התדרדרתם....

Mohawk Tom

New member
התדרדרתם....

כאילו מה!?!? כולם יורדים עליה על איזה משפט שהיא אמרה שפירשתם לא נכון!??! וגם אם כן פירשתם נכון אז אתם צריכים לרדת עליה!! אתם בטח חושבים "מה הבעיה שלה!??!" ועוד יותר חושבים "מה הבעיה שלי?!?!" אבל הבעיה שלכם!!! מה חסר לכם בחיים שאתם צריכים לרדת עליה וזה לא מישהו 1 או 2 כי אז זה אישי וזה שונה אבל זה כולכם(טוב לא כולכם אבל הרבה) די עם השנאה!!! ירדתם לרמה של פורום חולון! מוצאים לכם קורבן ומתחילים לרדת עליה את כל הדברים האלו שמרו לעצמכם! שמרו על הרמה של הפורום! ול Luckey Strike : אל תתייחסי לדברים כאלו ותמשיכי לכתוב פה הודעות!

Lucky Strikeeee

New member
וואי טום...תודה רבה

!!! תודה רבה טום.. קראתי את כל התגובות , פשוט לא רציתי לרדת לרמה שלהם ולהתחיל לריב איתם ...אז ספגתי בשקט.. תודה רבה את ממש צודק!!!! אני ימשיך לכתוב פה הודעות , ואנשים ! תתחילו לחשוב על מה שטום אומר! כי הוא צודק בהחלט! וזה לא פעם ראשונה...כי אתם עושים את זה לכל אחד שאתם חושבים שהשאלה או ההערה שלו לא מתאימה!

space girl

New member
טוב קודם כל אני ממש מצטערת אם

במקרה פגעתי בך
זה דבר ראשון אני ממש לא חושבת שהשאלה שלך לא מתאימה , פשוט לדעתי לא צריך לעשות מהיום הזה יום אבל לאומי ... ובקשר לתגובות של אנשים , זו זוכתם להביע דעה גם היא לא חיובית אבל אנשים : בלי קללות !!!!!!! גם אם יש לכם דעה שלילית , אתם לא חייבים לתקוף ולקטול אתם יכולים לנסח את זה בעדינות... המטרה של הפורום הזה היא לא להיות מניאקים אחד לשני , אלא ההפך ...
-אור -

Lucky Strikeeee

New member
אור חמדתי..

טאחח..חמדתי..טוב שיהיה אוקיי אני סולחת, באמת קצת הגזמתי אבל זאת אני "נוטה להגזמות" אני לא הולכת להיכנס לכל מיניי חילוקיי דעות למה אמרת ולמה אתם הגבתם ובלה בלה בלה.. זה עבר וזהו..

The Sandman

New member
אפילו תרחט להזכיר בחתימה שלך

שלא יתקפו אותך על דעות.... או משהו כזה יש לי זיכרון גרוע....

The Sandman

New member
מסכים איתך ת/טום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברה תשמרו על הרמה...

Lucky Strikeeee

New member
אממ..זה שקרא לי זונה , מפגרת ועוד..

טוב סבבה אני יכולה להיות פסיכית שרוטה משוגעת מנייאקית ממזרה מטורפת לא שפויה לא נורמלית אבל זונה?!? מפגרת?!!? אידיוטית?!!? ל-א-א-א-א-א! זה יותר מידיי מזכיר לי את הערסים והפרחות..לא יודעת למה ואל תשאלו! מוות לערסים ופרחות! להשמיד את כולם!

חחחח.... ../images/Emo122.gif

אהההה, פסיכית, שרוטה, משוגעת מניאקית, מטורפת, לא שפויה, ולא נורמלית זה אותו דבר...! ???!!

למעלה