התחברות לסלולרי

josef123

New member
התחברות לסלולרי

יש לי 3850 . התחברתי לאינטרנט דרך האינפרא מול טלפון נוקיה 6210 ברשת אורנג . שאלתי לפורום מכובד זה : האם קיים ברשת פלאפון מכשיר שניתן להתקשר דרכו כמו עם הנוקיה ?

SKYim1400Expert

New member
קיימים מספר מכשירים

בעלי חיבור אינפרא אדום. למעשה כרגע יש 4 בעלי יכולת זו :)

josef123

New member
בתחברות לסלולרי

זה שלמכשיר יש יכולת אינפרא זה לא מספיק .צריך דרייבר ל 3850 . לפחות ככה זה בנוקיה .זאת הסיבה שפניתי לפורום מכובד זה - בכדי לשמוע תכלס .ללכת לאתר של פלאפון ולראות איזה מכשיר בעל תכונת אינפרא זה לא בעייה .

ron20

New member
ה IR רק מקשר בין המכשיר לטלפון

זו ממש לא הסוגייה, חיבור האינטרנט הטוב המהיר והזול ביותר הוא GPRS, אני לא חושב שיש לפלאפון מכשיר תומך, אני לא חושב שהרשת שלהם תומכת ... ברגע שיש לך מכשיר כזה אז תבחר אמצעי (IR, BT, כבל לקשר בינהם) אגב, יש אופציה לשרוול PCMCIA (לפלאפון יש מודם PCMCIA), או CF GPRS וכו ...

josef123

New member
התחברות

לא רוצה שרוולים, זכרונות, כרטיסי pcmcia וכדומה . כמו שגלשתי עם הנוקיה באינפרא אדום - כך כמנוי חברת פלאפון אני מחפש מכשיר שייתן לי את האופציה בכדי לא להתחנן בפני בעלי נוקיה מאורנג . זה מצויין בישיבות משעממות - אף אחד לא יודע שאתה גולש .

shay454

New member
מכשירים בפלאפון תומכי 1X

ברשת פלאפון יש תמיכה ב1X 150K מכשירים תומכי IR SK1400 5100 תומכי 1X 5400 5000 5100 אני אישית בדקתי את הגלישה עם 5100 5400 עובד מעולה!

למעלה