התוצאות הועלו לאתר

amitceder

New member
ושוב תודה

הצלחתי לראות את הטיסה, ולצערי - העובדות מדברות בעד עצמן - הלקח - בפעם הבאה לא לסמוך על כלום ולהוריד את הנקודות לגי'פס, אחרת תהיה בכיה לדורות... חבל שלא מקבלים בכ"ז ניקוד על מה שקרה אחרי ה"TP" ש"לקחתי". מה שמוכיח - שמכל טעות אפשר ללמוד.

המלצה.

התוכנה עושה סיכום מסודר של תוצאות היום + תוצאות כלליות (דוגמא מצורפת). ניתן לפרסם כך ואז קל יותר לעקוב אחרי התוצאות. בהצלחה איתי

חגי זיו

New member
בהחלט - חסרה הטבלה המסכמת

בה אפשר לראות את חלוקת הניקוד והזמנים

חגי זיו

New member
מעניין להריץ את הקומפ עם הטרקים

של עמירם , שלי , של עמיר ושל גיא עמירם יוצא בסביבות 1145 (לא ברור איזה סטארט הוא לקח) מגיע לאזור הסוסיתא כשאני בקרבת יבנאל. אני יוצא ב- 1212 ומבזבז 12 דקות על יציאה בעיתוי לא יעיל (מקבל סטארט של 1200). כשאני מול מבוא חמה רק אז גיא ועמיר יוצאים(1245) - עמירם כבר חוזר מהפיילון. כשאני לוקח הפיילון עמירם בכפר חרוב ועמיר בטיסה מהירה לאללה (70-90 קמש) באזור יבנאל. עמירם ועמיר חולפים זה מול זה באזור מבוא חמה...כשעמיר ממשיך לטוס ישר כל הזמן במהירות גבוהה כשגיא נשאר הרחק מאחור... באזור סוסיתא עמיר חולף אותי צפונה . עמירם מגיע מעט גבוה לגול ונוחת . גיא בנתיים חותך יפה לכיוון הפיילון כשהוא טס באזור הכנרת ולא על הרכס כמו הרב. הפער בינו לעמיר נסגר בצורה מפתיעה. באזור הסוסיתא בדרך לצמח עמיר עם גיא אבל כנראה שהפרש הגבהים משמעותי לטובת עמיר. אני בשלב זה כבר במבוא חמה. כשאני נוחת בגול עמיר במבוא חמה מתחיל לצאת לגלייד אחרון - גיא כולה 3 קמ צפונה. מרגע שעמיר נוחת לוקח לגיא יותר מ- 25 דקות כדי להגיע - נראה שהוא בזבז המון זמן באזור מבוא חמה ודרומה וכמובן שהוא מגיע עם עודף גובה מיותר.

חגי זיו

New member
השוואת זמנים

לפי - עמירם /חגי/עמיר/גיא יציאה- 1145 / 1212 / 1245 /1245 קו מבוא חמה בהלוך- 1220 /1245 /1310 /1316 פיילון - 1241 /1301 / 1320 /1331 בתחום הגול - 1322 /1350 /1358 /1426 מסקנות - 1. מהיציאה עד קו מבוא חמה עמירם 35 דקות , חגי 33 דקות , עמיר 25 דקות (!),גיא 31 דקות 2. קו מבוא חמה פיילון: עמירם 21 , חגי 16 , עמיר 10 (!!!) , גיא 15 . 3. פילון גול: עמירם 41 , חגי 49 (רע) , עמיר 30 , גיא 55 (רע מאד). בקיצור - עמיר טס עם מנוע , עמירם טס סולידי ולאט , חגי פרווה וגיא מפשל בשלב הסיום . שוב בשביל הפרופוציות : לעמיר לקח 65 דקות מהיציאה לגול כשלחגי לוקח 65 דקות ממבוא חמה לגול !!! אגב אם הייתם בודקים את שוויצר אז בכלל הייתם מזדעזעים מהאיטיות ...אבל עשה גול ... שיהיה.

חגי זיו

New member
טעות אחת - עמיר מפיילון לגול 38 ולא

30 . לכן סהכ לעמיר מיציאה לגול 73 ולי ממבוא חמה לגול 65 דקות

חגי זיו

New member
גם בהשוואת מהירות הטיסה בסוף

הטסק בדרך לגול גיא טסק במהירות נמוכה מדי כנראה בגלל שאינו מבין את המשמעות של טיסה מול רוח או בגלל שאינו משמש בגלייד טו גול. כמובן שהוא מגיע גבוה לגול. עמירם גם טס לאט יחסית ומגיע עם עודף גובה לגול חגי מגיע לגול בעודף קטן יחסית ובמהירות בינונית. 6.7 קמ לגול אורכים עבורו 9.5 דקות - 43 קמש ממוצע עמיר שלום עם המנוע עושה את 6.7 הקמ האחרונים ב- 6.5 דקות!!!! 62 קמש ממוצע.

חגי זיו

New member
קבל התנצלות שוויצר

בבדיקה נוספת ראיתי שטסת די דומה לקצב שלי למעט אזור יבנאל שם ברחתי לך קצת. אגב - הגפס שלך קופץ חזק מזרחה מדי פעם - משהוא לא לחלוטין תקין בו.

לדעתי יש טעות. ועוד פרט בסטטיסטיקה

אם הנתונים שרשמת נכונים,עמירם ביצע את המשימה ב-1.37 חגי ב-1.50 אחרי ניכוי של 12 דקות... עמיר 1.13 ואנוכי 1.41 מה שאומר שולנסי צריך להוריד לך 12 דקות (וכמובן נקודות). ונתון נוסף לסטטיסטיקה שלך זה שעל המראה מוקדמת של עמירם +4 דקות (יותר מהר ממני) קיבל עמירם עוד 145 נקודות ועמיר שטס ב-28 דקות יותר מהר מעמירם קיבל 36 נקודות יותר ממנו. קצת מוזר לא? וולנסי תבדוק את טבלת הניקוד הורדת לעמירם 73 נקודות.

חגי זיו

New member
גיא אתה לא מבין איך הנוסחה עובדת

נדמה לי שהכנתי על העניין מסמך שהגשתי לברטוב. יש ניקוד מיוחד ליציאה וניקוד להגעה לגול . אתה ועמיר לא קיבלתם כלום בשני הסעיפים האלה. דבר נוסף - החישוב הוא אוטומטי בהתאם לפרמטרים , זמנים ומרחקים שהוגדרו. בחישוב הזמנים שלי לא לקחתי בחשבון את העניין של הסטארט גייט מה שמשנה את חישוב הזמן הכולל מבחינת הנוסחה.

למעלה