התוכנית שלי לשלום

התוכנית שלי לשלום

1. ישראל חוזרת לגבולות 67'. 2. קמה מדינה פלסטינית בשטחי יש"ע שישראל כבשה במלחמת 67'. 3. פלסטין מכירה בישראל כבמדינתו היהודית של העם היהודי, ישראל מכירה בפלסטין כבמדינתו של העם הערביי-פלסטיני. 4. ירושלים המערביית היא בירתה של מדינת ישראל, ירושלים המזרחית היא בירתה של מדינת פלסטין. 5. הר הבית נהיה לשטח פלסטיני, הכותל המערביי נהיה לשטח ישראל. 6. העיר העתיקה הופכת לשטח בינלאומי, והתנועה בה חופשית לכל הזרמים והדתות. 7. הפליטים הערביים מיושביים בפלסטין, ובכך זכות השיבה לישראל מבוטלת. 8. ישראל מספקת מים, חשמל וכסף לפלסטין במשך 10 שנים מאז חתימת הסכם זה. 9. פלסטין מקבלת אישור להקיים צבא, 30 שנה לאחר חתימת הסכם זה. 10. כל צד מתחייב לא לתקוף ולא לפעול באלימות כלפי הצד השני.

the man is back

New member
שוב בילשוטים!

1. אם אתה רוצה לחזור למצב של לפני מלחמת ששת הימים אז אני לא יודע איפה אתה חי. 2. כלומר מדינת טרור פלסטינית בהנהגתו של הארכי-טרוריסט, ערפאת. 3. אתה באמת חושב שהם יכירו בנו? כאשר רוב תושבי השטחים הם פליטי 48 או צאצאיהם. 4. אם אתה רוצה לחלק את עיר הבירה של ישראל אז אתה באמת מישהו מהואקף או חברו של ערפאת. 5. אוי והבאוי. אין מילים. 6. פנטזיה, הכנסת גורם בינלאומי לסיכסוך! השתגעת?! 7. אין סיכוי שהם יסכימו לזה. 90% מהפלסטינים תומכים בזכות השיבה. 8. נו מה חדש. זה בדיוק מה שקורה כאן. 9. הקמת צבא? באמת השתגעת... 10. שוב לא ראליסטי. בקיצור התוכנית שלך היא התאבדות לאומית.

תגיד, אתה רוצה להביא עלינו כליה?!

אני משתדלת באמת לנהוג באורך רוח כלפיך ילד, אבל האם ניסית להציב אולטימטום הוגן לפלסטינים?? כזה שגם לנו זה יהיה הוגן? אני חושבת שאם אתה באמת רוצה לפעול נגד רוע, תנסה למנוע את הטרור האכזרי שמתבצע כלפינו, ותודה לאל שכרגע באמת אין טרור, אבל לפחות למנוע את השינאה שלהם כלפינו? תנסה למנוע את זה קודם כל לפני שאתה בא אלינו בהצעות התאבדות, טוב?

um21

New member
חשבת על זה לבד?

אתה באמת ילד מאוד יצירתי אולי במקום לבלבל פה את המוח תלך לצייר ציור יפה

רגע, שאלתי מה אתם חושבים?

לא מעניין אותי מה ימנים חושבים. אותי מעניין רק מה חושבים אלי בפורום העבודה, יח"ד והשמאל שלנו - שם אהבו את זה.

מקסי מקסי...

סתם שאלה... מבחינה תחבירית שמת לב שב"תכנית" שלך רשום יותר מידי : פלסטין מכירה ב.. פלסטין מקבלת.. קמה מדינה פלסטינית... תראה נחמד שאתה מחליט בשבילם מה נכון ומה לא עכשיו יש פרט טכני קטן... שאלת אותם עם זה מה שהם רוצים... אתה יכול להתחייב לי שמה שכתבת אכן יהיה ? תן לי לשיר לך את השיר הבא " לו יהי לו יהי ..." אף ערבי לא יתחייב להסכם המטופש שלך ,אתה לא מציאותי וחי באשליות אתה רוצה לחזור ל67? אין בעיה אני שניה יתקשר לחבר שלי ויגיד לו אחי צא מיש"ע מחזירים לערבים... תגור בנגב עם הבדואים..שמעתי דווקא נחמדים.." אתה חושב על "הערבים המסכנים שאין להם לאן ללכת" תן לי להזכיר לך שלערבים יש אולי 10 + מדינות ולנו- 1 - !!!!! אני לא אסכים לוותר על מילימטר מרובע בשביל הרוצחים האלה זה כבר לא שטחים!!!!!!! זאת שנאה ואנטישמיות מודרנית התעוור בבקשה. אנחנו נותנים את גוש קטיף ,כפר דרום וכו' לאנשים שכל פיסת טריטוריה יהודית היא נצחון לטרור!!!!!! אסור אסור וגם אסור לוותר ! לסיכום : ההסכם שלך איננו מציאות כי הרוב שנמצא בו הוא בדיוק 1%...!

למעלה