התוודות לקרוב

Fortuneteller

New member
התוודות לקרוב

אחותי חזרה מהצבא (אחותי שתמיד תומכת, מקבלת ואני מספר לה הכל) ואני כל כך רוצה לספר לה, רק כדי שלא להסתיר חלק מהחיים שליד מפניה כי היא באמת האדם הכי חשוב לי, אבל אני באמת לא יודע מה תהיה התגובה שלה, אני מפחד שהיא תנתק אותי מהחיים שלה או שהיא לא תבין זאת למרות שיש לה שני חברים הומואים אני פשוט מפחד שהיא לא תקבל אותי אז אני רוצה לדעת איך אנשים שכן יצאו מהארון סיפרו לקרוביהם ואיך הם הגיבו? אני רוצה לדעת למה לצפות... (והאם לצפות שהיא תשלוף עלי נשק
)

royilo

New member
ערב טוב...

תראה-אני לא יוכל להגיד לך "מניסיון אישי", כי לצערי לי עדיין אין... אבל לדעתי לפי מה שאתה מספר, אתה ואחותך מאוד קרובים, ויש בינכם קשר מיוחד (שזה לא מובן מאליו), דבר שיכול להקל בקבלה שלך... בנוסף לאחותך יש חברים הומואים ככה שאתה בקלות יכול להבין שאין לה סלידה מהעניין או כל בעייה עם הומואים... לדעתי קח אותה לשיחה, שבו באיזה בית קפה קטן, תתחיל לדבר איתה על הנושא באופן דיי גלוי ככה שאת כל ההפתעה היא תוכל "להכיל" ולא להיות מופתעת במכה...ואז בסופו של דבר ספר לה... אם היא באמת איך שאתה מספר, זה לא צריכה להיות בעייה או משהו שיגרום לנזק ביחסים בינכם... בבהצלחה, וספר מה החלטת בסוף..

Fortuneteller

New member
תודה על התגובה

החלטתי לספר לה הערב היה לנו נחמד ודיברנו הרבה אז זה אמור (אולי) להקל על החשיפה... נראה איך ילך...

בהצלחה לך ../images/Emo24.gif

בוא לספר לאחר מכן
יהיה מאווד מעניין לקרוא איך היא הגיבה אני מחזיק לך אצבעות.

white star

New member
../images/Emo54.gif היי לך

אצלי אחי ואחותי קיבלו אותי ממש בסבבה (בניגוד להורים, אבל זה לא רלוונטי כרגע) מה שאני חושב הכי טוב שתקבע איתה לשבת איפשהו במקום נייטרלי ולספר לה. שיהיה המון

../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif

החששות שלך הן לגיטימיות וזה מה שכולנו בעצם חוששים ממנו בצורה זאת או אחרת כשאנחנו רוצים לצאת מהארון מול מישהו שיקר לנו. אבל אצל אחותך, זה שיש לה ידידים הומואים , אמור להקל על "המכה" שמצפה לה.. תושיב אותה לשיחה, תגיד לה שיש משהו שאתה ורצה לספר לה כבר הרבה זמן וחשוב לך שהיא תידע, ושאתה מספר לה כי אתה אוהב אותה נורא.. ופשוט תספר לה אני מאמין שבמקום נשק שלוף תקבל נשיקה
בהצלחה ותעדכן!!! ערן

Fortuneteller

New member
סיפרתי לה

היא קיבלה את זה הרבה יותר טוב מאשר אני חשבתי (אני ממש מאושר !) היא אמרה לי שלא משנה לה הנטיות שלי כל עוד אני שמח והיא אמרה שהייתי צריך לספר לה קודם כי זה בטח היה קשה לשמור את זה ממנה (היא ממש צדקה) היה מעורב בנושא כמה דמעות הקלה מצידי (אני ממש נקבה הא
) וביקשתי ממנה לא לספר להורים שלי והיא אמרה שזה דבר שאני צריך להחליט לבד ושהיא לא תעשה שום דבר שאני לא רוצה. בסה"כ זה היה מעולה שסיפרתי לה כי היה לי קשה לשמור כזה דבר מפניה והיא קיבלה את זה מצוין אז אני ממש שמח!

קאליברי

New member
כל הכבוד לאחותך

על הקבלה, ההבנה והאהבה, ככה צריך! אני שמח בשבילך שעשית את הצעד הזה, ומקווה שהצעד הבא יהיה קל גם הוא. ולי אמרו בגיל 25 כשסיפרתי "וואו כ"כ מוקדם?" (וואו כמה שאתה צעיר). בהצלחה,
אלי.

royilo

New member
../images/Emo24.gifאיזה יופי!

בהצלחה גם בשלב הבא! כשהוא יבוא...

UHUstick

New member
יו כל הכבוד לך!

שמח בשבילך, בטח הקלה אמיתית! המון הצלחה! סטיק

matanky

New member
כל הכבוד ../images/Emo45.gif