התוודות

The West Star

New member
התוודות

חשתי צורך להעיר שאני מאד מאד נהנה מפרג'ייל, וכן, הייתי אידיוט. זה פשוט דיסק ששונה בגישה שלו מכל שאר הדברים ששמעתי, לקח לי זמן להבין את זה, וזה בערך הדיסק היחיד שאני שומע כבר שבוע. דיסק מעולה. ותודה לכולכם שזרתם לי לפתוח את עיני לפלא הזה.

The Cabana Boy

New member
אממ - התוודות 2.

בתחילה שנאתי את Relayer, אבל אחרי ששמעתי הרבה הרבה פעמים את "Relayer", זה לא נשמע לי כמו מקבץ רעשים לא מחובר אלא כאחלה של אלבום. אני חושב שאני גם צריך לשמוע את Fragile, Tales From Topographic Oceans, ו-Going for the One שוב ושוב. ושאלה - שמעתי את האלבומים של יס שהם לא משנות השבעים והם כולם די נוראיים אבל האלבום שהם הוציאו ב-2001 "Magnification" הוא דווקא טוב לטעמי, מה דעתכם על האלבום?

rona89

New member
הממ

מ Magnification שמעתי רק שיר אחד [Magnification חח] אהבתי.

Black Rose

New member
הממם...

לא יצא לי לשמוע מעבר לשנות ה-70 מלבד האלבום הזה (ולהיט הפופ הידוע שלהם- owner of the lonely heart ), אבל לא אהבתי אותו אישית (לרוע המזל רכשתי אותו והוא נמצא אצלי עדיין). אולי הוא מסמן עלייה ביחס לחומר הקודם אבל לעומת fragile, close to the edge, relayer- האם באמת יש מה להשוות?

The Cabana Boy

New member
אתה צודק

הוא לא משתווה לאלבומים שלה עד אמצע שנות השבעים, אבל ביחס לאלבומים שהם אחרי 1975, זה אלבום לא רע בכלל, בכלליות הוא שווה לפחות ניסיון/שמיעה אחת.

Nadavcat

New member
מדברים פה המון המון על ייס לאחרונה.

סתם הערה חסרת חשיבות.

מורנא007

New member
כמו גם על spastic ink, הצ'רצ'ילים

קווין, פרוה חמה, שלמה מזרחי וכו'. רוצה לדבר על משהו אחר, טול יוזמה ופתח שירשור. אחרי 3 + שנות אינטרנט, אתה יכול לעשות זאת טוב ממני

מורנא007

New member
../images/Emo140.gif

______ ______ ____________ _________ / \ | \ __/ \ __/ \__ _________ | \| \ / |/ _ \ _________ / | // _____ || / \_/ \ | \ // / \ \\_ \_ | | \ || _____ ___\ \ \_ \_ | | \ || / ---/______| \ \_ | | ___\ || | | /______ __/ \ | | ___/ \ \\ \_ \_ // | | \_____ / ___\ _/ \_ \ \_ _// | ______/ \__ \__/ ___/ \_ \____ | \_/ \__ ___/ \___ _/ \__ \__/ \ \_________/ \_____/ \_ \_____/ \ \_ | \_ | \__ __/ \_____________/

כיף לשמוע

צריך להיות באמת בן אדם גדול בשביל להתוודות על העניין הזה. כל הכבוד - ותהנה! נ.ב. גם לי זה קורה כל הזמן עם דברים חדשים. דיסקים מיוחדים לוקחים לי לפעמים 15-20 האזנות בשביל שהמוח שלי ייפתח לגישה שונה למוסיקה.

The West Star

New member
ם אני שמתי לב לזה אצלי

כל דיסק מתקדם איכותי לא אהבתי בפעמים הראשונות: הצד האפל של הירח, In the Court סנו גוס, נרסרי ריים, יס אלבום, קלוס טו די אדג' וכד'. כנראה שפיספסתי ככה מלא דברים איכותיים.. וכן, אני נהנה!

RamiSun

New member
כן, זה גם אצלי ככה

לכן ידעתי שבסוף ירד האסימון. באשכול ההוא.

Rudess

New member
רמי

יש לי את הדיסק החדש של אוליבר וייקמן, אחלה דיסק.

למעלה