התוכנית השמינית - חצי הגמר!

A l m a z

New member
תודה תודה!!

מסתבר שזה היה שם כל הזמן וזה היה פשוט בג'יבריש לכן לא ראיתי את הקישור עשית לי את היום!! כי הוא לא היה מיודע מה נחמד היום אז יופי תודה שוב :)

Help

אני צריך עזרה קודם כל אני חושב שהחצי גמר אתמול היה מגניב ביותר אהבתי את הריקודים והתוכנית של אתמול אבל יש לי שאלה אחת נאי לא מבין מה קרה פה ניצה ודניס קיבלו שתי נקודות מהשופטים ונקודה אחת מהקהל וסמי ואנה קיבלו נקודה אחת מהשופטים ושתי נקודות מהקהל והיה שוויון בשכלול? רק הבעיה שהקהלזה שקובע את ההחלטה האחרונה לכן סמי ואנה המשיכו לגמר נגד אליענה ואורן וניצה ודניס עזבו בגלל הקהל?

igargri

New member
ממש חשוב

יש לי בקשה אני רוקד 12 שנים ביחד עםאנה ודניס וויקטוריה בו לא נישחך ממי גדלנו ומי לימד אותנו אנכנו לומדים אצל בוריס ורוזנה אודקצה בבית הספר לריקוד ציספרס אני חושב שלנכון יהיה לפחות להזכיר את שמם בתוכנית כי בלדהם לא הינו מי שאנחנו היום בתודה.

tami tam

New member
שאלה

רציתי לשאול אם אתה יודע באיזו עיר וסטודיו לומד/מלמד דניס בלוצ'רקובסקי, מאוד אהבתי איך הוא רוקד, חבל לי שהוא הודח מהתוכנית לא מגיע לו.

igargri

New member
דחוף בבקשה

אני רוקד עם דניס ביחד ו הו חבר שלי מישהו פרץ ל אי סי קאו שלי ופירסם דרכי אח שהוא את המספר של דניס מבקש לימחוק הודע זו הי כתובה "ICQ של דניס יוחתמן " תודה

Witchcrafts

New member
ההודעה הוסרה בלאו-הכי. ../images/Emo140.gif

להבא יש לשלוח לי מסר - אני לא קוראת בפורום כל תגובה, במקרה עכשיו שמתי לב להודעה הזו שלך.

למעלה