התוכנית של היום!!

X יו יו S

New member
במשהו אחד את צודקת

זאת הייתה תוכנית הכי יפה ומצחיקה בעונה הזאת

ליה13

New member
יפה שתיקה לחכמים...

ועל אחת כמה וכמה לטיפשים.... לילי ותמר, אני מאמינה שחז"ל לא שיוו אתכן לנגד עיניהם שהם כתבו את המשפט הזה,ועדיין נראה כאילו הוא נכתב עבורכןבהזמנה אישית... בוא נקווה שלפחות בעיניי עצמכן אתן "מגניבות", כך שלפחות יש שני אנשים בעולם (ועוד מהזן החביב עליכן: נשים) שמעריכים (מעריכות) אותכן! ההגדרה שלכם לציניות ושנינות פשוט מגוחכת אחת הדרכים להגדרת אינטיליגנציה ושכל ישר היא היכולת לבחור את הקרבות בהן אתה משתתף. ובתרגום פשוט, אם אתן באמת לוחמות פמינסטיות גאות, הייתן מבינות שמהות הפמיניזם היא לא שנאת גברים.זאת אומרת שאם בדרך נס נמצאו שני עלמי חמודות מקסימים שמוכנים להראות עימכן בציבור, אישה אמיתית (בניגוד לצמד ילדות קטנות מתוסכלות מינית) הייתה דואגת להוציא את המיטב מן העניין. (יד על הלב- מתי הפעם האחרונה שיצאתן עם מישהו שווה באמת?) הדבר היחיד שתשיגו בתוקפנות הזאת הוא פרסום זול. כנראה שאתן חושבות שלא משנה מה נאמר עליך, כל עוד אייתו את השם שלך נכון. אם זאת הטקטיקה שלכן אז אז הייתן צריכות ללכת על כוכב נולד או תוכנית עם יותר אחוזי צפייה (הבעייה רק שבתוכניות האלה תצתרכו להוכיח כישרון,וכנראה שפה קבור הכלב). אישה חכמה (ולמעשה כל אדם שמעט שכל בקודקודו) ישיגו יותר(הרבה יותר) בדרכי נועם, מאשר באמצעות ציניות וחדות לשון מדומות. ההתנהגות המבישה שלכן, שאפילו לא מזכירה משהו שקרוב לנימוסים והליכות בסיסיים, נובעת כנראה מצורך עז בתשומת לב. אם הדרך שלכן לקבל אותה היא בתוכנית ריאלטי אז כנראה באמת שצריך לרחם עליכן. הייתי מציעה לכן לקנות אולי איזשהו "מכשיר עיסוי אינטימי" המוצע למכירה בחנות המין הקרובה למקום מגורכן, אבל נראה לי שהבעיה (והתסכול הו התסכול) קצת יותר עמוקה. ולידע כללי: מתוך היכרות מעמיקה עם החברות של עדי וארז העובדה שלא יצא כלום מהריאלטי הזה (ולא נראה לי שאף אחד מהם היה צריך את התוכנית הזאת כדי להצליח עם בנות), זה כנראה הדבר הכי טוב שקרה להם בחיים. בכשרון מרובה (יו, מצאנו אחד) הצלחתן לצאת קירחות מכאן ומכאן. כל הכבוד לצה"ל, עלו והצליחו! (ולמקרה שלא שמתן לב, זה מה שמכונה בפי העם ציניות...)

החברות של ארז ועדי

יפה יפה, מה אנחנו מגלים כאן, האם לבחורים המסכנים יש בעצם חברות? האם בעצם הם באו גם רק בשביל הפרסום הזול, כי אין להם שום כשרון אחר מאשר להראות טוב? אולי נגמרו בחנויות המין הקרובות לביתם צעצועי המין שיוכלו לשעשע את עצמם בהם? אם באמת יש להם חברות, כנראה שהיחס שלנו היה מגיע להם, ולגבי החברות שלהם, אני לא מבינה איך בחורות שפויות יכולות להסכים לדבר כזה. הייתי מציעה לך ליה13 להפסיק לנסות ולהיות צינית (פשוט אין לך את זה) והייתי מתייחסת לעוד כמה דברים שכתבת אבל פשוט כתבת יותר מידי, אם את דוגלת בחוכמה שבשתיקה, הייתי מציעה לך גם ליישם את זה.. אושר ועושר, סינית

lilo

New member
למה הם צריכים פרסום?../images/Emo12.gif

אין להם עסק, אין להם מקצוע... אם מישהו היה צרך "פרסום זול", זה כנראה אתן עם התוכנית שלכן... אני לא מכירה אתכן, מעולם לא שמעתי את התוכנית שלכן, ויכול להיות שבאמת הוציאו אתכן רע בתוכנית (עריכה)... בתגובה הראשונה שלי אחרי התוכנית, אמרתי שהייתן רעות, אבל עם חיוך. באמת האמנתי שהוציאו אתכן ככה בעריכה. אבל עכשיו, אחרי שאני קוראת את כל התגובות שלכן, נראה שלא בעריכה היתה הבעיה
בכל מקרה, אני מאחלת לכן, למצוא אהבה אמיתית

