התוצאות !

התוצאות !

בקשר לגיטריסטים ... אין הפתעות מיוחדות .. 1. ג`ימי הנדריקס (37) 2. ג`ון פטרוצ`י (18) 3. אריק קלפטון (9) 4. בלקמור (8) 5. גילמור (7) רק ?! 6. סנטנה (5) 7. בריאן מאי (4) 8. ג`ימי פייג` (3) בקשר למתופפים ... אני הופתעתי האמת .. 1. פורטנוי (19) 2. איאן פייס (9) 3. ג`ון בונהאם (8) 4. קיית מון (2) תתביישו לכם ! ומישהו מיוחד ... (מוקדש לטאיה, שהיא מותק) ארל`ה קמינסקי. בקשר לזמרים .. גם כאן יש הפתעה אחת .. 1. פרדי מרקורי (30) 2. ג`ון לנון (15) 3. ג`ניס ג`ופלין (10!!!!) 4. ג`ים מוריסון (8) 5. אלטון ג`ון (6) 6. אלוויס פרסלי (5) 7. פול מקרטני (2) בקשר לתמלילנים ולמלחינים .. כל אחד אומר משהו אחר ובאופן לא מסודר .. ככה שאי אפשר לספור. כנ``ל לגבי קלידנים ובסיסטים. גלעד

deeper

New member
חינוך זו המילה

כדי שתגיעו לתוצאות נורמליות במשאלים הללו חייבים לעבוד על החינוך שלכם מחדש: נתחיל מזה שתדעו שלא כל הנוצץ זהב הוא. אם איאן פייס מופיע ברשימת המתופפים אחרי איזה חובבן שמדגדג את התופפים ועושה להם רטט קל או שקית מון נבחר ע``י שניים או שקוזי פאוול לא מוזכר בכלל לאן אני הולך ואנא אני בא ? אם בלקמור מופיע אחרי טינאייג`ר בשם פטרוצ`י שכמו שסיפרתי לכם נסע אחריו מסע הופעות שלם כדי ללמוד איך נכנסים בזמן לקטע סולו בהופעה אז מה יהיה. נשאיר את הסיסמה הריקה שזה עניין של טעם בצד לשעה קלה.

מסכים חלקית

בקשר למתופפים אני מסכים קיית מון באמת ראוי להכנס לשלושת הגדולים ... ופורטנוי .. הגזמתם עם האהבה לדרים תיאטר. בקשר לפטרוצ`י, אני לא חושב שבלקמור יותר טוב ...אותי יותר עיצבן הקטע שאנשים מתלבטים בכלל מי הגיטריסט הכי טוב, כשזה ברור שג`ימי הנדריקס הוא מקום ראשון. הויכוח פה הוא על המקום השני והשלישי. בקשר לניקוד .. הוא הולך ככה: אם דירגת נגיד ככה... 1.ג`ימי הנדריקס 2.ג`ון פטרוצ`י 3.דייויד גילמור אז הראשון מקבל 3 נקודות השני 2 נקודות והשלישי נקודה אחת. אגב... איכזבתם אותי גם בקשר לגילמור.

Bodom-child

New member
בקשר לפורטנוי

אני חושב שהוא ראוי להיות במקום שהוא נמצא. פורטנוי לא רק מחזיק את הקצב אלא הוא אשכרה מנגן בתופים מנגינות. חייבים לפחות פעם אחת, כששומעים איזה דיסק של דרים, להגביר את הבסים ולהאזין אך ורק לתופים. מגלים דברים חדשים לגמרי.

אגב

בתור אחד שדירג את ג`ימי הנדריקס במקום ה*12* אני מציע שתסתום את הפה שלך, ותפסיק להטיף לאחרים בענייני מוזיקה.

wiz

New member
דיפר היקר....

