התחבטות חשובה

mi16

New member
התחבטות חשובה../images/Emo4.gif

מה עושים??!! אני באמת חסר אונים מהמצב המסריח הזה ואני בטוח שגם כולכם. אני נוסע לי לתומי אתמול בלילה ממערב למזרח בכביש חוצה שומרון על גשר קסם. לא מהר. כמה שזה מפתיע אבל באמת שלא מהר. פתאום הכביש מגורד ל10 מטר ומהמורה לסיום בגודל מדרכה קטנה. למזלי נסעתי בג´יפ (למרות שגם שם הרגשתי כאילו נשבר חצי מהאוטו). אם הייתי נוסע ברכב שלי הייתי רותח ועושה מעשים שלא הייתי מתגאה בהם. אגב רכבי מונמך ומוקשה ולכן ההשפעה היתה גדולה בהרבה. בכל מקרה 200 מטר אח"כ ישנה מהמורה ישנה יחד עם כביש מגורד כבר בערך שנה כך שהתרגלי אליה כבר. זה עבר כל ביקורת!! וזה ככה בכל הארץ אני יודע. אני לא היחיד שסובל מזה. מה עושים?? אהה? למישהו יש רעיון? קיצוני שלא יהיה, אני בפנים. חיים

be_roo

New member
היה ח"כ שהתחייב לטפל בתלונות אלו

אני לא זוכרת כרגע את שמו, אבל אני אברר. הוא רתח על מע"ץ והרשויות והבטיח לטפל בתלונות של אזרחים על מפגעים. SI
שיר, מנסה להזכר כמה פעמים היא נסעה בנתיב שהסתיים בתוך קיר

sronis

New member
ח"כ אילן גילאון... היה לו מס´ פקס

אבל אני לא זוכר אותו... רוני, שנסע אתמול בפאסאט 1.8T חדשה על כביש מגורד או איךשקוריםלזה וכל האוטו התטלטל מצד לצד כאילו שזו סירת משוטים קלה בתוך סערה (ואני לא מגזים!! החלק האחורי פשוט זז איזה 5-10 סנטימטר לצדדים)

B.M.F

New member
אני איתך איש.

נזקי מע"ץ הם לא פחות משערורייה. מע"ץ הוא אירגון טרור פשוט - אין דרך אחרת להתייחס לזלזול ופגיעה בחיי אדם וברכוש.

צודק 100 אחוז.. גם לי זה קרה בי-ם

ובמיוחד בכבישי יש"ע ששם לא רוצים לבוא לתקן ת´כבישים... סטו"ד רותח בדיוק כמו חיים (זה עלה לו פעם ב 2 צמיגים קרועים ו 2 ג´נטים מגזיום דפוקים)

למעלה