בהשוואה להבדל בינם לבין OMAP. נכון שעדיף לבחור גרסא למכשיר משולב אבל חשוב לוודא שמדובר במכשיר עם מעבד מהיר, כי הרבה מאוד מכשירים משולבים עדיין משתמשים בOMAP.

AYELET1

New member
צודק. שכחתי את מעבדי ה-OMAP של HTC

אבל עדיין יש לכל מכשיר שם גרסה משלו כשההבדלים אינם דווקא סוג המעבד אלא גם מהירות ועוד. לכן אינני בטוחה שעניין שילוב הטלפון הוא כה זניח. צריך למצוא גרסה משולבת בעלת מעבד דומה וחוץ מזה לא כתבתי שזה לא אותה תצורה אלא תוצרת. יש הבדל בין המושגים...

גיל2002

New member
התקנתי את המלצת קבוצת תמיכה סקיפ

כמו שכתבתי, קראתי באתר של סקיפ והשתמשתי בהמלצה. ההתקנה עברה בשלום, ניתן להתקשר, ובסך הכל שומעים לא רע (אך לא כמו במחשב עצמו

BravoMan

Active member
סליחה...

תצורה \ תוצרת - אני צריך להפסיק להסתובב בפורומים ב1 בלילה

מפורום סלולר לפורום פאלם והנה מצאתי

אותכם
אני דיי נואשת בבקשה עזרה.. קניתי הMIO A701 ..ונתקעתי.. אז חלק מרצוני בקניית הMIO A701 החדש של אורנג היה בכדי שאוכל לגלוש לפורומים ואולי לאדמין-אתר הניהול של פורומים- ואני מגלה שכל מה שקשור בפלאש אינו נתמך.. ואורנג לא יכולים לעזור.. אני אפילו לא יכולה להיכנס למערכת בכינוי שלי או להגיב ולא לדבר על האדמין.. אז שמעתי שיש תוכנות תומכות.. מידע בענין זה אשמח מאודדדד לקבל פליזז.

גיל2002

New member
תנסי בעזרת דפדפן תוכנת PIEPlus V2

ניתן להורדה לניסיון לשבועים

BravoMan

Active member
כדאי לציין את MINIMO החינמי

שמסתדר אם האתר הזה לפחות (וזא אומר שבטח גם אם הרבה אחרים), הבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא כ"כ מסתדר עם מקלדת עברית.

למעלה