התוודתי

ThePretender

New member
התוודתי

אמרתי לה שאהבתי אותה. כל התקופה הזאת שהיא חשבה שאנחנו רק ידידות..ולא מעבר לזה היא גם ביסקסואלית אבל ידעתי שזה לא הדדי לא יכולתי להסתיר את זה יותר כלכך רעדתי שסיפרתי לה. ממש רעדתי. הגוף שלי הגיב בצורה מפחידה. הרגעתי את הגוף עם קצת יין ועבר כמעט שבוע הדברים עכשיו רגילים. יצא לנו לדבר על זה. מלא. אולי יותר מידי אבל פשוט התקדמנו. היא ניסתה להכיר לי מישהי אבל בינתיים לא קרה כלום אני די בטוחה שהיא רוצה שאני יישכח ויוותר עליה בקטע כזה.אפשר להבין אותה בכל מקרה, אני רוצה להמשיך הלאה. לא רוצה להיכנס לתוך זה, להישאב, להיקלע לפנים. זה פשוט לא הדדי ואני צריכה להפנים את זה. אז..יש כאן מעוניינות?:)

Bell4Ever

New member
נראה לי

שבגיל 15 לא ידעתי בכלל מה זה להמשך למישהו\מישהי... יש לכם חיים מסעירים :D

CameronLine

New member
דייייי לא נכון ;;

אני פשוט התפתחתי בגיל נורא צעיר. ההתפחות המינית שלי החלה לפני גיל 11 לא אשמתי, אשמת הגוף שלי

Bell4Ever

New member
מסכימה

חוץ מזה הרווח כולו שלך. יותר זמן מצטבר של כיף!

CameronLine

New member
ממש כיף

הייתי שיכור מחוק, לא אהבתי אותו, חודש אחר כך נפרדנו, ואני לחלוטין מצטער שעשיתי את זה.

Bell4Ever

New member
אני בספק

אם יש מישהו שאין לו את סיפור 'אני מצטער שעשיתי את זה'. גם אני עשיתי שטויות שאני מרגישה שאני משלמת עליהם עד היום.

ThePretender

New member
קצת מעצבן שצריך להצטער

על הפעמים הראשונות,לא? למרות שזה חלק מהחיים, אבל עדיין... אני בת 15 וחצי ובתולה.. גם בתולת שפתיים. זה לא שאני מושכת קשרים יותר מידי או מורחת, פשוט כל בן/בת אדם שאהבתי לא אהב אותי בחזרה. חח אני נמשכת לאנשים שהכי לא מתאימים לי כנראה.

CameronLine

New member
במשך הרבה זמן

התנשקתי עם אנשים בלי שום אהבה, רק משיכה נטו. והבחור שעשיתי איתו את זה בפעם הראשונה, לא אהבנו אחד את השני בכלל. מצד אחד אני מצטער שזה היה ככה, מצד שני מה שקרה קרה, ולא הייתי משנה כלום. הכי חשוב, ותזכרי את זה, שיהיה לך נוח, שיהיה לך טוב עם מה שתעשי מתי שתעשי את זה. שתעשי את זה כי את רוצה את זה, כי זה גורם לך להרגיש טוב. :}

Bell4Ever

New member
זה דווקא יכול להיות נושא מעניין

נושא השווצות "באיזה גיל פעם ראשונה ש..." ואז נגלה כמה באמת כולם זונות פה...

PurpleFilth

New member
מצד אחד כן,

השאלה היא איך בדיוק אנחנו מגדירות/ים 'מין'. הרי אנחנו כבר מספיק חכמים/ות בשביל לדעת שמין זה לא רק חדירה של פין לפות, וזה אפילו לא רק חדירה. אז... אני מניחה שלחלקינו, אם לא לכולנו, יש הגדרות משלנו ל'פעם הראשונה', או יותר מפעם ראשונה אחת. וחוצזה, זה נושא שדי מועד לטריגרים, נא לשים לב. ואנא, בבקשה רבה, לא להכנס כאן להאשמות על שרמוטות. המין והמיניות שלנו כל כך ממושטרים מכל כיוון, כל כך מצופה מאיתנו לעשות מין רק עם המגדר הנכון, ורק במערכת יחסים מונוגמית (ועדיף אפילו אחרי החתונה), ורק בשביל לעשות ילדים או רק מאהבה, ורק מין וונילי (לא בדס"מי), ובטח שלא עם יותר מדי א/נשים, ובטח שלא תמורת כסף, וכן, גם רק בגיל מסויים. אז חלאס, פה בפורום, בוא נעיף הצידה את ההגבלות המעיקות האלה. כל מה שעושות/ים בהסכמה זה סבבה, אבל ראבק, שיהיה בהסכמה. והחלק העסיסי שלשמו התכנסנו: התחלתי להתנשק בגיל שבע, והתחלתי כלמני צורות אחרות של מין בסביבות גיל 14-16, תלוי על מה מדובר בדיוק. וברב המקרים גם לא הייתי הראשונה מבין החברות שלי.

ThePretender

New member
הכל בציניות :p

אני האחרונה שתשפוט על מתי הגיל "הנכון", עם מי זה היה ואם זה נחשב זנותי או לא מסכימה עם כל מילה לגבי הראיית עולם המעוותת שהכל כלכך מצופה מאיתנו ומה נחשב הולם ומה לא. שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב, בדרך שעושה לו טוב ותמורת הכסף שעושה לו טוב ><

Bell4Ever

New member
ואני חשבתי

שלהיות בי זה אומר לבעוט בכל מוסכמה קיימת. אני חושבת שמוסכמות זו פיקציה, פשוט לאנשים נוח בעמדה שלהם והם חושבים שהעמדה שלהם הכי טובה, והרי הכל תלוי תרבות\תקופה\מדינה\מינים\גילאים, אז מי הראשון שיגיד לי שאני עושה משהו לא נכון? שילך להסתכל במראה, אני חושבת שהם עושים את זה לא נכון.

Kutaly

New member
את עושה משהו לא נכון

אני בועט במוסכמות והראשונה לקבל את הבעיטה זאת המוסכמה שלהיות בי זה אומר לבעוט בכל מוסכמה קיימת! (בדקתי במראה, אני מהמם!
)

Kutaly

New member
מזל טוב!

לפעמים עצוב לגלות אבל לפחות עכשיו את יודעת ויכולה להמשיך הלאה. בהצלחה!

ThePretender

New member
זה לא בדיוק היה עצוב

אני די ידעתי שהיא לא מרגישה ככה אליי. היא גם ממש הייתה בהלם כשאמרתי לה אבל עדיין זה היה מתסכל וקשה וכואב עכשיו אני אני לפחות יוכל להמשיך הלאה עם הרבה פחות סטירות עצמיות. תודה!

למעלה