התהפכויות

התהפכויות

הבו שלי בן 7 חודשים מתהפך חופשי מהגב לבטן, שוכב על הבטן לפרקי זמן די ארוכים, תומך את עצמו יפה על ידיים ישרות/אמות/ אמה ויד חופשית למשחק...מסתובב סביב צירו, זוחל על גחון...הכל. אמה-מה, למרות שהוא יכול (והוא יכול), מסרב להתהפך מהבטן לגב. כך שהוא מתעייף מהמשחק על הבטן, במקום להתהפך או בקיצור להתגלגל ולשנות פוזה, הוא נכנס או לתנוחה של טייס (ידיים-רגליים באוויר) או שהוא "עושה שריר" וזה אומר שהוא מיישר את שתי הידיים וממש נמתח עד ליצירת קשת בגב. ניסיתי בעצתה של מרפאה בעיסוק לגרות אותו עם צעצועים משני הכיוונים ומאחור, זה לא עבד. ניסיתי בעצתה של פיזיוטרפיסטית להניח אותו על הצד אבל אז תמיד ההיפוך הוא לכיוון הבטן. יש עוד רעיונות לתרגול???

ותוספת קטנה

ניסיתי גם לתרגל את ההתהפכות כשאני מתחילה עבורו את התנועה מדחיפה קלה של אחת הכתפיים. ברוב המקרים הוא אכן משלים את ההיפוך אבל זה רק אחרי שאני גרמתי לו לאבד שיווי משקל מסויים.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מקפיצה לעצמי ובינתיים שבת שלום לכולם

נאוה ר

New member
אבחון דרך האינטרנט

יכול להיות שזה סוף שבוע קשה/מרוכז, הרבה התחלות חדשות ולכן אף אחד לא ענה. אני אישית הבנתי שאת התרגולים הסטנדרטים עשית. וצריך למצוא את הלא סטנדרטי כדי להגיד למה הילד שלך לא מתהפך. בשביל הלא סטנדרטי אני צריכה לראות את הילד, לשוחח עם ההורים ואז אולי יהיו לי תשובות. מצטערת הכלי של האינטרנט נראה לי מוגבל במקרה כזה. בהצלחה

למעלה