התובנה

התובנה

את יודעת, זה הגיע אלי הבוקר, בבת אחת – הידיעה. ההכרה,התובנה. וכשאני חושבת על זה , אני הייתי באמת לאורך כל הדרך - שחקנית חדשה..... אני חשבתי שאני מיומנת, אני חשבתי שאני משופשפת, אני שחשבתי שכבר ביצעתי את כל התפקידים , בפועל הייתי – שחקנית חדשה. חשבתי שאני יודעת את כל הטקסטים, את כל הדיאלוגים. חשבתי שאני מכירה את היציאות, הכניסות, את צליל הקול הנכון,חשבתי – לא צריך מסכה. שטויות. הייתי – שחקנית חדשה. כמה שעות ש"טחנתי" מאחורי הקלעים, כמה שיננתי את המילים, רציתי כל כך להצליח.. ומבחני הבד שנאלצתי לעבור . לכל מבחן גייסתי מחדש את כל כשרונותי, את הביצועים הכי טובים שלי. כמה שלא נלחמתי על התפקיד, וכל מבחן נוסף – הייתי בטוחה שהפעם זה הצליח לי. הפעם הוא שלי. הייתי בטוחה – תפקיד חיי. שתי מילים – שחקנית חדשה. ולחשוב, באיזה מקומות אפלים על הבמה הייתי צריכה לעמוד, לאיזה מחשכים, באיזה פינות חשוכות, הייתי צריכה לשחק, בשביל התפקיד הזה... ואיך... ואיך צייתתי לבמאי- לאורך כל הדרך...... כן. שחקנית חדשה. אבל, היום בבוקר הגיעה ההכרה. את רואה אותה, את השחקנית החדשה, שם בפינה, אחרי כל הלילה, שישבה שם בפינה האפלה, אפופה בכאב, ליבה שותת דם,כואבת ופגועה, לא יכולה להכיל את הכאב בתוכה. תראי, תראי מה קורה לה.. היא מזדקפת, קמה על שתי רגליה, מסדרת שערותיה, זורקת מעל גופה את השמלה הישנה, לובשת שמלה חדשה, נוצצת ובהירה, נותנת סימן, והזרקור על מרכז הבמה נדלק. היא פוסעת בצעדים בוטחים למרכז הבמה – ונעמדת. במרכז. היא מרימה את שתי ידיה למעלה,זוקפת ראש אל העולם. האורות נדלקים, מחיאות כפיים סוערות שוטפות את האולם, והיא עומדת שם, מחייכת, בוטחת – במרכז. כי היא הבינה, זה לא תלוי בשום במאי מזדמן, זה לא תלוי בתפאורה, זה לא קשור לאף אחד, ולשום מערכה. היא – למדה. היא השחקנית הראשית. כן. תמיד!! והשחקנית הראשית קדה. קידה עמוקה – עמוקה לך אילה – על הדלתות שעזרת לי לפתוח הלילה הזה, על המקומות שלקחת אותי אליהם, על היד שהושטת לי, לצאת מהחושך.. תודה אחותי. תודה . ולך – נשמתי התאומה, שהיית שם, כמו תמיד, עוזרת לי להבין, לרדת אל עצמי. אהובתי, תסתכלי במראה. תביטי על השחקנית הראשית, על ההפקה השלמה והמסובכת שהיא עברה, את לא צריכה לעבור את כל המערכה גם. חברה שלי, תעברי לצד השני. תהיי שחקנית מנצחת. חברות שלי, אני מהיום – השחקנית הראשית. "זה זמן.............." (אתן יודעות את ההמשך). נשיקות אהובות שלי, נשיקות.

בוקר טוב עולם!!!!!! ../images/Emo42.gif

איזה בוקר נפלא.
בוקר מלא שמש ואור. בוקר של אהבה.
שחקנית ראשית עם
יודעת שזה לא המקום אבל אין מה לעשות זו ההרגשה!!!

יערית

New member
אכן בוקר נפלא למחודשת ../images/Emo50.gif

אני רק מקווה שמשנה שם לא משנה מזימתו..
אז הנה נתנו לך את השרביט כך במהירות(אוהבים אותך שם למעלה) אני יודעת ואת יודעת וכולם יודעים ... שסופטי קל בפיתויים
אז אומנם הוא קצת פרש מהמירוץ... ויש פה תרנגולים אחרים, אבל הטעם מאתמול נשאר עדיין על דל שפתיי ואני מתקשה עם השינוי. יום נפלא לראשית... שלא יעלה לך הדם לראש יותר מידיי
יערית

אויייייי מיייייייי גודדדדדדדדד

ואווווווווווו בחלומות הכי כחולים שלי לא האמנתי שזה יקרה...... איזה בוקר צבעוני!!!!!! איזה תפקיד!!
שחקנית מוקירה ליערה ברכת דרך ראשונה
שחקנית ראשית חוזרת לסורה תגידי... איך נפתה אותך באמת?.....

אילה.

New member
אוחית ../images/Emo24.gif

סחתן על תפקיד חייך, שנתת כאן! הקהל שואג ומשתולל! מסרב להירגע! מחיאות הכפיים רמות וסוערות! הריגוש בשיא שיאו! רוצים ממך עוד ועוד ועוד! ואת, בנפלאותך, בתובנותייך, במוכנותך להביט פנימה ולהסתכל לעצמך בעיניים... כך כבשת אותם. זו הדרך. היחידה. ואין דרך חזרה. זו מציאות פנימית, וכשאת שם, את שם! כל פרימה בלרינה יודעת. אוחית, אוהבת אותך שמחה בך מחזירה לך קידה עמוקה... אילה שחושבת שמה זה הגזמנו עם הדביקות וחייבים, אבל חייבים, לחזור להשתרלל, אחרת ישתנה השם של הפורום! איפה הבניםםםםםםם??????

כפרהההההההההההה

חוזרים לעצמנו!! יאלללללה קורעת את השמלה מגופי וחושפת את כולי.... מי בא?? מי???????? שחקנית בטירוף אמיתי

softy

New member
על קו המירוץ ../images/Emo27.gif

שהוא לא גבוה ולא נמוך... אני עומד ובוהה... בדרך כלל זה מצליח לי עם שחקניות חדשות ומפוחדות שמתות לתפקיד ולו הקטן ביותר < קטן זה אני> אבל עם פרימדונות, זה כבר סיפור אחר לגמרי. פרימגרציות גדולות עלי. סופטי שהוא לא גבוה ולא נמוך.

על קו המטרה

שהוא בסוף עומדת ויודעת בדרך כלל זה מצליח לי עם שחקנים חדשים ומפוחדים שמתים להכניס שחקנית למיטה, אבל עם לא גבוהים ולא נמוכים זה כבר סיפור אחר... השחקנית הגדולה מכוחן

למעלה