התוכנית של היום - 4.1.05

dht160

New member
התוכנית של היום - 4.1.05

מה לעזאזל האיש הזה לקח היום ? אוהים איך הוא הרג אותי מצחוק !! "אתה גובה,אתה נראה, יש לך טלטלים מדהימים ושער בלונדיני משגע". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הרג אותי גיא YES זה בדם

איזו תוכנית קרועה... ../images/Emo6.gif

אמרתי אתמול לנמש ופריאור, כמו גם לשני, משפחתהּ ואחראית הקהל - שאני מת להגיע לתוכנית של היום. מת. אבל לא יכולתי לבוא (עבדתי עד הערב). לא טעיתי בהערכתי - אלכס אנסקי איבד עשתונות עם הגיל המופלג.

פלגמט21

New member
מעולם לא האמנתי שאלכס אנסקי

יכול להיות שרוט כ"כ. תגידו, איך היה המונולוג? היה משהו שווה (פשוט ליאור שליין, עינב גלילי וגורי אלפי עשו את השאלון המורחב אצל זה שמראיין חיילים שרצחו ילדות בנות 13
)

ll Princess ll

New member
../images/Emo182.gifתוכנית יוצאת דופן אבל ../images/Emo182.gif

ענקית! איזה צחוקים, פשוט קורע! גם אני רוצה את ה"חומר" שאלכס לוקח חחחחחחח
יפה יפה!

arthurz15

New member
אוי אלכס הזה היה קורע!

ממש נהנתי מהפרק של היום וגם הסטנדפיסט בסוף היה מצחיק... לא בגלל החומר שלו אלא בגלל הבמטא.

shablulit20

New member
מה אתם אומרים....../images/Emo35.gif כנסו רגע פליז

זה ענק , הוא היה ממש לא מי שציפיתי ,בוא נגיד שלפני זה רק שמעתי את שמו ואת קולו... אגב, אולי זה דיי קורה לכל מי שבא לתוכנית של אסף הראל בתור אורח ? גם יגאל שילון למשל -אתמול , אני לא מטורפת על יגאל שילון (לא משהו נגד אלא סתם לא בעד) , אתמול שהוא היה אצלו בשידור הוא היה נראה כל כך אמיתי ואנושי שזה הקסים אותי משום מה ,היה בו משהו נורא חמוד ואופי מיוחד יותר ממה שחשבתי. ראיתי את זה אצל עוד אורחים ,אבל אני לא זוכרת את שמם.. אני חושבת שזו תוכנית שכל כך לא שמה על "תגובות של אחרים" וזה מה שעושה לכל הסליבריטאים האלה את השואו של "אני בא לכאן ממש בכיף ואני אחלה בנאדם" , אולי זו גם דרך שיווקית לאותו סלבריטאי - להציג את עצמו כחלק מחברה שנמצאת במעמד נמוך יותר ,אנושית יותר ושקל לה יותר לצחוק. מסכימים איתי ?

פולי3

New member
הייתה תוכנית מעולה!!!

אחת מהתוכניות הטובות ביותר, אין מה להגיד.

למעלה