התוצר של השאלות ...

preversia

New member
התוצר של השאלות ...

נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני מעלה תמונות לפורום באינטרנט :) אבל אחרי ששאלתי פה כל כך הרבה שאלות בדרך של הפסל הזה...ראוי להעלותו
 
יאללה שהחיינו והגענו ../images/Emo140.gif

הטכניקה של פסל מתכתי יצא ממש מוצלח גם הפסל טוב, לא ברורה לי בחירת התנוחה של הפסל - אבל הביצוע מצוין
 

50מרלין

New member
לעבודה ראשונה את בדרך הנכונה ותודה ששיתפת

אותנו,,,עדיין יש לשים לב לפרופורציה של הרגליים ביחס לשאר הגוף, התבוננות בתמונות וציורים יעזרו לך המון בהבנת הכנת השלד ,,,,יפה,,,תמשיכי ליצור ולשתף אותנו
 

האגדית

New member
הצביעה נהדרת

מסכימה עם קודמותיי שהתנוחה והפרופורציות לא נכונות. עבודה ראשונה... המשיכי ליצור, עם התחלה כזו בטוחה שתגיעי רחוק. יש לך את זה. בהצלחה.
 

preversia

New member
תודה...

התנוחה שלה זה משהו שהתגלגל ללא תכנון מוקדם האמת...ככה שלי היא לא יותר ברורה :) ...השלב הראשוני היה קצת אימפולסיבי... (ערימות סיכומים שלא הניחו למצפון האקולוגי שלי...הייתי חייבת לעשות איתם משהו....ועם עוד כמה דברים מהזבל) האימפולס הזה הוביל אותי לעבודה הבאה ... (לא היה לי סבלנות לחכות עד שזו תתייבש...) שכנראה גם בה לא לקחתי מראש את הפרטים שיביאו לסיומה... (הגודל...מה עבר לי בראש? אני עוד תוהה...) וכבר זה הזמן לשאלה הבאה...:) יש שיטה קלה יותר לשייף בסוף כדי להביא את העבודה למרקם חלק יותר או לחילופין אם זה לא קורה בסוף כמו שקרה אצלי אז בשלב אחר?
 

50מרלין

New member
לא צריך לשייף,,,אם תכיני את העיסה בלישנ הגונה

תקבלי עיסה כמעט חלקה לגמריי שלא מצריכה שיוף.
 

אמירהח

New member
כעבודה ראשונה בעיסת נייר נראה לי

שנזכה לראות הרבה עבודות יפות מתוצרתך. אהבתי את הזהב. .
 

preversia

New member
התכוונתי לעבודה ראשונה שאני מעלה לפורום...

יצא לי בעבר להתעסק קצת עם עיסה...אבל מדובר על עבר די רחוק ועל התעסקות עצמאית...ללא הכוונה מעשית... בכל מקרה תודה...:)
 
למעלה