התחברות לבן זוג\יריב

gafni

New member
התחברות לבן זוג\יריב

חלק חשוב מאומנות הלחימה שאני לומד היא התחברות ל"יריב" וזה לא ממש תמיד מצליח לי. אז שלשום בהפסקת 10 בעבודה זה הצליח בגדול -הנה הפרטים. הגעתי למטבחון לשתות קפה. קפה שחור אזל ,הכנתי נס קפה. הגיעה ג. חוזרת בתשובה ,בודקת ואומרת ביאוש -הקפה נגמר. בלי להתבלבל אני מתיז לעברה -ג. היקרה קצת אמונה אולי השם יעשה לך נס. אפילו היא צחקה.

גפני..........

האם הגברת ג. (יפית) היא יריבה שלך? אצלי במשרד יש פקידה שאני כל הזמן רב איתה, וזה אומר שאנחנו מעיפים גומיות אחד על השני.., ומשתדלים לפגוע את הגומיות בפנים.... האם זאת גם נחשבת להתחברות??
יניב

gafni

New member
חשבתי שכולם יודעים -אם תצליח

להתחבר לתנועה של הגומיה ,לנוע בכיוון שלה ולהסיט אותה לאן שאתה רוצה אז כן. בדוגמה שהבאתי -נעתי בכוון של ג. ובסוף התנועה היא נמצאה במקום שרציתי -מחוץ למטבחון.

שי רגב

New member
יותר מכך!

ג' היא נינג'ה!!! עובדה, היא הביאה אפילו אותך, כופר מוחלט, להכרה ב-"שם" (ואתה עוד יצאת בהרגשה שניצחת...). יש לך סיכוי!!!

gafni

New member
למי קראת כופר ?

אני לא כופר ,בטח שלא בעיקר עם התפל יש לי בעיה (אפילו קשה). וג. היא לא נינגה היא האדון הפאודלי שמשתמש בנינגות מולי... אני לא הרגשתי שניצחתי הרגשתי ששילמתי מחיר גבוהה עבור חוש ההומור המשובח שלי... אבל אני לא מתיאש ויום אחד אני אנצח או אמצא את עצמי בעבודה אחרת והכל לטובה...

מזכיר לי סיפור

פעם אני ובעלת הגומיות ממש ממש התעצבנו אחד על השני, אז בחרתי להעיף עליה את הגומיות היותר משובחות של משרדנו, האלה העבות, והיותר חזקות, והחלטתי שאני לא מפספס, התגנבתי כמו נינג'ה פרודואי טיפוסי, והתמקמתי בעמדת ירי, שיורים תגומיה יש רעש, והיא שמעה את הרעש, והסתובבה בסיבוב מטריקס טיפוסי, לא היה לה זמן להתחמקויות, הגומיה התקרבה, אז היא תפסה פקידה נוספת שהיתה במראה לידה ודחפה אותה לעברה להגנה אנושית..... אותה חומה אנושית קיבלה את הגומיה בגב, אבל אח"כ הייתי צריך להתמודד עם ארטילרית גומיות של שתי פקידות!!! למחרת קיבלנו מכונת קפה חדשה!!!, מקציפה ועושה קפה משובח!!, ואותה פקידה שקיבלה את הגומיה בגב, הציעה שתעשה לי קפה, מוקצף, ב- 3 צבעים... כמובן ששמחתי, לאחר 5 דקות קיבלתי את הקפה שריחו היה מעורר..... איך שהבאתי אותה בלגימה, רציתי להקיא את הנשמה כי הוא היה מהול במלח משובח, מעורבב עם פלפל.... אז הבנתי שהם פתחו בחזית חדשה ויותר מתוחכמת של המלחמה... ועכשיו אני צריך לחשוב על אסטרטגיות חדשות לשבור את האויב בדמוי פקידות שכל פעם רואות אותי עושות את תנועה והבעת פני שלגמתי את הקפה... יניב

