התוצאות !

cordelia2

New member
למרות שהסקרנות שלי אכזרית

כצופה מכורה באקווריום הזה- הכי מעניין יהיה לראות בשבוע הבא איך יתנהגו המכורים לסיגריות בלי הסם שלהם. זה יהיה מגעיל ומהנה.

madmongo

New member
הדייר החדש שייכנס ביום ראשון הולך לשנות...

הולך לשנות את כל מאזן הכוחות בוילה. מדוע ? הוא יודע בדיוק מה חושבים בחוץ על כל אחד מהמתמודדים. והמצב הוא שהצמד יוסי ועינב לא יודחו לעולם, אלא אם כן יועלו שניהם על ה'גרילר'. משום מה, הדיירים עוד לא קלטו שהם הצמד החזק ביותר ( יוסי היה פאקינג 6 פעמים על הגרילר, אאל"ט). הדייר החדש יכניס להם קצת תבונה לראש, שרק איחוד כוחות נגד צמד הבובלילים יביא לפירוק החבילה. ברגע שיוסי יהיה לבד בוילה, בלי עינב (כיוון שבקרב יוסי VS עינב בגריל, יוסי לוקח) הוא יהיה שקט יותר, מדוכא יותר, לא יהיה לו עם מי לדבר ועם מי לתאם הדחות (שפרה ושי), הוא ממילא לא ממש שותף לרוב השיחות בוילה, וכך הוא יהיה עוד יותר משועמם (מה שעשוי לגרום לו לעשות שטויות מצחיקות, ולחזק אותו, או לחילופין לדכא אותו ולהחליש אותו). בקיצור, דיירי הבית צריכים להבין שרק אם יתאחדו נגד הבובלילים, ישאירו לעצמם סיכוי להגיע לגמר. יצויין שהכותב הוא מעריץ גדול של יוסי הדורבן שקולע בזמן ושל הבת הפרחה (אם כי חיננית משהו) שלו.

בעיה קלה במה שכתבת ...

גם אם הדיירים כביכול יתאחדו ( איך הם בדיוק אמורים לעשות את זה אם אסור לדבר על אסטרטגיות ? ) בכל הדחה מועמדים 3 מתמודדים לפחות . וזה אומר שעל פי התסריט שלך יהיו מועמדים עינב , יוסי וX . ובכל שבוע יודח ה- X . פשששש איזה שינוי ! יהיה לי קשה להתרגל לזה

madmongo

New member
מה !? הייתי בטוח שכל שבוע מועמדים רק שניים

להדחה. ובקרה שיש שוויון בין המועמדים השני והשלישי, אז שניהם מועמדים לגריל. (כמו אתמול ששפרה ויוסי קיבלו 3 קולות כל אחד)

Uri04

New member
שכחת עוד דבר חשוב אחד שבטוח בטוח יקרה

3) ב-9 בדצמבר כל הקשקוש הזה יסתיים, ויום לאחר מכן לאף אחד כבר לא יהיה אכפת משי, לאון, הבובלילים וכל שאר החברים... אני חוזה כאן התאבדות המונית של עשרות פקאצ-פריחות... מה לעזאזל הן יעשו עכשיו עם זמנן הפנוי?? יצפו ב'לונדון וקירשנבאום'? מצד שני, לכל עונת ריאליטי יש עונה נוספת..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הבידור הכי טוב בשכונה הפורום הזה קורע

סאמוואן

New member
מה?? ה-9 בדצמבר זה הגמר????

אני מתגייסת ביום הזה..אויש נו... טוב אבל מצד שני אתה צודק..לכל סדרת ריאליטי יש עונה 2

sweetdreams

New member
וואי, זו כולה סדרת טלוויזיה..