נראה לי שאתה צריך לעבור חינוך מחדש.... אתה בכלל לא מכיר את דרים, וחוץ מהחפירות שלך באתר של הסגולים לא שמעת עליהם בכלל... בוא אני אגיד לך ככה, יש לך המון מה ללמוד. ג`ון פטרוצ`י לא טינאג`ר חובבן. או שכן... תלוי מה אומר לך תואר של בוגר ברקלי במוזיקה, בנאדם עם איזה 20 שנה ניסיון על גיטרה... וגם לא נראה לי שבכלל הם התלוו לסיבוב של דיפ פרפל, כי היו להם מספיק הופעות בזמן הזה... ואם מישהו יודע להרכיב סולואים ולשמור על קצב זה פטרוצ`י. בקשר לפורטנוי... אותו הדבר... תקשיב ללהקה לפני שאתה פותח את הפה... אני חושב שהתוצאות של הסקר טובות, חוץ מהקטע של ג`ימי הנדריקס... אמנם הוא היה חלוץ, והיה חדשני באותה תקופה, אבל אני לא הייתי שם אותו מקום ראשון... הוא לא היה נקי (ולא רק בקטע של סאונד... חחח) ודי חזר על עצמו... וגם אני חושב שגילמור וג`ימי פייג` היו צריכים לקבל דירוג יותר טוב.

deeper

New member
הנה עוד קצת:

פייס מרצה למוזיקה באוניברסיטת ברקלי, באוניברסיטה של מלבורן ורק לפני חודש נתן סדרת הרצאות באוניבסיטה של רומא אבל הכל אמת. ואני לא בראש של לעצבן אותך. וחלאס בסדר אתה אוהב את פורטנוי או מה שקוראים לו בסדר יללללה מה אני יכול לעשות נו, בסדר רק תחזור הביתה לפני 01:00 בבוקר.

wiz

New member
ומה עם...

כל החברים של דרים, שעסוקים כל הזמן בקלינקות על הכלים שלהם, ומרצים בכל מיני מקומות אחרים ??? גם אני לא בראש לעצבן אותך, אבל אתה פשוט לא מבין על מה אתה מדבר... ומה בכלל הקטע שלך עם ה-``תחזור הביתה לפני 1:00...`` ???

taya

New member
גם אתה מותק

מה שנשאר זה לברך אותך על היוזמה, כל הכבוד.

34ijf4jf

New member
את צוחקת איתי????

דברראשון!!! ינגווי מלמסטין צריך להיות מקום ראשון (איך הוא לא מדורג בכלל??) אחר כך פטרוצי ואחר כך פייג והנדריקס מבחינת מתופפים איפה ניל פרנט המתופף המעולה של rush???? וסולנים בכלל!! גניס גופלין ולנון עוברים את מוריסון בעל הקול האלוהי?? תסלחי לי זאת ממש אבל ממש שערורייה! תני לי בבקשה את האתר שפירסם את התוצאות..

שאף אחד לא יספר לו מאיפה התוצאות

זה ישגע אותו לגמרה... הוא סתם יתחיל לקלל ולהתעצבן למרות שרוב הדברים שהוא אמר נכונים

wiz

New member
גם אני חושב

שאינגווי צריך להופיע... אני רשמתי אותו למרות שהוא לא היה ברשימה, ביחד עם סטריאני וסטיב ואי וכל השאר... אבל אינגווי לא צריך להיות ראשון. הוא וירטואוז, טכניקאי מעולה, מהיר, יש לו אחלה סגנון (ניאו-קלאסי...), אבל אין לו הרבה רגש. הוא די חוזר על עצמו, ואחרי ששמעת 2 דיסקים שלו, אתה כבר מבין בערך איך כל השירים שהוא עושה הולכים... אותם מהלכים, ואותן ריצות. הוא גיטריסט מצויין, אבל כדי להיות הכי טוב צריך יותר... לפחות אני חושב ככה... וזה סקר של הפורום.... Take it easy...

ed4343

New member
למה לא להגיד לי מאיפה התוצאות?

אני לא מהמקללים אבל עדין לפי דעתי הדירוג לא טוב.. ולוויז לפי דעתי גיטריסט טוב הוא גיטריסט שמנגן מהר ומקורי. מבחינת מקוריות אני חייב להודות שהנדריקס לוקח אבל מבחינת מהירות אין ספק לגבי ינגוי הבנאדם מטורף ומצוין! אבל לא צריך רגש בשביל להיות גיטריסט טוב(בשביל סולן אולי כן אבל לא בשביל גיטריסט) אם רגש היה כלי חשוב אז הייתי יכול לומר שקורט קוביין הוא אחד הגיטריסטים הכי טובים כי הוא מנגן בהרבה רגש אבל בתור גיטריסט הוא לא משהו בכלל..

למעלה