אז בטח הם היו צריכים את השוברים של

קסטרו... או שאולי בלב ליבו של כל גבר חבוי רצון נסתר שיסרסו אותו מנטלית.. (זה מן סוג של מזוכיזם... ראי ספרים על כך בחנויות הספרים הקרובות לביתך).. סינית

ליה13

New member
איך אתן לא מנהלות את המדינה...

גרוזינית ופרג'ידית, וואו ממש הרשמתן אותי. איזה חדות אבחנה פשוט לא להאמין!!! הרבה זמן לא נתקלתי בכזה מפגן של בגרות, כשרון, אינטיליגנציה, ביטחון עצמי. איך מישהי עוד לא חשב לתת לכן לנהל את המדינה??????? (ושוב רבותי, ציניות) כנראה שבפעם הראשונה הייתי עדינה איתכן, המרמור והתסכול עמוקים יותר אפילו ממה שחשבתי. חבל שאני לא יכולה לנקד את ההודעה ולהוסיף ציורים שיהיה לכם קל יותר להבין. כדי בכל זאת ללכת לקראתכן (אני במצב רוח נדיב היום) אני פשוט אתן לכן כמה טיפים פשוטים לחיים: 1. תלמדו מתמטיקה כי עושה רושם שאפילו חשבון פשוט אתן לא יודעות. הצילומים לתוכנית היו לפני כחודשיים. הזמן שחלף מספיק "למאצ'ו השובינסט המצוי" להכיר בחורה, לצאת איתה ו"למסד" עימה את הקשר. 2. אם אתן רוצות להצליח בתחום התקשורת כדאי לכן לפתח (בנוסף לציניות שכל כך חסרה לכן) דבר פשוט שקרוי מקוריות.נגיד אם אתן רושמות תגובה, אז לא להעתיק את כל המוטיבים שלה מתגובה מבריקה אחרת... 3. לכו למילון, ותבדקו מה פירוש המילה צביעות. כאילו, אתן באתן לדייט מתוך מטרה אמיתית למצוא אהבה אמיתית והיולית, ופשוט שני גברים מפלצתיים ורעי לב פשוט באו ורמסו באכזריות את חלומכן הצנוע...כי פשוט הוכחתן שאתן יודעות איך לכבוש את לב הגברים (רואים שהשיטה הזאת עבדה בשבילכן המון בחיים. אולי תכתבו על זה ספר או משהו? אולי תצליחו לעזור לבנות בודדות למצוא אהבה אמיתית כמו שאתן מצאתן?). get real!!! אני לא יודעת מה עבר אצלכן בראש שתיכננתן את ההופעה בתוכנית, אבל אהבה בטוח לא עמדה בראש מעיינכן, אלא אם כן יש לכן כשל עמוק בתקשורת בין המחשבה לדיבור. הניסיון הזול להלביש על עדי וארז את הסיבות והאינטרסים האומללים שבגללן אתן באתם לתוכנית מעיד כמאה עדים על כוונותכן האמיתיות. כנראה שזהו מקרה קלאסי של "כל הפוסל במומו פוסל".ותסבירו לי על מה בדיוק רציתן שעדי וארז יעבירו איתכן חוויות בתוכנית שלכן? על ה"סירוס המנטלי" שהעברתן להם? או שאולי פשוט רציתן לגזור פשוט קופון נוסף על חשבונם כשתארחו אותם בתוכנית הרדיו עתירת הרייטינג שלכן? פאתטי! יקירותי, גרוזינית ופרג'ידית, ביום שבו תגיעו לקרסוליים של החברות של עדי וארז זה יהיה כנראה היום שבו כל חלומותיכן הכמוסים יתגשמו (אז אולי תוכלו לבסס את הרצון שלכן להיות מפורסמות על אינטיליגנציה ויכולת קיימים). יכול להיות שזאת היא תחושת הפספוס שמדברת מגרונכן, ועם יד על הלב, באמת פיספסתן... לא נורא, זה רק מוכיח שקיים צדק בעולם. אתן גם יכולות להתנחם בזה שלא היה לכן באמת סיכוי עם אף אחד מהבחורים. אולי כדאי שתיקחו פסק זמן, ותנצרו את חרצובות לשונכן עד שתפתחו דברים בסיסים כמו חשיבה הגיונית ונניח רגשות!!!!!