ואם כבר מדברים על אנשים שצועקים יותר חזק, אז זה מצחיק שהאנשים האילו לטענתך הם אילו שצועקים עכשיו להדיח את המתמודד שצועק הכי חזק. אני דווקא חושבת שאין אף מתמודד שהתוכנית תלויה בו, וגם אחרי שי היא תהיה מעניינת, ואפילו תתרענן טיפה. כרגע כל זמן ששי נמצא בתמונה הוא מושך אליו את כל הפוקוס ולא נותן את המקום לדמויות אחרות בבית להתפתח, סביר מאוד להניח שהן גם עושות את זה מתוך בחירה. אחרי שהוא ייצא, לא תהיה להן ברירה, והמשחק יהפוך להרבה יותר מעניין. אבל כבר מדברים על העדפות, אז אני אתרום את דעתי האישית, והיא ששי דווקא כן יישאר, ובכלל אני בעד שלישיית גמר איתו, עם עינב ועם ליאון. הגעתי למסקנה שבנוסף לכל שהם הכי מעניינים בבית, הם גם הציר המרכזי שם, וכרגע כל השאר די סובבים סביבם או סתם לא רלוונטיים.

וכדורגל הוא רק ספורט ...

אגב קצת היה לי קשה לעקוב אחרי התגובה שלך . בכל פיסקה היתה דיעה אחרת ושונה מהפיסקה הקודמת . " אני דווקא חושבת שאין אף מתמודד שהתוכנית תלויה בו, וגם אחרי שי היא תהיה מעניינת, ואפילו תתרענן טיפה." " אבל כבר מדברים על העדפות, אז אני אתרום את דעתי האישית, והיא ששי דווקא כן יישאר, " ואת גם מנמקת מאוד יפה את 2 הגישות . נראה לי שגם אם שי יודח וגם אם הוא ישאר את מצאת את הדרך להיות שמחה על כך . יישר כח .

sweetdreams

New member
חח זה לא כזה מסובך...

עד הפסקה האחרונה ההודעה שלי היתה מנקודת מבט די אובייקטיבית, ושאני לא מסכימה שהתוכנית תהיה כזאת משעממת בלי שי כמו שניסית לצייר אותה. בפסקה האחרונה הוספתי שאני דווקא כן הייתי רוצה ששי יישאר. זה שהתוכנית תישאר מעניינת בלעדיו לא אומר שאני לא רוצה שהיא תישאר מעניינת איתו, נכון?
אנחנו יכולים לדבר גם על כדורגל אם אתה ממש רוצה, אבל באמת שזה נושא מדכא לדבר עליו.. הכדורגל בארץ מעולם לא יכל להיות במצב יותר עגום.

או ריסה

New member
לא מבינה בספקולציות

אבל אהבתי לראות איך נפלו פניו של שי (עלאק מנהיג)... שחושב שכול העולם על הז** שלו. ועוד יותר אהבתי את ליאון שמבחינתי, הוא הבחור הכי חכם בחבורה. הוא עושה את עבודתו בשקט. אני אשמח לראות ביום שלישי הקרוב את שי אומר שלום לבית. הרבה לפני שפרה ויוסי.

נועה21

New member
לאון לא חכם, לאט לאט הוא נמשך לציר הרשע

בשבוע הבא הוא לא יצביע לשי, הוא מלא חרטה על זה

לאון מאד רגיש

הוא מצביע למי שגורם לו להרגיש רע. פיזית אפילו. מי שמאיים בסביבה שלו. יוסי מציק לו כל הזמן. שי לחץ יותר מדי. לאון נלחץ. מעדיף שלא יהיו סביבו אנשים לא נעימים. הוא ממש כמו הילדים הקטנים האלה שמצביעים על מישהו ואומרים לו 'אתה פויה' ולא בגלל שלא אוהבים אותו אלא כי הם מרגישים רע כשהוא בסביבה.

או ריסה

New member
לאיזה ציר רשע הוא נמשך בדיוק?

ליוסי הוא מצביע כל שבוע, והוא לא מלא חרטה. הוא לאט לאט מתפכח.

נועה21

New member
יוסי לא חופר לו כל היום על כמה הוא לא בסדר

שהוא יושב עם שפרה וצבר. שי כן חופר לו שזה לא בסדר שהוא מדבר עם ונסה ועינב ולכן לאון, שהוא לא הכי חכם בעולם, לא יצביע לשי בשבוע הבא כי הוא קיבל שטיפת מוח מציר הרשע (למקרה שלא הבנת - שי,צבר,רנין ושפרה)

BrokenWings16

New member
נקווה ששי הוא זה שילך

נמאס לראות את ההתפרצויות שלו כבר,הבן אדם משוגע

למעלה