gafni

New member
פעם האריה היה חולה ,חולה מאוד

כל החיות באו לבקרו ולסעוד אותו ,חוץ מהשועל הזאב ניצל את ההזדמנות ושאל את האריה היכן השועל. מיד ציווה האריה כי יובא השועל לפניו. אחרי שעה קלה גררו השומרים את השועל אל האריה. מדוע לא באת לבקרני ? דרש האריה ,האם אינך אוהב את מחכך כיתר החיות. אוהב הרבה יותר השיב השועל ,אני חקרתי וביקשתי מזור לסיבלך ,אצל טובי הרופאים הייתי. השיב השועל. נו שאל האריה ,מצאת ? כן השיב השועל כל המומחים כולם מאוחדים בדעתם כי אין תרופה אחרת מלבד זו: עליך ללבוש את פרוות הזאב בעודה חמה מדמו... אולי תספר לבוס על התרגיל שעשו לך ותדאג שאחרי כמה ימים הוא יקבל כוס קפה כמו שלך ?

אהההההה

לא... במלחמות כמו במלחמות אסור להיות שטינקרים..... חוץ מזה שאני עושה לעצמי את הקפה תמיד!, אף פעם לא עושים לי... והיא הצליחה לעבוד עלי שחבל על הזמן..... אני מנהל המשרד!, אני שולט בכל הקשור לעובדי המנהלה שבמשרד, כך שאם אני רוצה אני יכול למרר להם את החיים, אבל מכוון שהכל נעשה בהומור לא עוברים את גבול הטעם הטוב... לדוגמה: אני לא אקח את אותה פקידה לשיחה ואגיד לה... שאני מעלה לה את השכר..... ואח"כ.... אני אגיד לה שעבדתי עליה....- זה למשל עובר את גבול הטעם הטוב..., אבל אני אחפש דרכים להחזיר להם מלחמה.. בהומור... הם גם מצפות לזה...

היה לי קטע עם מתמחה במשרד....

שתבין את מה שהולך במשרד שלי.... ב 1 באפריל הם ניסו למתוח אותי... שלחתי מתמחה לבצע הפקדה של 100,000 ש"ח במזומן בחשבון נאמנות שפתחנו... אז הוא חזר אלי ואמר ששדדו אותו..., שיחק אותה נסער, ואפילו בכה!!!! כמובן שהוא הצליח לעבוד עלי!!!, איך שאני בהכנות לצאת איתו למשטרה, הוא נעמד בדלת עם הבוס שלי ושנהם מפוצצים מצחוק.... אנשים חולים יש לי במשרד.....

lgmtk

New member
ענננננננננננננננננננננננננננננק

קרעת אותי! ואיך שסיפרת....................אומנותי........תהיה סופר
מצחיק ביותר אתה

התחברות לבן/בת זוג...../images/Emo26.gif

...לאחר לחימה היא תופעה מוכרת. היא ידועה גם בשם: "סקס של התפייסות". מומלץ בחום.

gafni

New member
אני לא יודע אם אתה יודע אבל

יש בתי ספר בהם מתאמנים לחוד בנים ובנות לאור זאת האם אתה מוכן לנסח שוב את ההודעה שכתבת ?

עוד מעט תבקש את המתאמנות כאן

ללבוש רק האקמה וקימונו שיסתיר את המרפקים, רחמנא ליצלן... אבל תיראה איזה יופי - אצלנו אין לך בעיה: כי הארניסאדורים באים "בליד אין" עם יראת שמיים ומקפידים אברכים - כצדיקות, לחבוש מעין בנדאנה.

אופס ../images/Emo163.gif

אתה לא מצפה שאני אכנס למיטה עם כל אחד שתוקף אותי (בטח לא בפגישה הראשונה...
).

matm

New member
הפתרון הפשוט:

לפתרון נושא ההתחברות ליריב וחוסר ההצלחה חשבת אולי על אימון נוסף? שיוקדש לאימון זוגות? ביום ניטרלי בשבוע אולי בשבת? אולי עם משהו שגר קרוב אליך ומתאמן איתך? בשעות הערב נגיד באיזור תשע? סתם רעיון...

למעלה