התור שלי הגיע!

dance of life

New member
התור שלי הגיע!

אני משתתפת בפורום (בצורה פאסיבית למדי) כבר כמה חודשים, וקוראת כל מה שאתם כותבים.. הצלחתי סוף סוף להביא לסריקה של כתב היד שלי (נכתב לפני 3 שבועות, ולצערי כבר הספיק להשתנות, אבל זה מה יש...) אני מבטיחה לתת פידבק ולהתייחס להכל! פליייזזז :) חיכיתי לזה הרבה זמן! :))) תודה מראש! אני מצרפת פה את הקובץ ובגלל שזה לא ממש ברור הנה מה שכתוב שם: (ד"א כתוב "כתב היד שלי קיצוני טיפה..." זה ממש לא נראה בסריקה משום מה - באותו יום כנראה לא כתבתי בצורה זורמת - בשביל ההמחשה, אצרף בהודעה נוספת, מילה שאכתוב בצייר, בה הכתב באמת כמו שהוא -נמרח ממש ממש..) "אודי שלום רב! אבקשך PLEASE לנתח את כתב היד שלי :) אני בת 17, כותבת ביד שמאל. כתב היד שלי קיצוני כפי שאתה רואה והעניין הוא שהוא נוטה להשתנות המון במאפייניו בימים מסויימים ה-ל שלי תהיה עגולה: ל בימים אחרים תהיה שבורה: ל כיום הכתב נוטה שמאלה, במבחנים וכאשר אני מוטרדת, הוא נוטה ימינה, כך: דבר מסויים ששמתי לב אליו הוא הנטייה להיעלמות האות "ת" מהכתב שלי - או שהיא ממש ממש מוקצנת או שהיא פשוט נבלעת ומתחברת. כמוהה, קיצונית גם האות פ' הסופית שלי: "רופף" שאני יודעת כי מסמלת את העובדה שאני "מתחבאת" מהעולם... ומתכנסת בעצמי... והנה דוגמא לכתב היד שלי באנגלית, אני משתמשת בו רבות ביום יום בעבודה:
My name is Hila, Im 17 years old. I'm a dancer and an actress and would like to live abroad in the future (this part is written twice for u to see both of the types)​
תודה רבה וענקית מראש ומקווה שזה מספיק וכי הכתב שלי מובן וקריא! (משתתפת פאסיבית קבועה בפורום!) תודה שוב ג'וליה" (ניתן לראות איך פתאום ב"ג'וליה" ה-ל מעוגלת מאד...

dance of life

New member
והכתב השני

כתבתי אותו בצייר ביד ימין בעכבר ממש לא נוח, ככה שאין צורך לנתח אותו אני שמה אותו רק כדי להמחיש איך נראות האותיות ה"נמרחות" שלי במציאות, כשאני לא מתוחה או משהו.. כמו שכתוב, אני בקושי מכניסה כמה מילים לשורה במחברת... המילה "השתלמות" כתובה הכי נכון שם - ה-ל' שלי תמיד ממש ממש משוכה אחורה ובצורה שבורה, וה-ת תמיד נוטה להמתח הכי הרבה קדימה, ובסוף להתעגל כלפי מעלה... הכתב שלי ממש ממש מסודר בימים אלה (אותם אלמנטים רק ממש מסודר) ונראה ממש מודפס.. (שלא כמו בתמונה שאני מצרפת פה, חח) תודה לכולם!!!

dance of life

New member
מוסיפה עוד מידע...

רוב המילים שלי, כמו שכתבתי לפני כמה ימים, מתחילות באות גדולה יותר מהשאר.. אני נוטה מ-א-ד להדיל כלפי מעלה את האות "ש" וכלפי מטה ובהקצנה את האות "צ" ו-"ג" (ג' טיפה פחות). בהגדלת האות צ', היא גם מתעגלת פנימה בסוף (כמו הפ' הסופית שלי וכמו ה-S שלי באנגלית)... (כל אלא מאפיינים שמתחזקים ומתחלשים אצלי מדי פעם.. בשבועות האחרונים הם ממש ממש מובהקים וחזקים.. הכתב באמת ממש נראה מודפס.. הלואי ויכולתי לסרוק עוד..
תודה מראש לכולם!!

