התורמת-מה חשוב???

מצב
הנושא נעול.
לאור כוכב הצפון

שאלה חשובה
אני קוראת פה בפורום שבנות מקבלות זריקת דקפפטיל.הרופא שלי אמר לי לקחת כדורי ארגסט בשביל לקבל מחזור.אחר כך ביום השלישי להתחיל פרוגונובה לעיבוי רירית הרחם.וביום השאיבה של התורמת כל יום זריקת גסטון וג'ל לנרתיק.שום דקפפטיל.האם הטיפול הזה שונה ולמה?
לאור כוכב הצפון
היי.ראיתי תשובה שלך לתות בננה שבה דברת על פרופסור זיידמן ואופן התשלום.אני גם מטופלת שלו והייתי אצלו פעמיים.ז"א לפני חודש לביקור ראשון ובו הוא גבה 800 ש"ח וביקור שני לאחר שבועיים ובו הוא גבה 550 ש"ח.לאותו טיפול.האם לא הייתי אמורה לשלם? האמת שהוא קצת מעופף.אני אמורה לטוס עוד שבועיים ואם לא הייתי קוראת בפורום שאני צריכה לשכור מיכל להחזרת העוברים לא הייתי יודעת כלום.וחוץ מזה הוא לא אמר לי כלום על זה זה שהוא אמור לדאוג לי למקום באסותא לאחסון העוברים.זה די מעצבן.

התורמת-מה חשוב???

התורמת-מה חשוב???
שלום בנות יקרות.אני אמורה לטוס בסוף פברואר לפדיוס .היום קיבלתי את הנתונים של התורמת.הפריע לי נושא ההשכלה שלה והגובה שהיא די נמוכה.האם זו סיבה לפסול מועמדת?היא פוריה ויש לה ילדים וכן היא לא מעשנת.בבקשה תענו.

אופיר ערב טוב

לאור כוכב הצפון
היי.ראיתי תשובה שלך לתות בננה שבה דברת על פרופסור זיידמן ואופן התשלום.אני גם מטופלת שלו והייתי אצלו פעמיים.ז"א לפני חודש לביקור ראשון ובו הוא גבה 800 ש"ח וביקור שני לאחר שבועיים ובו הוא גבה 550 ש"ח.לאותו טיפול.האם לא הייתי אמורה לשלם? האמת שהוא קצת מעופף.אני אמורה לטוס עוד שבועיים ואם לא הייתי קוראת בפורום שאני צריכה לשכור מיכל להחזרת העוברים לא הייתי יודעת כלום.וחוץ מזה הוא לא אמר לי כלום על זה זה שהוא אמור לדאוג לי למקום באסותא לאחסון העוברים.זה די מעצבן.
אופיר ערב טוב
התשובה מתחלקת לכמה חלקים. אינני יודעת אם עדיין קיימת השיטה של "רשת רופאים". לפני שנה כשהייתי אצלו בדיוק החלה השיטה הזו בקופ"ח מושלם. לפי שיטה זו יש רופאים ששיכים לרשימה של "רשת רופאים" והוא שייך לרשימה הזו. המשמעות היא שהיה עלי לשלם רק !!! 150 ש"ח לפגישה והיו רק שתיים כאלה. אחת לפני כל תחילת טיפול. השאר - דיברנו בטלפון והוא נתן לי הוראות טלפוניות בהתאם לתוצאות בדיקות הדם והאולטרהסאונד. בכל מקרה המזכירה שם אומרת במפורש שהתשלום הוא עבור חודש שלם של טיפול ולא עבור כל פגישה. נכון שהוא גובה תשלום גבוה יותר לפעם הראשונה ונמוך יותר לשאר מחזורי הטיפול. הוא אמר לי במפורש שלא עושה שום דבר שקשור לתאומים השונים הכרוכים בנסיעה והכל את צריכה לעשות לבד. תדברי איתו על אחסון העוברים באסותא.

ayoosh

New member
זה מאוד אישי... אבל...

התורמת-מה חשוב???
שלום בנות יקרות.אני אמורה לטוס בסוף פברואר לפדיוס .היום קיבלתי את הנתונים של התורמת.הפריע לי נושא ההשכלה שלה והגובה שהיא די נמוכה.האם זו סיבה לפסול מועמדת?היא פוריה ויש לה ילדים וכן היא לא מעשנת.בבקשה תענו.
זה מאוד אישי... אבל...
לדעתי את צריכה לקחת בחשבון שלא תהיה מישהי שתענה לכל הדרישות, ולכן מה שחשוב (ומה שאנחנו עשינו) הוא לסדר לך סדר עדיפויות- על מה את לא מוכנה להתפשר ומה אפשר לקחת בחשבון למרות שזו לא ההעדפה הראשונה. לנו היתה חשובה במיוחד הפוריות של התורמת- יותר מהכל, זה לא אומר שהסכמנו למישהי שממש לא באה בחשבון, אבל קחי בחשבון שהם נותנים מידע אמין ולא מנסים ליפות את התמונה (ולטעון למשל שכולן בעלות תואר ראשון/שני וכו'). אם חשוב לך יותר מהכל המראה- אל תתפשרי על זה, אבל תחליטו מה סדר העדיפויות ולכו לפיו.

