התוסיק שלי משנה צבע.....

שורצמן

New member
התוסיק שלי משנה צבע.....

קצת כחול וקצת סגול עם קונטור אדום.... לא איכפת לי כלום מצידי שהתוסיק שלי יהיה שחור....העיקר שאני אקלט!!! אאאאאאמממממןןןןןןןןן

מירבי*

New member
סיגל..יכול להיות שהוא כחול בגלל שאת

מזריקה למטה מדי? נסי לשנות טיפה את המקום, אולי זה יעזור..יש לך עוד המון זריקות לקבל.. מה שחשוב הוא שלא יהיו גושים, אח"כ זה כואב נורא.. בהצלחה יקירה

לי לך

New member
סיגל, כל הכבוד

תבררי אם אפשר לשים רטיה קרה אחרי ההזרקה, זה בטוח מוריד כאבים ואולי גם ימנע דימום תת עורי (??) המון בהצלחה לי לך

meirav69

New member
טוסיק צבעוני

סיגל, הדבר שהכי מקל על כאבי זריקות בעיקר: גסטון... וודקה קרה מערבבים בכוס שליש וודקה + השאר מים טובלים רטיה קטנה ומנחים על הטוסיק האלכוהל עושה את העבודה ו/או עלי כרוב גם הם עוזרים עם המקום אדום ומודלק. מניסיון עוזר.

שורצמן

New member
היי מרב!!!

וודקה.....טוב ננסה כשהמצב יחריף....אני פשוט לא יכולה לסבול את הריח שלה.... המקום לא ממש מודלק רק מחליף צבעים....ועם בליטות.... לא נורא הייתי כבר בסרט הזה...הכל יעבור!!! בכל אופן תודה על העצה. בייי סיגל

milanat

New member
סיגל, אני מקוה שהפעם לזה

יבוא תגמול!
מילנה

miri71

New member
סיגל, אמן. אני זוכרת שתוסיק שלי

בתקופה של טיפולים גם קיבל צבעים ופחדתי שמישהו באוטובוס יגע בו עם התיק, אבל האמנתי שזה לא סתם ויהיה בסדר, למרות שזה כאוב נורא...

סיגל הי,אני מתארת לעצמי

שהתוסיק שלך,יחזור למראהו הרגיל. ברגע שתסיימי כבר עם ההזרקות. נו, אבל לא חשוב צבע עור התוסיק,החשוב הוא שתקלטי. נכון?? באותה הזדמנות אני מאחלת לך הצלחה הכי גדולה שיש.ואני חייבת להגיד לך,אני הייתי רוצה פונדקאית כמוך. את ראויה להערצה,ברצינות. אז בהצלחה בטיפול

סלי1234

New member
הי סיגלוש ממי../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מה שלומך מתוקה, אני קוראת את ההודעה שלך ונזכרתי בתקופה שלי, אבל אל תדאגי עוד כמה ימים והתוסיק מתרגל, ואחרי שזה יגמר את תשכחי שהזרקת אי פעם. אני מקוה שתיקלטי בפעם הראשונה, לפי מה שקראתי אז ההפריה היום,מחזיקה לך אצבעות...... שלך באהבה סלי...

שורצמן

New member
היי סלי!!!!!

כן כן התוסיק שלי כבר מתרגל לעניין.....(והוא גם זוכר את הפעמים הקודמות )..אבל מה שכן, זה הרבה יותר קל שאני מזריקה לעצמי כי אני לא צריכה לדאוג כל הזמן להגיע לקופ"ח ולחכות שם... מה שלומך?? איך את מרגישה??? מתחיל להיות חם וזה בטח מעיק... אני ילדתי בדצמבר אז סחבתי את כל החודשים הכי חמים, יום אחד אחי הגדול עשה לי הפתעה והביא לי מזגן וזה ממש הקל עלי את ההמשך. אני באמת מנסה להמניך ציפיות כי אני כבר יודעת מה זה כשזה לא מצליח, אבל בכל זאת יש לי עדיין תקווה (קטנה) שזה יקלט בפעם הראשונה. בייי בינתיים נשיקות סיגל

אולה *

New member
הי סיגל! ../images/Emo50.gif

האם את מזריקה גסטון? אם כן - יש לי כמה טיפים: לחמם את האמפולות לפני הזריקה, להזריק לאט, לעסות את המקום חזק אחרי הזריקה ולמרוח משחת טראומיל פעמיים-שלוש ביום (משחה הומאופטית נגד מכות וסימנים כחולים).

שורצמן

New member
היי אולה!

אני מכירה את הגסטון מהפעמים הקודמות, לגבי חימום האמפולות זה בסדר כי אין לי בעיה עם ההזרקה היא דווקא די קלה . ולגבי הכאבים ...הם בהחלט נסבלים....זה עוד לא קטסטרופה....אם זה יהיה נורא אז ארכוש את המשחה שהמלצת עליה , תודה בכל אופן!!!!!!!!!!!! ביי בינתיים סיגל

שורצמן

New member
נ.ב. שכחתי לשאול............

ואני כבר באמת לא זוכרת... כמה זמן לוקח להריון להקלט??? ביייי סיגל

meirav69

New member
תשובה../images/Emo25.gif

סיגל, ההריון או נקלט או לא, לאחר 14 יום מיום השאיבה עושים בדיקת ם ואז יודעים. במידה וקיבלת כוריריגון, רק בדיקה לאחר 14 יום תקבל תוצאה מהימנה, לפני כן הבטא יכול לצאת חיובי בגלל ההשפעה של הכוריגון. בהצלחה!!!!!!

שורצמן

New member
היי מרב69!!!

כן על ה 14 יום אני יודעת...חשבתי שאולי יש קיצורי דרך חדשים שעוד לא שמעתי עליהם.......... כנראה שאין.... כמה חבל!!!!!! בייי תודה ובהצלחה סיגל

למעלה