איך אתן לא מנהלות את המדינה...
גרוזינית ופרג'ידית, וואו ממש הרשמתן אותי. איזה חדות אבחנה פשוט לא להאמין!!! הרבה זמן לא נתקלתי בכזה מפגן של בגרות, כשרון, אינטיליגנציה, ביטחון עצמי. איך מישהי עוד לא חשב לתת לכן לנהל את המדינה??????? (ושוב רבותי, ציניות) כנראה שבפעם הראשונה הייתי עדינה איתכן, המרמור והתסכול עמוקים יותר אפילו ממה שחשבתי. חבל שאני לא יכולה לנקד את ההודעה ולהוסיף ציורים שיהיה לכם קל יותר להבין. כדי בכל זאת ללכת לקראתכן (אני במצב רוח נדיב היום) אני פשוט אתן לכן כמה טיפים פשוטים לחיים: 1. תלמדו מתמטיקה כי עושה רושם שאפילו חשבון פשוט אתן לא יודעות. הצילומים לתוכנית היו לפני כחודשיים. הזמן שחלף מספיק "למאצ'ו השובינסט המצוי" להכיר בחורה, לצאת איתה ו"למסד" עימה את הקשר. 2. אם אתן רוצות להצליח בתחום התקשורת כדאי לכן לפתח (בנוסף לציניות שכל כך חסרה לכן) דבר פשוט שקרוי מקוריות.נגיד אם אתן רושמות תגובה, אז לא להעתיק את כל המוטיבים שלה מתגובה מבריקה אחרת... 3. לכו למילון, ותבדקו מה פירוש המילה צביעות. כאילו, אתן באתן לדייט מתוך מטרה אמיתית למצוא אהבה אמיתית והיולית, ופשוט שני גברים מפלצתיים ורעי לב פשוט באו ורמסו באכזריות את חלומכן הצנוע...כי פשוט הוכחתן שאתן יודעות איך לכבוש את לב הגברים (רואים שהשיטה הזאת עבדה בשבילכן המון בחיים. אולי תכתבו על זה ספר או משהו? אולי תצליחו לעזור לבנות בודדות למצוא אהבה אמיתית כמו שאתן מצאתן?). get real!!! אני לא יודעת מה עבר אצלכן בראש שתיכננתן את ההופעה בתוכנית, אבל אהבה בטוח לא עמדה בראש מעיינכן, אלא אם כן יש לכן כשל עמוק בתקשורת בין המחשבה לדיבור. הניסיון הזול להלביש על עדי וארז את הסיבות והאינטרסים האומללים שבגללן אתן באתם לתוכנית מעיד כמאה עדים על כוונותכן האמיתיות. כנראה שזהו מקרה קלאסי של "כל הפוסל במומו פוסל".ותסבירו לי על מה בדיוק רציתן שעדי וארז יעבירו איתכן חוויות בתוכנית שלכן? על ה"סירוס המנטלי" שהעברתן להם? או שאולי פשוט רציתן לגזור פשוט קופון נוסף על חשבונם כשתארחו אותם בתוכנית הרדיו עתירת הרייטינג שלכן? פאתטי! יקירותי, גרוזינית ופרג'ידית, ביום שבו תגיעו לקרסוליים של החברות של עדי וארז זה יהיה כנראה היום שבו כל חלומותיכן הכמוסים יתגשמו (אז אולי תוכלו לבסס את הרצון שלכן להיות מפורסמות על אינטיליגנציה ויכולת קיימים). יכול להיות שזאת היא תחושת הפספוס שמדברת מגרונכן, ועם יד על הלב, באמת פיספסתן... לא נורא, זה רק מוכיח שקיים צדק בעולם. אתן גם יכולות להתנחם בזה שלא היה לכן באמת סיכוי עם אף אחד מהבחורים. אולי כדאי שתיקחו פסק זמן, ותנצרו את חרצובות לשונכן עד שתפתחו דברים בסיסים כמו חשיבה הגיונית ונניח רגשות!!!!!