היי חמודל'ה מתוקונת, יש בעיה קטנה:

היום, הגשתי למישהו חשבון על עבודה שביצעתי לו, ובמקום להודות ולשלם, הוא פתח במיקוח וטען שהסכום שביקשתי ממנו, מופרז. אני כמובן אשם שלא סיכמתי דברים ברורים מראש, אבל הסבה שבגללה העליתי כאן את הנקודה היא לגמרי אחרת, הטיעון המפתיע שאותו אדם העלה: ב "פורום" אתה מנתח בחינם, אז למה לי ... אתם כבר מבינים את ההמשך. האמת, כמעט נפלתי מהכסא למשמע הטיעון המקורי אבל הכסא שלי סובל גם נדנודים משמעותיים ולא נופל, אז נותרתי יציב. אי לכך חמוד'לה שמאלית, את הקורבן הראשון של המדיניות החדשה. אלא אם כן, נסגור בינינו בשקט, בלי שאף אחד ידע, שאת כאילו מתכוונת לשלם לי כל סכום שאבקש, אני אתייחס לכתב ואתנהג כאילו שכבר הסדרת מזמן את שכר הטירחה, ויותר לא אצטרך לשמוע טיעונים מגוחכים כאלה. מה דעתך ?

ריפקי

New member
אודי שעשעת אותי,

לא שחלילה אני מקנאה בך, אחד חומק מתשלום על לא עוול בכפך, החברה האחרת מתכלה בלי התראה מוקדמת... ובכל זאת בר-צ-לונה מחכה לך בסיבוב. אם תהיית מה אני עושה בשעות כאלו ערה (וגם אם לא) זה לא בנסיבות דומות. יש לי איזשהו גמדמוד חמוד שמדיר שינה מעיני באופן עקבי. השם השני שלו הוא בעל'בית. רודן קטן שמתחזק אותי על בסיס נשיקות באוויר וחיבוקים. אני מבינה שאין לי סיבה להתאמץ ולסיים את לימודי הגרפולוגיה, אם המצב חרבנא אליבא דה הודעותיך האחרונות? לשלוח כתב סרוק אני לא מעזה (לך תדע מה תגלה שאני עוד לא גיליתי על עצמי באי אילו שנותי). במקום טיראמיסו אני יכולה להזמין אותך לסושי הומ מייד (לא מעשי ידי, חלילה) אם כי קצת רחוק לכל הדעות.
בתקווה שיהיה נטול הפרעות וואקליות.

dance of life

New member
אודי

נסגור ביננו ש: א. אני האחרונה למדיניות הישנה וראשונה לחדשה, כך שאקבל ניתוח אך אשא בתוצאות... "אשלם" ב. מותר לשלם בתשלומים לא שווים? (מספר החיוכים שנאי מוכנה לשלם הוא מוגבל בהתאם לניתוח כתב היד.. מה גם שאני לא בנאדם מפוצץ בשמחה אז יש להעריך כל וכך חיוך שאשלם בתמורה לניתוח...) והרי כמה איומים: א. אלשין עליך להנהלת הפורומים שאתה מתאכזר למישהי שחיכתה לסריקה במשך כמה חודשים... חחח ב. אשלח לך מסרים פרטיים עם התחננויות למיניהן ואהיה חמודה לבלי די עד שלא תוכל לסרב ג. אלמד גרפולוגיה ואהיה לעוד מתחרה בתחום הכל כך לא רווחי הזה שלך, בו תאבד עוד קליינטים... כי אני אקח אותם :)) (ואז נראה אם הם יעיזו לריב איתי על התשלום) אז... אפשר ניתוח?
פליז........?
אביא לך
אזמין אותך לערב רומנטי..
(שוחד מותר?) בבקשה אל תשבור את ה
שלי (נראה לי מישו עשה לי עין הרע
) פליזזזז אני אהיה מ-ז-ה חמודה.. אפילו אסיים לקרוא את הספר של ישראל אודם...
אז מה אתה אומר?
ג'וליה.

וואו איזה מכתב יצירתי, מרגש ומפתה

אני כבר רואה את עצמי בדמיוני מסביר לאשתי שמכתבים ותגובות כאלה הם חלק מהעבודה המקצועית שלי כמנהל פורום. היא כנראה תשאל: מה, הפכת למנתח ציורים שפתאם שולחים לך כל כך הרבה ציורים על פתקאות ? בקיצור, היום יש מסיבת סוף שנה לאחת הילדות שלי, ב - 8 בערב, אם יהיה לי כח אדפיס ואסתכל בכתב, אם לא אז רק מחר לפנות ערב.

ריפקי, גם אני עברתי לא מזמן חויות

כאלה, הילדה הקטנה שלי בת 6 וחצי, כך שזה לא עד כדי כך מזמן. זכור לי שהיא די מהר עברה לשינה רצופה עד הבוקר. סיימי את לימודי הגרפולוגיה ותמשיכי כל הזמן לקרוא וללמוד, מכל מקור אפשרי. אפילו אם לא תעסקי בזה, זה תחום מרתק ומפתיע. את הזמנת אותי לסושי או שלא הבנתי נכון ? פעם אחת אכלתי ולא השתגעתי, כנראה השמרנות שלי באוכל. אבל בכייף, אם בא לך להזמין אליך עוד כמה מחברי הפורום, למשהו קליל לא מחייב, זו תהיה הזדמנות למיפגש, שנדמה לי שעד היום לא יצא אל הפועל. מה את אומרת ?

