התהפכנו

טאניוש

New member
התהפכנו ../images/Emo70.gif

סוף סוף אתמול בערב, הורדתי ללאון את הנעליים ושמתי אותו על השטיח והילד אווופס- על הגב! בשיא הקלות והטבעיות! רצתי לכתוב הודעה, מהדלת הסתובבתי ושוב היה על הבטן! חזרה הוא לא יודע להתהפך ומפחיד להשאיר אותו לבד. כל מה שקשור בהתפתחות מוטורית (מוטוריקה גסה) די מדאיג אותי שהרי הוא 23 שעות ביממה עם המכשיר. אמנם הרופאים טוענים שהמכשיר אינו מעכב את ההתפתחות אבל לדעתי זה בפירוש מפריע (לא שיש לי הרבה ברירה...) וכל השג שלו עושה אותי מאושרת עד הגג. ועוד - הוא ...שר! בקול המתוק התינוקי שלו. אני מזמזמת לו איזה מנגינה והוא מנסה לחקות אותי. מדהים. כל אמא חושבת שהילד שלה גאון?

Tנקר בל

New member
כל אמא חושבת שהילד שלה גאון

אבל את גם צודקת
איזה מתוק ליאון שהוא שר, ומז"ט על ההתהפכות. בן כמה הוא עכשיו?

פלגיה

New member
נראה שהוא קרא את הספרים הנכונים

אם הוא מתהפך עשכיו אז ההתפתחות שלו עד כה לא התעכבה. היפוך מהבטן לגב קל יותר - כי הידים מסייעות להתהפכות. אבל בקרוב הוא יתהפך גם מהגב לבטן. איזה כיף לכם

טאניוש

New member
יצא לי מבולבל מרוב התרגשות

הוא התהפך מגב לבטן! הפוך עוד אף פעם לא ראיתי, אולי כי אני פוחדת והופכת אותו חזרה בעצמי כשהוא מתחיל לחפור רצפה עם האף. זה לא מסוכן?

פלגיה

New member
הוא חייב להיות על הבטן הרבה

כדי לחזק את רצועת הכתפיים שלו. נכון שבהתחלה הם "חופרים את הרצפה עם האף" (אהבתי את הביטוי),ושונאים את זה כי שדה הראייה שלהם נחסם. אבל רק ככה הוא ילמד להזדקף ולחזק את השרירים שלו. אז אם הוא התהפך מגב לבטן הוא באמת גאון. אם הוא מתהפך ככה, ומפריע לו להיות על הבטן, על תרחמי מייד. תשאירי אותו להיות ככה עוד דקה או שתיים, ורק אז תחזירי אותו.

Tנקר בל

New member
לחפור רצפה

גם אני אהבתי את הביטוי... אתם בפיזיו' נכון? הפיזיו' שלנו הביאה לנו מעזר מציון מזרן לפיזיו' (דומה לאלה שבג'ימבורי). הבנתי שהיא לא צריכה להביא בפועל. אפשר לקבל בהמלצתה אצלם בסניף. זה מאוד נוח לבצע עליו את תרגילי הפיזיו', ומצויין להשכיב את התינוק על הבטן במשך היום - בדיוק במידת הקשיחות המתאימה. התהפכות מהגב לבטן יותר קשה מאשר מהבטן לגב. כל הכבוד לליאון.

happy

New member
מזל טוב למתהפך

איזה יופי ואיזה כיף!!! אני בטוחה שלאון גאון

7נתי7

New member
כל ילדי הפורום גאונים. מה לא?

מזל טוב טאניוש על ההתהפכות כמה מרגש איזה כיף שעשה זאת לידך

טאניוש

New member
../images/Emo26.gif התהפכנו גם חזרה!

אתמול בבוקר, כשהיה עם אבא, התהפך עם הנעליים מגב לבטן ומיד -חזרה. אני דוקא חשבתי שמהגב יותר קל, כי לצד הוא מתהפך מאז שנולד ואז כאילו עוד טיפ-טיפה. טוב לדעת...

קובולט

New member
כל הכבוד!!!!

יש את מזרני הפאזל האלה הם בדיוק במידת הקושי הרצוי לא קשים מידי ולא רכים מידי , הבעיה שלהם שאם לא משפצרים אותם מאחור עם מסקנטיפ כל הרמה מתפרקים כל חלקי הפאזל. המשך התהפכות נעים

למעלה