התווים לשיר

lavlove

New member
התווים לשיר

למי התנדב לעזור, אני מודה לכם מקרב לב. AmDmGCAmDmGC בית FGEmADmGCC FGEmADmGCC פזמון FGEmADmGAmAm זה חוזר על עצמו פעמיים. תודה, לביא

אממם

ככה לא כותבים תווים אבל הבנתי למה אתה מתכוון כי אי אפשר להקליד תווים. רק דבר אחד: איך אני לעזאזל אמור לדעת מה זה שלמים, חצאים, רבעים, שמיניות, שש עשרה-יות, חלקי שלושים ושתיים, חלקי שישים וארבע וחלקים מאה עשרים ושמונה?

אקורדים

גיא ה"קללות" האלה הן לא תוים , אלא אקורדים. אקורדים זה לא מספיק, צריך גם קצב סולם וכו' אבא

נו. מה כתבתי?

אלו לא קללות. כל מני צלילים מסומנים באותיות אנגליות אבל מה ששאלתי אותו הוא מה לעזאזל הסולם, הקצה המהירות וכו'.

אתה יכול להקליו את המנגינה ולהעלות

אותה לאנטרנט? (ואם כבר תתן לי את השרת הזה שאני מחפש המון זמן אחד כמוהו) טוף?

lavlove

New member
איך אני מקליט למחשב ממכשיר MP3?

באיזה תוכנה אני צריך להשתמש? (אני רוצה להקליט לכם ת'מוזיקה שתשמעו...)

אממם

אתה יכול לנגן ישר אל מקרופון של מחשב או יותר טוב אם אתה מנגן על אורגנית עצמה שמחוברת למחשב ואז תעלה את הקובץ על הפורום.

איזה נגן?

איזה נגן MP3 יש לך? לכל מי שמתעניין, בפורום, ולא למטרות מסחריות, תחום העיסוק שלי הוא הפצת מוצרים שמתחברים למחשב. אז תגיד לי איזה נגן יש לך ואני אסביר לך מה לעשות בכדי להעלות את זה בפורום. דני

lavlove

New member
יש לי מכשיר של SONY

WALKMAN או בשם האמיתי: RECORDING MD WALKMAN. אני מקליט למחשב, אבל בWINDOWS יש רק 60 שניות. יש איזה תוכנה שאני יכול לקנות כדי להקליט יותר???! (שקשורה למכשיר...)

למעלה