התורה החדשה...

• פותח הנושא Kima
  • פורסם בתאריך

Kima

New member
התורה החדשה...

שלום לכולם, אני כל הזמן ממשיך לחשוב ולתהות לגבי מה שאנו עושים כאן... אם תשימו לב, לקחנו כמה סיפורים שנשמעים ממש טוב ומרתקים לאללה.., והפכנו אותם עם בכוונה ואם שלא לתורה שלמה, למצוות "עשה" ו "אל תעשה" (החזרת כוחות, שחזורים, חלימה, שיטות להלחם בטורף...) מה שעשינו תוך כדי כך, ששוב קשרנו את עצמנו לרעיונות ואידאות של דברים שאנו צריכים לבצע וכיצד... לפי דעתי עצם זה שאנו קוראים לעצמנו לוחמים כבר מעלה קונפליקט מסויים של מלחמה (ובמקרה זה מלחמה עד חורמה)... אשר מונע מאיתנו להגיע לשקט הפנימי המבורך ו או לשלמות הפנימית המיוחלת... עצם זה שאנו חושבים כיצד לנצח את הטורף או מנסים באופן בלתי פוסק לפוצץ קורי קרמה, כבר יוצר תורה שלמה בפני עצמה... ומחשבות שלא תמיד אני חושב שעזורות לנו להתקדם... איפה כאן בעצם החקירה העצמית ממקור ראשון בלבד... תשמעו אני תמיד תומך במשפט הזן "אל תלך בעקבות הזקנים אלא חפש את מה שהם חיפשו..." מה שבעצם אנו עושים כאן זה יצירת עולם אם נכון ואם לא המתבסס על ערכים של סיפורי קרלוס, דון חואן, ושאר הלוחמות... כדי לענות אחד לשני לגבי נושאים מסויימים אנו פשוט מצטטים קטעים שלמים מספרי דון חואן (במקום במדבר ב' פסוק...).... האם יש מישהו כאן, שבאמת ובתמים הגיע להשגות כלשהן שתומכים במשנתו של דון חואן באופן מוחלט או שסתם יצרנו לעצמנו עוד דת חדשה.... הדון חואניזם...
...???????

Kima

New member
האין חרות מוחלטת , הינה גם החרות ..

...מהדרך שדון חואן וקרלוס קסטנדה מציבים לפנינו...??? הרי גם דרך זו מתי שהוא אם תחקרו בלבבכם הפכה לאמונה שלנו... (האם אנו משועבדים לאמונה זו ?!?? )...

adamfbs

New member
אלו שאלות ששאלתי את עצמי מזמן

ועצמי ענה - טוב. ואז עשיתי ממממ במשך 20 דקות. לנקודה - במילים ניתן להפוך כל דבר לשלילה ולחיוב, האם אפשר להשתעבד גם לחופש? אפשר להגיד שאפשר להיות כלוא לחופש, הכל אפשר לתחום במילים, אך אין בזה הגיון, או אמת, למרות שכל דבר ניתן להפוך, לסובב ולעשות איתו ספקולציות מכאן עד הודעה חדשה (ראה ערך "פילוסופיה"). ולדעתי, זה כמו התעסקות בשטויות, דון חואן, קרלוס קסטנדה, זן, טאי צ'י, יוגה, מדע, אלוהים, דת. אלה מילים גדולות בשביל מעשים קטנים. ואם ברצונך לדבר עליהם כל היום, אל תצפה להתקדם לשום מקום - כלפי עצמך. זנחתי את ההתעסקות בחקר החיצוני, הגיע הזמן להתעסקות בחקר פנימי. הגות מגיעה משתיקה? שתיקה מובילה להגות? בשבילי לדעתי, יאללה יאללה

foxx

New member
תורה

יש פה באמת בעייתיות. אני משתדל לקבל מהספרים האלה זעזוע, שהם ימוטטו לי את מערכת האמונות, כאשר מה שכתוב בספר זו הצעה, אפשר להגיד גם השקפה למה שיקרה כשממוטטים את מערכת האמונות. משתדל לקבל את הזעזוע ולראות איפה אני נמצא אחריו ולאן אני מגיע. חווה את תזוזתה של נקודת המאסף ותו לא :)

אכן קיימת סכנת loop מערכתי

שבו, במקום לפעול להשגת אבולוציה, תיתקע המערכת על תרגילי סדר חוזרים ונשנים. שימו לב! ללא ארגון בעל סמכויות ונוהלים מתאימים, אי אפשר להתקדם לקראת אבולוציה. מצד שני, כמעט כל הארגונים שמוכרים לנו, (כל הדתות, ולמעשה כל ארגון אחר שהציב לעצמו כמטרה היחלצות מן השיבוד או מאספקטים אלה או אחרים שלו)נתקעו על loop ומשם והלאה הם עוסקים בתרגילי סדר כאלו או אחרים במקום לחתור למטרותיהם. מכאן ברור מדוע מועט האמון באפשרות ההיחלצות מן ה-loop. כאמור, אין לשירותי התמיכה מענה הולם לבעייה הזו. והבעייה היא, שמחשבים אינם יכולים ליצור ארגון נאות - רק המתכנת ("הרוח" יכול. הארגון הזה קיים בצורה לטנטית - מי שיצחצח את החוליה המקשרת אותו לרוח, ויעקוב אחר הוראותיה, יוכל למצוא את מקומו הנכון בהתארגנות גבוהה יותר מזו הקיימת עכשיו. אבל, לאור עצמת הוירוסים והרצון העומד מאחוריהם - נראה לכאורה שחבל על הזמן. יש לזכור שהגחלת לא כבתה גם בתקופות שבהן היה מערך הכוחות מייאש פי כמה וכמה וכמה. בהתאם לכך אנחנו, שירותי התמיכה, לא רק שלא אבדה תקוותנו - להיפך, היא גוברת עוד ועוד.