ריפקי

New member
אין מקום שהוא רחוק מידי?

אודי יקירי, הבית שלי ממוקם במרחק אפסי מאכזיב. יען כי לפחות שעתיים בדרכים לכל התל-אביבים. מעבר לכך, אני עם ההגנות שלי (טוב טרם ראית את הכתב שלי על חתימתו המרשימה והמגוננת מאוד) לא בכזו קלות אפתח את דלתי. מפגש פורום נראה גדול עלי בכמה מידות. פעם כשנהלתי ערוץ באיארסי נפגשנו, בפורום מצומצם. היה נחמד, אבל לא היה סיכוי שאחרי מפגש כזה אזמין אלי... וסושי, לא חייב להיות משו מהפכני. אחותי הקטנה עיוותה פרצוף בביס הראשון אבל אחרי הסבר מלומד שיש ברול כולה סלמון מעושן ולא טונה נטולת בישול, עבר לה. מאז היא מחכה להזדמנות לפלוש אלינו בערב סושיות. אצלי מבחינת הגמדמוד המצב חמור, הוא רק בן שנה וחצי, כל הלילות עוד לפני... וכמו שאמר חבר שראה אותנו השבוע 'הוא כבר ממש צריך אח/ות' לא שאני מסכימה איתו (בעיקר אם לוקחים בחשבון שיש לי לימודים להשלים...) אבל בכל זאת, סביר שמתישהו יהיה לו אח/ות שידירו שינה מעיני כאילו אין מחר. או שלפחות אין תוכניות למחר.

התכוונתי על חוף הים, באכזיב, זו גם

תהיה הזדמנות נהדרת לך ולבעלך בענין "אחות" לגמדוד, זה שמנהל לכם את החיים ביד רמה. אגב, זה לא מסתיים בגיל זה, עד היום יש סביבי 4 ( כן, יש לי 4 ילדים ) שמנהלים לי את החיים, אומרים לי כמה כסף אני צריך לתת להם, באיזה מלים להשתמש/לא להשתמש כדי להיות "אין". יש לי בת אחת בת קרוב ל 12 שחשוב לה תמיד להיראות אסתיטית ואני, בדיוק להיפך, יכול גם לרדת לאוטו או לזבל עם גופיה ואף בלי חולצה. את זה אני יכול לעשות רק כשהיא לא בסביבה, היא פיזית לא מאפשרת לי זאת. רק לידיעתך, לא כולם כאן מהמרכז, גם אני די גבולי אם כי עדין "איזור א'" לפי מפת הטילים. זהו בינתיים. שיהיה שבוע טוב.

מהתרשמות ניתן לזהות זוית כתיבה

קהה, כתב רחב בתנועות ימינה, ואף מתרחבות ימינה, אך גם מרחיב, לפעמים מרחיב שמאלה ושב. הכוון הימני עשוי ללמד על רמת דרישות ותביעות מודגשים מהסביבה, ואף הפעלת לחץ והתעקשות כדי שאלה יתבטאו. באדיבות מה, ולעתים בבוטות מה. מעניין זה ככל שהכוון ימינה מודגש ונשבר כאשר הוא מצטלב עם הקו האנכי, בחלק מאותיות ה', פ', נותרת לה תבנית מרובעת, אם כי בד"כ מעוגלת מרוככת, אך עדין הבסיס התבניתי מגובש. כאן ניתן לראות את מה שאבי ציין פעם לגבי כתב אחר: תבנית השתוף האידיאלית, מבחינתך ברורה ומגובשת, עם נכונות וגם יכולת להגמיש בשולים ( רכוך התבנית ) מה שמלמד על ציפיות ודרישות שצד ב' ישתבץ לפי מתכונת בשתוף אליבא מבית מדרשך וצורת חשיבתך. זה יכול לצמצם במשהו את החברותיות, הגמישות והיחס, או לכופף אותם ולהפכם תלויים במדת הנכונות של הצד השני לקבל מתכונת כזו. הגמשת "המתכונת" יכולה להעיד על כל שמלוא עוצמתה של התבנית, קשיות ועקשנות באופי ובוותרנות עלולים להיות סבירים בשלבי הכרות ראשוניים ופחות מכך בהמשך. וגם מנקודת מבטך, הנכונות לקבל התנהלות 'אחרת' מצד מי שנכנס במחיצתך ותחת חסותך - 'קיימת' עד השלב שבו אין פתיחות והשתנות, הסבלנות פוקעת וכל מתחיל לבעבע. יחסית לגיל 17 צברת די הרבה נסיון חיים ולקחים. בהצלחה.

dance of life

New member
אודי

מעריכה אין קץ את הניתוח, תודה רבה רבה וענקית.. וכל מה שכתבת נכון. תודה!

למעלה