התוכניתשל אמול 9.2.04

dht160

New member
ראיתי עכישו ויש הרבה מה להגיד

באופן כללי היה אחלה תוכנית !! חבל שלא שאלו את אפי על כל הקטע שהיה פעם ב'רק בישראל' שהוא התעצבן עם מירי נבו אחיר משחק כדורסל. * כל ההפקה הזאת הומואים נראה לי !! ראיתם איך אסף התאפק לא להתפוצץ מצחוק שדיבר על 'פסטיבל הפעמונים בכרמיאל ואריאל' * עם כל הכבוד לאסף מלך יש רק אחד: גיא זוהר !! הוא כזה מלך !! חייבים לצלם אותו בכניסה לאולפן בתוכנית ה 100 ולהגיד לו שאנחנו סוגדים לו !! * אסף התנצל בפתיחת התוכנית על הפשאלה של אלוויס. אני מניח שזה בעקבות השרשור בנושא כאן בפורום. פעם הבאה אסף אנחנו דורשים מילה טובה בשידור !! * ההכנות לתוכנית ה100 בעיצומם והוא אמר שגם מירי בוהדנה תהיה. גיא

vitamin P

New member
בכל פעם שהצמד מופיע הוא כמעט

מסגיר את זהותם האמיתית בצחוק שלו זה כל כך מצחיק אבל צריך להכיר אותם כדי להבין בפעם הראשונה שזה לא אמיתי חח זה היה מצחיקקק למה הם לא שרקו תוך כדי?? היה יוצא יותר יפה

נו ואם צוות התכנית הומואים

מה רע בזה????ומה קשור למען השם הצחוקים ???? האמירה מעידה על בורות אטימות ..... קצת לפתוח את הראש - אם אתה רואה אסף הראל אתה אמור להיות כזה. ...ולתכנית! מייד>>>>>בהודעה הבאה

vitamin P

New member
אני לא אמרתי כלום על

הנטיות המיניות של ההפקה או משהו בסגנון כל מה שאמרתי שהקטעים של הצמד ממש מצחיקים אבל הצחוק שלו בהפנייה לפינה קצת מסגיר את העובדה שזה לא אמיתי

majoreli

New member
../images/Emo41.gifסחטיין לשחר על הנעליים!../images/Emo41.gif

ורודות להפליא, חמשת המופלאים עברו דרכו? (אחיות של מעצבי אופנה שמות לב לזה.... קורה...) *הייתה תכנית מעולה!!!!! ממש צחקתי הרבה והייתי מבודרת לכל אורך התכנית, חוץ מהראיון עם המאמן שבחיים לא אזכור את שמו..... *כל הכבוד שהזכירו את הפאשלה, אבל זה לא היה כזה נוראי. *הפעמונים- מה?! *60 שניות ממש טובות!!!! כל הכבוד! ויש כבוד
*הקלידן שמצטערת שלא זוכרת את שמו נורא מצחיק אותי עם הקפיצות...
*מעניין מה עוד יהיה בתכנית המאה.. כולי במתח.. *אסף אמר שהלקט יהיה בשישי... זה לא בשבת??? והוא אמר פעמיים......

ולסיכום...

לא הזכרתם שכל התכנית הייתה באווירת הטברנה בליווי בוזוקי....גם הטלמייסר היה עולץ עם שבירת צלחות בסוף!!!או-לה הראיונות היו החוליה החלשה הפעם......אפי ברינבוים לא מעניין אותי כ"כ באופן אישי(ספורט זה לא התחום שלי..) וגם גלית גיאת היתה "פרווה".לא חדשה כלום - אותו חיוך אותו שטנץ ...אפילו הסיפור עם התינוק שלה נטחן. הקטע לפני האות פתיחה היה יכול להיות מושחז וטוב - הרעיון היה יפה:לוקיישן של אימפריית השמש ובר כמו בתכנית שמש...הטקסט היה חלש והקטע הלך לאבוד. הש"ש (שישים שניות!) היה ענק וגם המונולוג והבדיחות עם הציורים! אנשים לא ידעו מי זאת ליהי אלון ולכן לא נשמעו צחוקים בקהל לציור "שלה". הפעמוניות - קטע סאטירי על כל האורחים שמגיעים לתכניות אירוח עם "יחוד" ניגון על פומפיות או על קשקשים וכו....טוב מאוד! זה אגב השחקנים של התכנית "דומינו" מהחינוכית - והשחקן גם היה באחד העם 1. סיכום ציון :8.6

majoreli

New member
ש"ש- זה מגניב!!

אפשר לאמץ? וליהי אלון כוסית-על!!!! אין עליה, חוץ מעמית מכטינגר ואדריאנה לימה.... ועוד כמה בעצם, אבל הרעיון מובן

למעלה