התוכנית היום...

אניצן

New member
התוכנית היום...

חוץ מזה שהופיעו במערכון של נוסבאום שני בנים חמודים ביותר מהישוב שלי (זה שאומר שיש לו כרטיס אשראי... וזה שלידו...), התאכזבתי. כבר חודשים הם בסיר לחץ, בקושי יוצאים ועד שמצ'פרים אותם במסיבה- נותנים לתאומים עונש ומשאירים אותם בלופט. איך להפקה היה לב לעשות כזה דבר? זה ממש ממש מגעיל, ועכשיו הם דווקא יעשו להם. אוף, אני ממש התעצבנתי... סה"כ היה פרק טוב, וסוף סוף התגלתה תעלומת המסיבה :) מקווה לנסוע לארנה מחר, להציק להם...

M a r y J a n e

New member
../images/Emo46.gif ההפקה!!! ../images/Emo46.gif

ההפקה הזו היא פשוט זוועת עולם, הם כ-ל הזמן מוציאים את התאומים באופן רע!!! אז גלעד דיבר בפלאפון... מה עשו מזה?! כאילו הוא רצח מישהו...כמה אפשר לטחון את זה וגם הקטע עם החברה, ולנחמן לא נתנו לראות את החברה שלו?! נראה לי מנסים להפוך אותם לגלעד ועומר(י) שרון...

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

באמת לא יפה מה שעושים להם שם. זה יותר מדי גטו. עומר וגלעד כל כך צודקים כשהם אומרים שבשביל הקהל זה אולי ריאליטי, אבל בשבילם זה חיים.

אניצן

New member
גלעד ועומרי שרון :)

פרידמן... (לפחות שטל יבוא לעזרתם!) כבר מהתחלה הם דיברו על זה שהם מתנגדים לריאלטי הזה, ולפי דעתי צריכים לתת להם לחיות, לבטא את עצמם כמו שבא להם. די, נמאס מהשינויים ומהעריכה המגמתית של התוכנית. כל שניה אני משנה את דעתי על המתמודדים כי העורכים בוחרים לשדר מה שמשרת את האינטרסים שלהם. יאללה כל כך לא הוגן

Ben LeVi 232

New member
למה? יש חוקים, תכבד ותקיים אותם ואם

ואם אתה רוצה לפגוש את החברה למה לא לבקש?

hadas 5

New member
היה פרק לא משהו...

בקושי הראו מה קורה בלופט, הראו רק כל מיני משימות לא מצחיקות... רק של דופה העלה חיוך קטן... אבל התאומים האלה לדעתי טיפה הגזימו... אלה הכללים... הם צריכים לציית להם! הם עושים רושם שממש לא אכפת להם מהתחרות! כאילו מה לא יכלת להתאפק לראות את חברה שלך???

aYaLoLy

New member
..

מצד אחד הם כן החמירו עם התאומים. סה"כ הם נמצאים שם חודשיים, והם בני אדם. זה קשה להיות רחוק מהאנשים הקרובים אליך במשך חודשיים, ולכן נאי מבינה את הצורך שלהם לצלצל\לראות את החברה. מצד אחר, במשך כל התכנית הם שמו זין על החוקים ועל המסגרת שבלופט. אם כל השאר יכולים להסתדר, גם הם יכולים לעשות טיפה מאמץ. פות

OnlyMe sahar

New member
לדעתי HOT היו צריכים..

לפתוח ערוץ במיוחד בשביל האקדמיה לצחוק... ששמה היו משדרים 24 שעות את מה שהם עושים בלופט... אבל ממש! בלי צנזורות, בלי בלאגנים.. וביום רביעי, כשהקומיקאים נמצאים באולפן של ערוץ 22.. ישדרות בערוץ המיוחד של האקדמיה את כל המערכונים והמשימות שהיו למתמודדים כל השבוע.? לא נשמע הרבה יותר טוב!?

NimaZ

New member
ברור

אבל.......... הייתי צופה בזה כל הזמן טאבל זה קצת מוגזם.. זה משכירא את המופע של טרומן!

Velma Kelly

New member
ראסמי..

מאז המופע של טרומן אני לא הכי אוהבת ריאלטי, זה יכול להיות מוגזם נורא..

Velma Kelly

New member
גם לזה אני מודעת..

* בגלל שהצטרפתי די רישמית נראה לי לפורם הגיע הזמן לומר ש: אני בלונדינית
אז כל מה שאני כותבת ואתם לא מסכימים או לא מבינים קחו את זה בחשבון* אז כן, אני מודעת לכך שזה סרט. אבל זה נתן לי מבט שונה על הריאלטי טי וי.

AmiTutiT14

New member
התאומים ממש נעלבו.

אם אני הייתי עם תאומה שלי בלופט ודווקא את שתינו היו משאירים בלופט לעונש, הייתי מרגישה ממש בושה... וגם עצבות. הם בטח הרגישו ממש דוחיים, כאילו הם שני תאומים שלא צריך אותם... וכאלה... עצוב
אני מתה על עומר וגלעד

NimaZ

New member
אפשר לדעת משו:

למה הענישו גם את עומר? גלעד היה זה שיצא!!!

AmiTutiT14

New member
להפקה יש מן תאוריה כזאת,

שאם תאום אחד מפריע, אז גם השני צריך לקבל עונש. זה כמו בביצפר. מישהו שולח לך מכתב, או מדבר איתך, או מפריע לך, ואז המורה מעיפה אותך לעונש, או במקרה הטוב לשניכם...

NimaZ

New member
מה?!?!?!?!?!

עכשו הם עיצבנו אותי! מה פה קורה פה?! הם לא אותו אדם! שיבינו!!!!!!!!!!! אוף אני שונאת דברים כאלה שמחשייבם תאומים לאדם אחד...! זה ממש מעצבן אותי!

M a r y J a n e

New member
המשך ה ../images/Emo46.gif על ההפקה

אין להם טיפת טקט!!! כשהם נסעו לבקר את אורבך הם צילמו את השלט של הבית שלו (כולל מספר הבית והרחוב) ורק היום ב"מכינה לאקמיה" הם נזכרו לצנזר את זה.... אחרי ש100000000 פעם כבר הראו את הכתובת שלו...

OnlyMe sahar

New member
חחחחחחחחחחחחח

יש לי הרגשה שהמפיק זה הפעם הראשונה שלו... התוכנית כל כך לא מושקעת בהפקה הזאת.. זה משהו!! אני מקווה שאם יהיה אקדמיה לצחוק 2 יחליפו את ההפקה המטומטמת הזו

למעלה