התחברות לאתר

nimrod1995

New member
התחברות לאתר

שלום, כיצב ניתן לבצא דף login ללא כל סיבוכים? לאחר כבר יומיים שאני מחפש בגוגל לא מצאתי מאמר/מדריך אחד בנושא. תוכלו בבקשה במקום להתריך את עצמכם לתת לי את הקוד בו אתם משתמשים להתחברות לאתר? בדקתי מלא על הממבר שיפ ולא עלו תוצאות. תודה מראש.

יש ים חומר ברשת

עצה שלי קודם תחליט איזה חלק אתה לוקח מוכן ומה אתה מיישם בעצמך. אם אתה עובד עם הWeb.config או DB . אם אתה מממש את הFormsAuthentication או שרק לוקח את הקונטרול של ה login. בכל מקרה הנה איזה שתי לינקים. http://www.sitepoint.com/article/asp-net-2-security/2 http://weblogs.asp.net/scottgu/archive/2006/05/07/ASP.NET-2.0-Membership-and-Roles-Tutorial-Series.aspx

nimrod1995

New member
תודה רבה, אך כמה דברים

קודם כל, אני רוצה כמה שיותר מזה מוכן - אני קצר מאוד מאוד בזמן. הלינק הראשון שנתתה לי מצוין, תודה רבה אך השני הינו כ4 מאמרים ארוכים שרובם אינם נחוצים. ברצוני לבקש את הקוד שאתה משתמש בו בפשטות. תודה מראש.

בנושא הזה אין קיצורי דרך

סליחה שאניי אומר את זה .. אבל קוד שמתאים לתוכנית שלי לא בהכרח יתאים לתוכנית שלך הנושא הזה חייב למידה מעמיקה אחרת אתה תתקל בהמון המון בעיות. אתה יכול להתחיל ליישם משהו שתראה בלי ללמוד את הנושא אבל אני אומר לך מראש שאת הזמן שהיית מבלה בלמידה תבלה בדיבג. בהצלחה! :)

nimrod1995

New member
כמובן שאני רוצה ללמוד את זה - אני

צריך את הקוד רק לפרויקט הזה בו אין לי הרבה זמן, ולכן אני צריך את הקוד. תודה רבה

nil ref error

יש סיבה שאתה לא עושה שימוש ב Login של Asp.net ? יש סביבה שלמה שתומכת בזה.

Nil ref error

אולי אם תסובב את הצופציק 90 מעלות דרומה, ותקרא לשרברב. אין לנו שום דרך לעזור אם אתה לא נותן פרטים. למה זה לא עובד? מה השגיאה? מה מצב הירח? האם כבר הקרבת תרנגולת? מה הכוונה בלא עובד<?

nimrod1995

New member
אוקי -

קודם כל, אין לי לול בסביבה אז לא מצאתי תרנגולת להקריב.. חח סתם. בכל מקרה, מצאתי כמה מדריכים להגעתי לממברשיפ בקובץ CS ומשם לא הצלחתי להמשיך מכיוון שהקודים דורשים גם יצירת משתמש וכ"ו ואיני צריך אותם. לכן אני רוצה לבקש מתותחים כמוכם את הקוד שלכם מכיוון שאני לחוץ מעוד בזמן. תודה מראש. נ.ב - חיפשתי הרבה ולא הצלחתי, לא באתי לפה סתם.

nimrod1995

New member
אני מנסה לעשות

אפשרות למשתמש להתחבר לאתר. אני מחזיק את השם משתמש והסיסמא שלו בבסיס נתונים.

Nil ref error

אני אחזור שוב על השאלה. אם אתה צריך לעשות את זה מהר, למה לא להשתמש ב membership api ?? אם זה לא עבד לך, למה זה לא עבד. אם אתה לא נותן שום פרטים, אי אפשר לעזור לך.

nimrod1995

New member
לא משנה לי במה ההשתמש,

וזה לא עבד כי חסר לי איזה קוד כלשהו, חוץ מהממבר שיפ בקונפיג והלוגים בעמוד הראשי. אותו אני מבקש ממכם.

nil ref error

והסברתי לך מספר פעמים, אני _לא יכול_ לעזור לך כל עוד אתה ממשיך להתשמש במונחים כמו "חסר לי קוד כשלהו" איזה קוד? למה חסר? מה הודעת השגיאה? למה לא מצליח? איפה הבשר כאן? תביא את הפרטים.

חבר אתה לא יכול לא להגיד מה חסר לך

ולצפות שמישהו ייתן לך קוד. של מה? של מי? מה אתה רוצה לממש בדיוק? יש לך טבלה משלך למשתמשים ואתה רוצה לממש את הLOGIN ? הLOGIN משתמש בטבלאות משלו. אתה לא מגדיר מה בדיוק אתה רוצה, יש כל כך הרבה קוד שקשור לזה. תכתוב בדיוק מה כן עשית ואיזה קוד כן הכנסת לפרוייקט ואז ננסה (לפחות אני) להגיד לך מה חסר לך. אתה לא מצפה שאני אתן לך פרוייקט שלי של אלפי שורות קוד שמשם אתה תדוג את מה שקשור לLOGIN ול MEMBERSHIP ?! זה נשמע לי קצת מוזר... תחזור עם יותר פרטים זה יהיה עדיף לכולם. :)

24sharon

New member
אם אתה צריך לוגין לדף אחד במערכת

ולא כ"כ רציני הדרך לעשות את זה היא לפי השלבים הבאים: 1. יצירת דף לוגין הכולל 2 תיבות טקסט של שם וסיסמא וכן לחצן של שלח 2. בארוע של הלחיצה אתה בודק אם השם הוא "ABC" והסיסמא היא "CDE" אזי אפשר להכנס ואתה יוצר SESSION["canLod"] = "aaa"; ואח"כ מעביר אותו לדף הבא. 3. בראש הדף המאובטח אתה בודק אם קיים הסישן. IF..... במידה ולא קיים הסיישן מריצים אותו לדף הלוגין, במידה וקיים ממשיכים להציג את הדף. זה פחות או יותר LOGIN בסיסי. כמובן אפשר 'לשכלל' את המערכת ע"י לקיחת הנתונים מתוך מסד הנתונים ואז להכניס את קוד המשתמש לסיישן. ובדף המאובטח להציג את הנתונים למשתמש הנוכחי. וכו' וכד' כיד הדמיון הטובה....

למעלה