תודה לך ועוד שאלה

זה מאוד אישי... אבל...
לדעתי את צריכה לקחת בחשבון שלא תהיה מישהי שתענה לכל הדרישות, ולכן מה שחשוב (ומה שאנחנו עשינו) הוא לסדר לך סדר עדיפויות- על מה את לא מוכנה להתפשר ומה אפשר לקחת בחשבון למרות שזו לא ההעדפה הראשונה. לנו היתה חשובה במיוחד הפוריות של התורמת- יותר מהכל, זה לא אומר שהסכמנו למישהי שממש לא באה בחשבון, אבל קחי בחשבון שהם נותנים מידע אמין ולא מנסים ליפות את התמונה (ולטעון למשל שכולן בעלות תואר ראשון/שני וכו'). אם חשוב לך יותר מהכל המראה- אל תתפשרי על זה, אבל תחליטו מה סדר העדיפויות ולכו לפיו.
תודה לך ועוד שאלה
פדיוס לא הציעו לי למשל מספר תורמות ומתוכן לבחור.אלא תורמת אחת.האמת שגם לא הבהרתי מה הכי חשוב לי אבל היא עונה על 90% מהדרישות.כמו שאמרת הם לא מייפים את הנתונים וזה מראה על אמינות.אני מאמינה בגורל ואומרת שאם נתנו לי את התורמת הזו אולי זה המזל?

ayoosh

New member
גם לי לא

תודה לך ועוד שאלה
פדיוס לא הציעו לי למשל מספר תורמות ומתוכן לבחור.אלא תורמת אחת.האמת שגם לא הבהרתי מה הכי חשוב לי אבל היא עונה על 90% מהדרישות.כמו שאמרת הם לא מייפים את הנתונים וזה מראה על אמינות.אני מאמינה בגורל ואומרת שאם נתנו לי את התורמת הזו אולי זה המזל?
גם לי לא
הציעו מספר תורמות- הם מציעים תורמת אחת, ואז הכדור בידיים שלך- האם את מאשרת או לא. אני חושבת כמו שאמרתי שא"א כמעט למצוא מי שתענה על כל הדרישות, 90% נשמע לי טוב מאוד, בעיקר אם זה כולל את הדברים החשובים...

כמה עולה בסה"כ?

התורמת-מה חשוב???
כמה עולה בסה"כ?
אני נוסעת לפדיוס.הבנתי שהטיפול עולה 3200$ +להקפיא עוברים 500$+להחזיר אותם לארץ עוד 500$?ז"א -4200$ ? או שלא הבנתי וזה עולה 3200$+500$ להביא מוקפאים+3700$ ?

ayoosh

New member
לגבי המחירים

כמה עולה בסה"כ?
אני נוסעת לפדיוס.הבנתי שהטיפול עולה 3200$ +להקפיא עוברים 500$+להחזיר אותם לארץ עוד 500$?ז"א -4200$ ? או שלא הבנתי וזה עולה 3200$+500$ להביא מוקפאים+3700$ ?
לגבי המחירים
אני מצרפת הודעה של רוניתילי- אני חושבת שהמחירים מעודכנים יותר ממה שידוע לי (אנחנו שילמנו קצת 3,000$ על הטיפול, ואני יודעת שהמחיר עלה- למה שכותבת רוניתילי). אני לא יודעת אם מחיר ההקפאה השתנה. אבבל להביא אותם לארץ לא עולה כסף, אם את מצליחה ואם יש לך התחייבות לאיפסונם בבית חולים.

ayoosh שלום רב

לגבי המחירים
אני מצרפת הודעה של רוניתילי- אני חושבת שהמחירים מעודכנים יותר ממה שידוע לי (אנחנו שילמנו קצת 3,000$ על הטיפול, ואני יודעת שהמחיר עלה- למה שכותבת רוניתילי). אני לא יודעת אם מחיר ההקפאה השתנה. אבבל להביא אותם לארץ לא עולה כסף, אם את מצליחה ואם יש לך התחייבות לאיפסונם בבית חולים.
ayoosh שלום רב
ראשית, תודה על התשובה.שנית ממי אני מבקשת את הטופס לאחסון העוברים? מהרופא שמטפל בי?

אופיר ברוכה הבאה למסלול פידיוס

ayoosh שלום רב
ראשית, תודה על התשובה.שנית ממי אני מבקשת את הטופס לאחסון העוברים? מהרופא שמטפל בי?
אופיר ברוכה הבאה למסלול פידיוס
שהינו פורה מאד. אני ילדתי לפני חודש מהמסלול הזה. בנוגע לבחירת התורמת - לי היה מאד חשוב שהיא תהיה דומה לי ולבני ולכן שלחתי להם תמונה שלנו. כמו כן היה לי חשוב שהיא תהיה משכילה. אם את לא מאשרת את התורמת הם ימצאו לך תורמת חליפית מאד מהר בדרך כלל אז אם את לא שלמה עם ההחלטה לגביה תשאלי אותם אם הם יכולים למצוא מישהיא אחרת שיותר תתאים לבקשותייך. לגבי התעריפים - מה שאיוש צרפה לך מרוניתילי - זה תעריפים ששתינו שילמנו בתחילת מאי 2004 ויכול להיות שהתעריפים השתנו. המון

פיש10

New member
לגבי התורמת, הכי חשוב שהוכיחה

התורמת-מה חשוב???
פוריות, כל שאר הפרטים לדעתי הם ענין אישי. קחי בחשבון שנושא ההשכלה תמיד יהיה נמוך, אני לא רואה בנות משכילות ומצליחות הולכות לתרום ביצית תמורת כסף. חשוב כפי שציינתי הפוריות, בדיקת X שביר, לי היה חשוב גם שאינה נשאית של מחלת הטלסימיה שזו מחלה המאפינת יוצאי אגן ים התיכון כולל קפריסין. ושצבעי עורה יהיו בהירים (אנחנו אשכנזים - וזה יכול לחסוך שאלות מיותרות בעתיד ). גם שלנו היתה תורמת נמוכה, מקווה שהגנים של בעלי שמאוד גבוהה יכנסו לפעולה!

פיש היקרה

פוריות, כל שאר הפרטים לדעתי הם ענין אישי. קחי בחשבון שנושא ההשכלה תמיד יהיה נמוך, אני לא רואה בנות משכילות ומצליחות הולכות לתרום ביצית תמורת כסף. חשוב כפי שציינתי הפוריות, בדיקת X שביר, לי היה חשוב גם שאינה נשאית של מחלת הטלסימיה שזו מחלה המאפינת יוצאי אגן ים התיכון כולל קפריסין. ושצבעי עורה יהיו בהירים (אנחנו אשכנזים - וזה יכול לחסוך שאלות מיותרות בעתיד ). גם שלנו היתה תורמת נמוכה, מקווה שהגנים של בעלי שמאוד גבוהה יכנסו לפעולה!
פיש היקרה
הבהרת לי נקודה חשובה.זה נכון שמי שיש לה כסף תגיע פחות למצב של תרומה.את במקרה במסלול פדיוס?

לגבי השכלה של התורמת

לגבי השכלה של התורמת
התורמת שלנו הייתה סטודנטית לרוקחות.

למלח של פלפל

לגבי השכלה של התורמת
התורמת שלנו הייתה סטודנטית לרוקחות.
למלח של פלפל
אתה במסלול פדיוס?אתה יכול בבקשה לומר לי כמה עולה סה"כ? לא הבנתי מהם אם זה 3700$ או 4200$? אני רוצה להביא את שאר העוברים לפה.אז הקפאה זה 500$ ועוד הבאתם לארץ זה עוד 500$?ממש מודה על התשובה

אנחנו היינו במסלול בני ציון.

למלח של פלפל
אתה במסלול פדיוס?אתה יכול בבקשה לומר לי כמה עולה סה"כ? לא הבנתי מהם אם זה 3700$ או 4200$? אני רוצה להביא את שאר העוברים לפה.אז הקפאה זה 500$ ועוד הבאתם לארץ זה עוד 500$?ממש מודה על התשובה
אנחנו היינו במסלול בני ציון.
לגבי מסלול פדיוס אני ממש לא יכול לעזור לך, פרט ממש שפורסם פה בפורום. אני חושב בהמקור המימן ביותר לגבי מסלול זה הינה אייוש שהיא בהיריון עם תיאומים
מה צסלול הזה.

לנוח או לו לנוח? זו השאלה

התורמת-מה חשוב???
יש לי חברה שעוברת טיפולי הפריה רגילים.הרופא שלה הנחה אותה לנוח יומיים שלושה לאחר ההפריה.הרופא המטפל שלי אמר שלדעתו לא צריך לנוח במיטה משום שזה מביא לדכדוך ומחשבות.אלא אפשר להתנהג ולתפקד כרגיל.כמובן לא לסחוב לבנים...מה ההנחיות שאתן קיבלתן?

לי נאמר לנוח רק ביום של ההפריה

יש לי חברה שעוברת טיפולי הפריה רגילים.הרופא שלה הנחה אותה לנוח יומיים שלושה לאחר ההפריה.הרופא המטפל שלי אמר שלדעתו לא צריך לנוח במיטה משום שזה מביא לדכדוך ומחשבות.אלא אפשר להתנהג ולתפקד כרגיל.כמובן לא לסחוב לבנים...מה ההנחיות שאתן קיבלתן?
לי נאמר לנוח רק ביום של ההפריה
אך לקחתי יומיים נוספים. מבחינתי, הרגשתי שכך אני נותנת לזה את המקסימום. כמובן שבשבועיים שלאחר ההפריה נזהרתי לא לסחוב לבנים, כהגדרתך.

פיש10

New member
בארץ כשעשיתי טיפולים אמרו לי שלא

בארץ כשעשיתי טיפולים אמרו לי שלא
צריך לנוח אז לא נחתי... בפדיוס מהרנגיס השביעה אותי שאנוח מספר ימים אז נחתי... לנוח זה תמיד טוב!!! בעיקר לנפש!

מצב
הנושא נעול.
למעלה