dance of life
New member
התור שלי הגיע!
אני משתתפת בפורום (בצורה פאסיבית למדי) כבר כמה חודשים, וקוראת כל מה שאתם כותבים.. הצלחתי סוף סוף להביא לסריקה של כתב היד שלי (נכתב לפני 3 שבועות, ולצערי כבר הספיק להשתנות, אבל זה מה יש...) אני מבטיחה לתת פידבק ולהתייחס להכל! פליייזזז
חיכיתי לזה הרבה זמן!
)) תודה מראש! אני מצרפת פה את הקובץ ובגלל שזה לא ממש ברור הנה מה שכתוב שם: (ד"א כתוב "כתב היד שלי קיצוני טיפה..." זה ממש לא נראה בסריקה משום מה - באותו יום כנראה לא כתבתי בצורה זורמת - בשביל ההמחשה, אצרף בהודעה נוספת, מילה שאכתוב בצייר, בה הכתב באמת כמו שהוא -נמרח ממש ממש..) "אודי שלום רב! אבקשך PLEASE לנתח את כתב היד שלי
אני בת 17, כותבת ביד שמאל. כתב היד שלי קיצוני כפי שאתה רואה והעניין הוא שהוא נוטה להשתנות המון במאפייניו בימים מסויימים ה-ל שלי תהיה עגולה: ל בימים אחרים תהיה שבורה: ל כיום הכתב נוטה שמאלה, במבחנים וכאשר אני מוטרדת, הוא נוטה ימינה, כך: דבר מסויים ששמתי לב אליו הוא הנטייה להיעלמות האות "ת" מהכתב שלי - או שהיא ממש ממש מוקצנת או שהיא פשוט נבלעת ומתחברת. כמוהה, קיצונית גם האות פ' הסופית שלי: "רופף" שאני יודעת כי מסמלת את העובדה שאני "מתחבאת" מהעולם... ומתכנסת בעצמי... והנה דוגמא לכתב היד שלי באנגלית, אני משתמשת בו רבות ביום יום בעבודה:
אני משתתפת בפורום (בצורה פאסיבית למדי) כבר כמה חודשים, וקוראת כל מה שאתם כותבים.. הצלחתי סוף סוף להביא לסריקה של כתב היד שלי (נכתב לפני 3 שבועות, ולצערי כבר הספיק להשתנות, אבל זה מה יש...) אני מבטיחה לתת פידבק ולהתייחס להכל! פליייזזז
My name is Hila, Im 17 years old. I'm a dancer and an actress and would like to live abroad in the future (this part is written twice for u to see both of the types)
תודה רבה וענקית מראש ומקווה שזה מספיק וכי הכתב שלי מובן וקריא! (משתתפת פאסיבית קבועה בפורום!) תודה שוב ג'וליה" (ניתן לראות איך פתאום ב"ג'וליה" ה-ל מעוגלת מאד...