../images/Emo140.gif הגן של אביעד קיסוס.. כנסו|חיבו

ליה13, חמודה, אין צורך לצעוק ולקרוא בשמות, אנחנו פה, בגן של אביעד, ילדים מתורבתים, אם יש משהו שאנחנו רוצים לומר, אנחנו אומרים בצורה יפה ובסבר פנים יפות. את זוכרת שדיברנו על זה, או שצריך להזמין שוב את אמא ואבא לשיחה? עכשיו, כשנרגעת, אפשר לדבר על מה שמפריע לך... אני ועוזרת הגננת, שמנו לב שאת מנסה להתקרב לשני הילדים חלקי הקרקפת והחיוך שובה הלב, אבל חמודה שלנו, הם העדיפו למשוך בצמות לשתי הבנות הסוררות (את יודעת מי, שתי אלו שמבלגנות כל הזמן את פינת המשחקים, ולא מסכימות כמו שאר הבנות לשחק עם הבנים ב"רופא וחולה", ביננו אנחנו חושבות שיש להן בעיות אישיות, אי שלמות עם המיניות שלהן, עם הביטחון העצמי שלהן, ובגיל כ"כ צעיר אם יורשה לי..).. אז נכון שהבנים מצאו בחורות אחרות להתנחם בזרועותיהן, אבל אולי כשהם יהיו זקנים מספיק, ונואשים מספיק, אחד מהם יסתפק בך... ודרך אגב, אל תחשבי שלא שמנו לב, ואנחנו נשים לך מדבקה מיוחדת
במחברת שלך בזכות זה שאת הילדה הכי חכמה בגן, שיכולה להשתמש בכ"כ הרבה מילים גבוהות (ובגיל כ"כ צעיר...) כל הכבוד!! איזה חינוך! לתפארת מדינת ישראל, למרות שהייתי ממליצה לאמא ואבא לחזור איתך על הפירוש של המילה ציניות, נדמה שלא הבנת אותה לגמרי, אבל את הילדה האינטלגנטית ביותר שלנו ואנחנו סומכות עליך שתצליחי, עם הזמן, לאט לאט, אל תלחצי.... צוות הגננות של אביעד קיסוס..

ליה13

New member
"אתן פשוט חכמות מדי בשבילי...../images/Emo8.gif"

as if . יקירותי, אמנם גם שהייתי בת 13 התבטאתי יותר טוב ממכן היום, אבל הזמנים חלפו, ומה שאני הספקתי לשכוח אתן טרם למדתן. אני ממזמן הפסקתי לשחק בגן ילדים וחבל שאתן לא. הסניליות שפיתחתן די מוזרה לגילכן הצעיר כי עד כמה שאני (וכל עם ישראל) זוכרת, שני הבנים לא היו מוכנים להתקרב לרדיוס של הצמות שלכן (או לכל דבר אחר שכרוך בכן) עם מקל...בכל מקרה אני כנראה אהיה הבוגרת בסיפור ואפסיק את הפינג פונג ההזוי הזה לפני שתאבדו את שארית הכבוד העצמי שלכן (אמנם לכן זה יהיה יותר קשה, בכל זאת מדובר בספורט לאומי..).הייתי רוצה להגיד שהיה לי נעים אבל היריב לא היה ראוי. נ.ב. אני ממש לא צריכה להתבגר כדי שאחד מעלמי החמודות "יסתפק בי" (זאת כנראה הבדיחה הכי טובה ששמעתי השנה). הוא מעריץ את האדמה שאני דורכת עליה כבר עכשו, והמבין יבין.

