התוודות

התוודות

מאז גיל קטן אני שונא חלב ומוצרי חלב בצורתם "המיימית" קרי יוגורטים \ שמנת \ חלב \ וכדו , אני ממש נגעל מלראות את המוצרים ובייחוד לראות אותם נבלסים בהנאה ע"י אחרים השאלה שלי היא כזאת האם זה נורמלי ? בעיקר שאני כן אוכל מוצרי חלב אחרים כגון גבינה צהובה \ מלוחה\ פריליים למינהם יאללה דנטל תגאלי אותי מייסורי ותגידי לי שאני חריג

דנטל

New member
אני אספר לך על מישהם שפעם הכרתי

האקס שלי אלרגי למוצרי חלב. אלרגיה קלה. גם מוצרי החלב המיימיים וגם אלה שלא, יהפכו לו את הבטן אחרי חצי שעה. גיחה לא קלה לשירותים וזה יעבור. לעומתו חברה טובה שפעם היתה לי אלרגית למוצרי חלב. אלרגיה חריפה. קצת יותר בפירוט - חצי כפית של גלידה חלבית יכולה לנטרל אותה ליום שלם עם כאבי בטן שלא מהעולם הזה. כפית של לבן תשבית אותה לשבוע ותרתק אותה למיטה ולשירותים. גבינות צהובות ובולגרית כאשר הן מותכות לא משפיעות עליה בכלל. לעומתם מישהי שפעם עבדתי איתה יכולה להקיא אפילו מהריח. זה אומר שאסור להכניס אליה הביתה חלב והיא לא כל כך יכולה ללכת לבתים של אחרים. אצל שלושתם זה היה מאז ומתמיד. לאקס אין בעיה לראות אחרים אוכלים מוצרי חלב לידו, החברה נגעלת אבל מסתירה, העמיתה לעבודה יכולה מקסימום לדבר על זה, בטח שלא לראות ו/או להריח. עכשיו, השאלה שלי אליך - בפעמים שניסית לטעום את המוצרים האלה היו לך תופעות לוואי אחר כך?

דנטל

New member
יש המון אנשים שאלרגים לחלב

כמו שניתן לשים לב - התגובות האלרגניות הן ברמות שונות, אבל מתבטאות ברובן בבטן מתהפכת. הנה משהו קצרצר על ה"אלרגיה".

יש סיכוי שאתה במקור מצפון אפריקה?

לא זאת לא בדיחה, אבא שלי מתוניס ואני יודעת שעוד רבים וטובים מתוניס אלג'יר וכיו"ב לא מסוגלים להסתכל על מוצרי חלב ואם תשים לב גם האוכל של העדות האלה לא מבוסס על חלב כלל אלא על שמן ושמן ושמן (טעים בטירוף)

למעלה