התורמת-מה חשוב???

מצב
הנושא נעול.
הרופאים טוענים שהריון הוא לא מחלה

לנוח או לו לנוח? זו השאלה
יש לי חברה שעוברת טיפולי הפריה רגילים.הרופא שלה הנחה אותה לנוח יומיים שלושה לאחר ההפריה.הרופא המטפל שלי אמר שלדעתו לא צריך לנוח במיטה משום שזה מביא לדכדוך ומחשבות.אלא אפשר להתנהג ולתפקד כרגיל.כמובן לא לסחוב לבנים...מה ההנחיות שאתן קיבלתן?
הרופאים טוענים שהריון הוא לא מחלה
ולכן לא צריך לנוח. ואם זה נקלט - אז זה ייקלט אם תנוחי או לא. אני דווקא נהניתי לנוח לאחר כל הפריית מבחנה וגם לאחר התרומה. נהניתי מהמנוחה ולא הרשיתיח לעצמי להידרדר במחשבותי למחוזות לא רצויים.

שרון123

New member
תמיד טוב לנוח../images/Emo6.gif

יש לי חברה שעוברת טיפולי הפריה רגילים.הרופא שלה הנחה אותה לנוח יומיים שלושה לאחר ההפריה.הרופא המטפל שלי אמר שלדעתו לא צריך לנוח במיטה משום שזה מביא לדכדוך ומחשבות.אלא אפשר להתנהג ולתפקד כרגיל.כמובן לא לסחוב לבנים...מה ההנחיות שאתן קיבלתן?
תמיד טוב לנוח

אני שכבתי קצת מייד אחרי ההחזרה, אח"כ נחתי עוד קצת בחדר בזיגי. בערב התרוצצתי בשדה התעופה, וממש לא נחתי, כבר לא היה מקום בטיסה וחיכיתי שעות לטיסה הבאה. מכיוון שההחזרה היתה ביום חמישי, בשישי-שבת לא השתוללתי, וביום ראשון הלכתי לעבודה כרגיל.

אדוינה

New member
אם מקבלים הוראה לנוח...

אם מקבלים הוראה לנוח...
אז למה לא? אני מחכה רק שמשהו יתן לי הוראה לנוח!

אפיה בתנור....-פדיוס

אפיה בתנור....-פדיוס
שלום.כמה זמן לוקח מרגע החיבור בין הזרע לביצית ז"א אחרי כמה ימים מרגע שבעלי נותן את הזרע אני אמורה להגיע לקפריסין? יומיים או שלוש?

ayoosh

New member
בד"כ בפדיוס ההחזרה היא

אפיה בתנור....-פדיוס
שלום.כמה זמן לוקח מרגע החיבור בין הזרע לביצית ז"א אחרי כמה ימים מרגע שבעלי נותן את הזרע אני אמורה להגיע לקפריסין? יומיים או שלוש?
בד"כ בפדיוס ההחזרה היא
אחרי שלושה ימים. הם יגידו לך בדיוק מתי את המורה להיות שם.

שאלה חשובה

התורמת-מה חשוב???
שלום בנות יקרות.אני אמורה לטוס בסוף פברואר לפדיוס .היום קיבלתי את הנתונים של התורמת.הפריע לי נושא ההשכלה שלה והגובה שהיא די נמוכה.האם זו סיבה לפסול מועמדת?היא פוריה ויש לה ילדים וכן היא לא מעשנת.בבקשה תענו.
שאלה חשובה
אני קוראת פה בפורום שבנות מקבלות זריקת דקפפטיל.הרופא שלי אמר לי לקחת כדורי ארגסט בשביל לקבל מחזור.אחר כך ביום השלישי להתחיל פרוגונובה לעיבוי רירית הרחם.וביום השאיבה של התורמת כל יום זריקת גסטון וג'ל לנרתיק.שום דקפפטיל.האם הטיפול הזה שונה ולמה?

ronitili

New member
דקפפטיל הוא לדיכוי, כדי לשלוט בביוץ

שאלה חשובה
אני קוראת פה בפורום שבנות מקבלות זריקת דקפפטיל.הרופא שלי אמר לי לקחת כדורי ארגסט בשביל לקבל מחזור.אחר כך ביום השלישי להתחיל פרוגונובה לעיבוי רירית הרחם.וביום השאיבה של התורמת כל יום זריקת גסטון וג'ל לנרתיק.שום דקפפטיל.האם הטיפול הזה שונה ולמה?
בפרוגינובה יש אלמנט מדכא, קשה מאד לבייץ תחת פרוגינובה (מי שעדיין מבייצת), זו הסיבה שבתרומת ביצית וגם בהחזרת מוקפאים בדר"כ לא נותנים דיכוי. אם יש לחכות זמן רב עד התרומה לפעמים "מחזיקים את הגוף" עם דיכוי (דקאפפטיל או צטרוטייד) בפאזה אסטרוגנית עד לפני ההחזרה, אז מתחילים עם הפרוגסטרון (גסטון, אנדומטרין/ג'ל קרינון) שמשנה פאזה לרירית ומאפשר לה לקלוט את העוברים. כל רופא והשיטה שלו, כל אשה והגוף שלה.

ronitili

New member
שכחתי לכתוב כי הביוץ גורם לשינוי

בפרוגינובה יש אלמנט מדכא, קשה מאד לבייץ תחת פרוגינובה (מי שעדיין מבייצת), זו הסיבה שבתרומת ביצית וגם בהחזרת מוקפאים בדר"כ לא נותנים דיכוי. אם יש לחכות זמן רב עד התרומה לפעמים "מחזיקים את הגוף" עם דיכוי (דקאפפטיל או צטרוטייד) בפאזה אסטרוגנית עד לפני ההחזרה, אז מתחילים עם הפרוגסטרון (גסטון, אנדומטרין/ג'ל קרינון) שמשנה פאזה לרירית ומאפשר לה לקלוט את העוברים. כל רופא והשיטה שלו, כל אשה והגוף שלה.
שכחתי לכתוב כי הביוץ גורם לשינוי
פאזה ברירית - מאסטרוגנית לפרוגסטרונית, ויש "חלון זמן" להחזרת עוברים שאסור לפספס אותו, זו הסיבה לדיכוי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה