התורה החדשה...

• פותח הנושא Kima
  • פורסם בתאריך
כולן, אם אפשר.

ובתור התחלה, את אלה שלוקחות יותר אנרגיה מאחרות. ובסוף, רק בסוף, את אלה שעוזרות לטפל ולמזער דרמות אחרות.

מי צריך להירגע?

"צריך" - אף אחד. רצוי - לדעתי? כולם! זה תמיד יכול לעזור כמדומני. כי כשאני רגוע, אני פועל טוב יותר, וגם נהנה יותר.

charlila

New member
אל תיתמם! אני שואלת מה אמרת לגבי

פיצוץ קורי הקרמה. "להפסיק עם הדראמות ולהירגע" - מי לדעתך עושה דראמות מיותרות ואינו רגוע?

LucidGuest

New member
היחידה שעושה כאן דראמות זו את ../images/Emo31.gif

בינתיים היחידה שאני רואה שעושה כאן דראמות מעל דבר, מיתנפלת על כל מישפט תמים שמישהו כותב ומתלהבת מעצמה כמו איזו אני לא יודע מה, זו רק את, כל האחרים נראים לי רגועים ונורמליים לחלוטין (באופן יחסי לפורום הזה כמובן...) נראה לי שאת לא מקובעת כל כך לקרקע, כדאי שתייצבי את עצמך קצת, בעיקר נפשית נראה לי. Lucid

pandor

New member
תגיד, אתה בסדר?

במקום להעליב את צ'ירלילה אתה מעליב אותי. נורמלי, מקובע לקרקע, לא עושה דראמות... עשיתי לך משהו?

נסיון להבהרה.

נראה לי שיהיה נעים יותר אם כולנו נהיה רגועים יותר (כל בנאדם, כך נדמה לי) ונרפה מכמה שיותר דרמות. "מי לדעתי עושה דראמות מיותרות ואינו רגוע" - בני האדם באופן כללי, כך נדמה לי. אני, למשל. "אני שואלת מה אמרת לגבי פיצוץ קורי הקרמה" - לא אמרתי שום דבר לגביהם. אני לא יודע אפילו מה זה (וטוב לי כך...
)

ofnik

New member
משום מה כל התגובות שקראתי פה

מתעלמות מעובדה פשוטה שמזוכרת בספר האחרון כמדומני. קסטנדה מצהיר שהוא האחרון בשושלת הלוחמים וע"מ שהידע העצום שנאגר לאורך הדורות לא יאבד- קיבל אישור לפרסם אותו להפכו לנחלת הכלל. אז כמה רציניים לדעתך יכולים להיות הסיפורים שמופיעים כאן?

charlila

New member
הוא האחרון - לא הראשון.

גם כן היו הרבה שושלות. יש הרבה דרכים לרכילות לעבור.

למעלה