ליה13

New member
../images/Emo6.gif מזמן לא הצחיקו אותי ככה

as if . יקירותי, אמנם גם שהייתי בת 13 התבטאתי יותר טוב ממכן היום, אבל הזמנים חלפו, ומה שאני הספקתי לשכוח אתן טרם למדתן. אני ממזמן הפסקתי לשחק בגן ילדים וחבל שאתן לא. הסניליות שפיתחתן די מוזרה לגילכן הצעיר כי עד כמה שאני (וכל עם ישראל) זוכרת, שני הבנים לא היו מוכנים להתקרב לרדיוס של הצמות שלכן (או לכל דבר אחר שכרוך בכן) עם מקל...בכל מקרה אני כנראה אהיה הבוגרת בסיפור ואפסיק את הפינג פונג ההזוי הזה לפני שתאבדו את שארית הכבוד העצמי שלכן (אמנם לכן זה יהיה יותר קשה, בכל זאת מדובר בספורט לאומי..).הייתי רוצה להגיד שהיה לי נעים אבל היריב לא היה ראוי. נ.ב. אני ממש לא צריכה להתבגר כדי שאחד מעלמי החמודות "יסתפק בי" (זאת כנראה הבדיחה הכי טובה ששמעתי השנה). הוא מעריץ את האדמה שאני דורכת עליה כבר עכשו, והמבין יבין.

אני שמחה לעשות לך פולחן אישיות ../images/Emo9.gif

עכשיו שאת מציינת שאת החברה של אחד מהם מובנת לי ההתנהגות שלך, כמו לביאה שמנסה להגן על הגורים שלה.. בתוכנית רדיו שלנו, רצינו הצינית ואני, לעשות פולחן אישיות לגברברים, ולהראות שמה ששודר ונראה בתוכנית לא היה המציאות גרידא. שהם הלכו אחרי שאנשי ההפקה אמרו שנגמר הזמן וצריך לסיים את הפגישה ולא כי הדייט היה קשה מנשוא... אני מאחלת לך ולבחור אושר, עושר והערצה הדדית.. סינית

תגובה לליה-הפעם מהצינית

ההערות שלך בפורום מהפעם הראשונה שכתבת עוררו בי תמיד את אותה הבעת תמיהה של:"מה לעזאזל את רוצה???". את מקשקשת ומקשקשת והכול מסתכם בבלה בלה בלה. האמת, שעכשיו כשברור שאת חברה של אחד הבחורים, אני לחלוטין מבינה אותך! אם החבר שלי היה הולך לתוכנית הכרויות כי היחסים איתי אינם מספקים, בוודאי שהייתי מתרעמת ומקשקשת לא פחות ממך! עכשיו אני תוהה אם מדובר בארז, שלוקח קורס לשיפור הגבריות, כתוצאה מהקשר הטראומטי שלכם כנראה... או שמא זהו עדי? הבחור שדרש אורגיה בחמש דקות הראשונות של הדייט....מסכן, כנראה שאת לא מספקת אותו. נכון, כל הקטעים האלה נפלו בעריכה, אז תצטרכי להאמין לי, או לשאול אותם בעצמך. בכל מקרה, אני מקווה שתקפדי לספק את הגבר שלך, כדי שלא ילך לרעות בשדות זרים גם בעתיד. מקווה לטוב, צינית

עדי..דייטילסטרייט

היי , עדי. יש משהו שנכתב ושמאוד מפריע לי. ב - 24/2 "הסינית והצינית" כתבו בפורום (ראה: "החברות של ארז ועדי") כי יש לכם חברות ובאתם בשביל הפרסום הזול ועוד כל מיני דברים הנוגעים בדבר. כפי שאני ראיתי אתכם בתוכנית וכפי שהצגתם את עצמכם, כבחורים רציניים, אינטליגנטים ובוגרים לא נראה לי שזה נכון ואני לא ראיתי שום תגובה מכם בנושא. אני רוצה להוסיף שזה לא בעניין של "יש או אין לכם חברות" אלא באופן שהן כתבו והציגו את זה ואתכם. אני אשמח אם תאמרו משהו בנושא כי מעבר לכל זה גם נראה לי מעליב בשמכם... שיהיה לך ולכולנו שבוע טוב!!

taliush166

New member
סינית וצינית- הייתן גדולות!!

מידי שבוע אני רואה את התוכנית וזאת הייתה פשוט תוכנית מוצלחת!! לא הפסקתי לצחוק (אגב, צינית, בגלל הדמיון שבינך לבין אסתר פשוט מפחיד!!) אהבתי את ההערות השנונות! ואנשים, במיוחד את גברת ליה13 עשי טובה, זאת הייתה תוכנית, הן כולה שיחקו שחק ונהנו ממנו! יש אנשים ציניים בעולם, תכירי! וטוב שלא כתבת מגילה... הבנים באמת היו נחמדים ויפים אבל כנראה שלא מצאו את הבנים הבאמת מתאימים... שיהיה אחלה יום לכולם ובמיוחד לכן סינית וצינית- הייתן גדולות!!

למעלה