התוכנה לעברית באיפוד

*איתי*

New member
התוכנה לעברית באיפוד

מה אתם אומרים עליה? שווה להוריד או שזה עלול לעשות תקלות? אני יודע שזה שולל אחריות מידע, אבל ממילא אין לי אחריות אז זה לא משנה לי

זה לא שווה את הסיכון

יש כמה סיפורי תקלות פה ושם פתרו אבל שורה תחתונה לא ברור אם זה בטוח או לא וביחוד שזה לא רישמי של אפל חבל להסתכן

UHUstick

New member
אני קצת בעסק

ולא ידוע לי ולו על תקלה אחת. שווה להוריד - הכי גרוע, תתקין חזרה את העדכון הרישמי והאחריות תוחזר למכשיר. לאלארנולד או וואטאבר קוראים לו יש משהו אישי כנגד העברית. לא ממש יודע מה ולא ממש יודע למה. ייתכן כי לא הוא פיתח את העברית וכי חבל לו שהוא לא חלק מהמפעל המפואר הזה שנותן עברית בחינם לכל! בקשר לעברית (וגם בקשר לדברים אחרים) קח את דבריו בערבון מוגבל! סטיקי נ.ב. - ייתכן מאוד כי הודעה זו תימחק (בואו נחשוב למה) אז למען הסר ספק- הודעה זו נשלחה גם כהודעה פרטית. ובמידה ותימחק, ינקטו צעדים!

אין לי שום דבר נגדכם

אתם עושים אחלה עבודה אבל מחובתי להזהיר את הגולשים א. מאיבוד אחריות (במקרה של פותח השירשור לא רלוונטי) ב. תקלות או תופעות שיתכנו בשימוש בהאק בשורה התחתונה לא הוכח במאה אחוז שהעברית עובדת בלי בעיות כמה כותבים בפורום סיפרו על בעיות משונות שקראו לאחר התקנת העברית אולי זה היה מקרי שהתקלות הופיעו לאחר התקנת העברית אבל אי אפשר לדעת אין לי שום דבר אישי נגדכם למעשה אני הייתי בין הראשונים שחשב שזה שירות שצריך להיות בחינם אתה אמרת: "בקשר לעברית (וגם בקשר לדברים אחרים) קח את דבריו בערבון מוגבל! סטיקי" זה פגע בי ואני מחכה להתנצלות ...

UHUstick

New member
לא התכוונתי לפגוע

אך דברי נשארים בעינם. איני יכול לדעת האם המלצותיך לגבי דברים אחרים אמיתיות וכנות או מהולות באינטרסים אישיים. עד דבריך (בכלל ולא רק בשרשור זה) על העברית באיי פוד - היית מבחינתי האורים והתומים שנקי מכל חשד. לכלכת את עצמך ברפש על סמך עלבונות אישיים ולא על סמך עובדות ולכן דבריך הפכו להיות בגדר - כבדהו וחשדהו. אי לכך אני משאיר את הודעתי בעינה - יש לקחת את דבריך בערבון מוגבל! עוד פעם לא התכוונתי לפגוע וסליחה כנה אם פגעתי. מטרתי היתה לחשוף את כל האמת לבחור חדש בפורום (אם מישהו ותיק היה כותב את זה לא הייתי טורח להגיב) ולהוציא את הכביסה המלוכלכת!

LinkTree

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

וואווו אתה אומר מילים קשות חבר... "לכלכת את עצמך ברפש על סמך עלבונות אישיים" - תן מראה מקום משהו... ואני חושב שאם משהו כואב לך אישית זה לא המקום לפתוח את ה"רפש" - תשלח לבחור הודעה אישית ותסגרו את העניין - זה לא במקום.

takanohana

New member
דרך בטוי

סטיקי, גם אם אתה לא מסכים עם ארנולד ו/או לא מעריך את ידיעתו ועצותיו - אין כל סבה לצורת התבטאות מעליבה.

oasisboy

New member
לי זה עובד יופי. שווה התקנה.

אני לא מבין איך הסתדרתי בלי העברית עד עכשיו על ניחושים של מי האומן. יכול להיות שזה מאט קצת את האייפוד בטיפה אבל זה שווה את זה. לא אהבת אתה חושב שזה לא טוב? מפרמטים את האייפוד מתקינים את העדכון של אפל עושים ריסט וזה כמו חדש. לא כזה ביג דיל!

oasisboy

New member
וד"א ידע הם ממש תמימים.

אם נדפק תמכרו להם סיפור והם פשוט יקנו אותו . מנסיון.

AGENT SHESH

New member
וואו.../images/Emo73.gif

עברית? אייפוד? יוו... זה בטח טוב... למישהו יש קישור לזה?

kill bill

New member
בואו ניתן לאנשים את זכות הבחירה..

אחרי הכל אנחנו במדינה דמוקרטית, אז בואו לא נמחוק כאן קישורים וניתן להם להחליט, תוך כדי ציון העובדות: א. איבוד אחריות למקרה וידע רואים שהותקן האק באייפוד ב. תקלות או תופעות שיתכנו בשימוש בהאק ( למרות שאין הוכחה חד משמעית לכך ואצל אנשים רבים ואני אפילו אגיד 95 אחוז אצל המשתמשים אין תקלות.)

uv111

New member
מנ הבעיה בלקרוא IVRIT

אני לא מבין מה הבעיה בלקרוא IVRIT, בהנחה שאת/ה מעביר שירים מCD חוקי לITUNS ואחר כך לIPOD ישנה אפשרות בכל דיסק גם להעביר את השירים בIVRIT. העברתי כמה וכמה דיסקים של אומנים ישראלים והITUNS שאל אותי באיזו שפה להעביר. אם הורדת מקאזה וכ"ו שירים, פה יש כבר בעיה כי יש צורך לשנות את הTAG של השירים. שזה מניסיון גם לא בעיה. לי אישית נראה, מבלי להכנס לוויכוחים פה, שלא כדאי להתקין משהוא שלא יצא מבית IPOD.

למעלה