kung fu

New member
"כאן"

לדעתי באופן כללי יש כאן (בפורום זה) יותר מידי היסטריה, פחדים מזה.... ופחדים מזה..... והיסטריה מהלא אורגנים. זה לא בא מכל הגולשים כמובן, אבל באופן כללי יש אווירה של פחד. דרך הלוחמים היא דרך האהבה. אז מסר לכולם: להירגע

kung fu

New member
עיקר הפחד מופץ על ידי צ'רלילה.

זאת עובדה. זאת לא ביקורת. אני חוזרת, אין זו ביקורת אישית. מצידי שכל אחד יחלום את חלום הפחד כל הזמן. אבל שלא כל מי שגולש פה, יחשוב שזאת האפשרות היחידה הקיימת עבורו. בוקר נפלא!!! אני הולכת לאכול

Kima

New member
../images/Emo13.gif

או הו, ללכת לאכול ב - 10 בבוקר ארוחה לא נשמע רע בכלל...

charlila

New member
המציאות היא המפחידה, יקירה. וווה!!!

טורפים!!! אצלי בחלום!!!! אצלי בערות!!!!! כראה שאני קצת טמבלית, כי אני לא רואה שום דבר מפחיד. מפחידה אותי התכחשות למציאות - אכן. קרבנות מפחידה אותי. לחימה לא.

charlila

New member
דוגמה שתבאר זאת היטב: כולם (כולן,

יותר) אומרות לי "איך היה לך אומץ ללדת לא בבית חולים!! אני ממש לא מבינה איך היה להן אומץ ללדת בבית חולים.

pandor

New member
טוהר המילה

אין כאן אף אחד שמפיץ פחד, יש כאלה שמפרשים את הכתוב כהפצת פחד. (היסטוריה אישית, השתקפות עצמית וכו') הכרזה על משהו כעובדה נובע מהפחד לשמוע דעות אחרות. יש בכלל עובדות בחיים?

keoser

New member
יש משהו בדברייך..

הפחד הזה ניכנס אליי כנראה. אני לא זוכר אם היית בחלק הזה של השיחה שלי עם בן -- אבל הוא נתן לי תרגילים להתמודד עם זה. אני חושב שאחרי ההארה הזו אני פשוט מתעלם מהפורום הזה עד שאני אהיה מספיק חזק בכדי לא לקבל השפעה שלילית.

yom

New member
בקישור הבא

תמצא מסמך להורדה שבו עולות שאלות נוקבות לגבי ק.ק ופועלו ותשובות לכל טענה, חלקן טובות וחלקן לא. http://www.magicalpasses.co.il/MPart.html רק החוויה יכולה לאשר או להכחיש, לכל אחד באופן אישי, את האמיתות של הדברים. השכל הישר והמילים באות להסביר את החוויה, בלעדיהם לא נבין לעולם מה חווינו. כך שהדיון התיאורטי, לא מעלה ולא מוריד, אלו גיבובי מילים - רק אתה תוכל לדעת את החופש של עצמך ואת האמיתות, וזאת בעקבות הפעולות מעשיות שתעשה על מנת לחוות והסברים ישרים שיפרשו את החוויה.

kung fu

New member
אני יכולה לדבר בשם עצמי בלבד

אני לא הופכת שום דבר לתורה. יש בי "ספר חוקים" עדיין. כן. יש בי עדיין טפיל, שחושב שכדאי לעשות כך או אחרת. אני לא נלחמת בטורף / טפיל. לפחות לא במובן שנראה לי שמתכוונים אליו בדרך כלל במילה לחימה. אני נלחמת על החופש שלי, ולוחמת על חיי. כן. אז אני נלחמת בטפיל מתוך אהבה לעצמי. אבל לא בקטע של פחד ולהמציא כל מיני סרטים מפחידים ודברים שרוצים לעשות לי... כשאני חושבת על לחימה אני חושבת על לחימה על החירות שלי. על החופש שלי. אבל לא במובן של מאבקים. אני לא מנסה לפוצץ שום קורי קרמה. אני פועלת באמת ובתמים בעבור בחופש האישי שלי, ודון חואן / ספרי קסטנדה אינם העזרים היחידים בהם אני משתמשת. ואני לא מנסה לחקות את קסטנדה או משהו כזה.

למעלה