התדרדרות

Hell is beige

New member
התדרדרות

אם תכתבו הודעות נושא יותר מוצלחות מה ``אוווי, משעמם פה`` אז יהיה פה יותר מעניין, לא? אז הנה הנושא הראשון שעולה לי בראש - מישהו מכם שמע פעם על חלומות צלולים? ניסה? למישהו היה פעם חלום צלול? (חלום שיש לך עליו שליטה מלאה)

flowr..

New member
שמעתי על זה המון,

על העניין של החלומות הצלולים, וכל העניין הזה עם המשחק עם התת-מודע די מפחיד אותי, האמת. בכל מקרה, אף פעם לא חלמתי חלום צלול, אבל אחותי (אוף.. אני מתחילה לחזור על המילה הזאת יותר מדי..) חלמה פעם חלום צלול והיא אמרה שזה ממש מדהים.

AirOHead

New member
קראתי על זה לפני כמה ימים...

ועל כל מיני שיטות כדי לחלום חלום צלול אני החלטתי לנסות זה נשמע מדהים ואני חייבת לנסות לפחות אם תהיה התקדמות אני אודיע לכם אמילי אחרי מיליון בדיקות מציאות היום

Hell is beige

New member
חחחח... כנ``ל עלי

אפילו עשיתי לי ב יפה על היד, כולם חושבים שזה קעקוע... החמשוש מנסה להיות צלול

AirOHead

New member
הניסיונות הניסיונות...

גם לי יש ב... שיחה מעניינת שהתקיימה בעקבות האות על היד... חברה שלי באמצע השיעור: ``אמילי מי זה ב`...?`` אני: ``אף אחד זה לבדיקת מציאות`` היא: ``חחח איזה אהבלה. תירוץ מפגר. עכשיו- מי זה ב`...? אני: ``נו אף אחד זה בשביל שיהיה לי חלום צלול`` היא: ``אה אני יודעת מי זה... הופה הופה`` אני: `` תגידי את מקשיבה לי בכלל?`` היא: ``נו כן.. יואו איזה קטע ידעתי שאת דלוקה עליו`` בשלב זה אמילי ויתרה על כל כל הסבר אחר (היא לא מקשיבה לכו תסבירו לה על חלום צלול הילדה גם ככה קשת קליטה) שעה אחרי חצי מהשכבה עליי לשאול אם אני דלוקה עליו אנשים בימינו הם לא מה שהיו פעם אמילי שמוותרת על הב` על היד וכותבת ח.צ (אבל לא לא הולך לא לא לא)

AirOHead

New member
כת???

אצלי לא הם הולכים על התואר הרגיל מוזרה לא אשמתי שהם לא מבינים כלום וחוץ מזה זאת מחמאה

Hell is beige

New member
לא הבנת אותי...

הם חושבים שאני בכת כי מצוייר לי ב בגדול בשחור על גב היד... החמשוש באגאניסט (פאגאניסט ערבי)

אם כבר חלומות ...

זה חלום .. שחלמתי השנה .. הוא מפחיד בטירוף .. שבוע שלם אני לא ישנתי בגללו. ואני ילד בן 18 ! אני שוכב במיטה מנסה להרדם ..(אין לי מושג אם זה היה בחלום) פתאום אני מרגיש שמשהו מוחץ אותי על המיטה ואני מתנגד לו. ניסיתי להסתכל מה זה .. אבל לא הצלחתי לזוז .. (גם לא שמעתי כלום) ואני מנסה לצעוק לעזרה .. ולא יוצא לי קול. ואז גם נסגרות לי העיניים .. ואני לא מצליח לפתוח אותן .. ואז אני משתחרר אבל עדיין עם עיניים סגורות .. ואני רץ לחדר של ההורים שלי לספר להם על החלום נתקע בקירות ומנסה לצעוק ללא הצלחה.(בזמן החלום אני חשבתי שזה חלום .. אבל כלום לא קרה ..) תוך כדי ריצה התעוררתי במיטה שלי ... שהתעוררתי הייתי בהלם טוטאלי .. הייתי מחוסר עקרה שבוע שלם. גם עכשיו אני בהלם. בררר .. אם מישהו מבין בחלומות .. שיגיד לי משהו .. למרות שזה בולשיט כל מה שתגידו. גלעד

goldy

New member
אני חושב שאני יודע

יכול להיות שהתעוררת, אבל מצד שני לא התעוררת לחלוטין, כלומר ההית בתהליך ההתעוררות. לא יכולת לקום עדיין, ונורא נבהלת, ורצית שהורייך יעזרו לך, אבל מצד שני עדיין ישנת, כך שלא יכול לקום או לצעוק. אני בכיוון? כדי להימנע מחלומות כאלה, אתה יכול לנסות לשכנע את עצמך כך: ``אני תמיד יכול לצעוק, גם כשאני צרוד`` , ``אני ת-מ-י-ד יכול לקרוא להורי לעזרה ואף אחד לא ימנע את זה ממני``. אם אחד מהתנאים לעיל לא יוכל להתגשם תדע מייד שזהו חלום, ואז תוכל לעשות כל מה שתרצה. מקווה שעזרתי לך

אני לא חושב בכלל שזה חלום ...

אני קורא לזה חלום בגלל שאני לא מאמין שזה יכול לקרות במציאות. אני זוכר שניסיתי להרדם בהתחלה אני בהיתי בשעון. הייתי ער ממש ... חשבתי לעצמי דברים והכל .. פתאום הכל התחיל ..וישר חשבתי שזה חלום .. חשבתי אפילו על לצבוט את עצמי .. אבל לא יצא לפועל משום מה ..

N0

New member
לא משתווה...

לחלום של גלעד אבל בכל זאת. הסיוט האחרון שN0 זוכר (ולא היו לו הרבה כאלה) היה לפני חצי שנה אולי פחות , ויכול להיות שהוא לא ישמע מפחיד כל כך מפחיד אבל זה בעצם מה שהפחיד את N0 בו. זה היה חלום כביכול פשוט N0 ישן במיטה ואז נכנס לו דרך הדלת גמד לבוש גלימה אפורה (בערך חצי מטר) והתחיל להתקדם לכיוון של N0. עכשיו נכון שזה לא נשמע מפחיד במיוחד, אבל N0 באותו רגע פחד פחד מוות בתוך החלום... הוא הרגיש את הזיעה ניגרת לו מהפרצוף ואת זה שהוא פשוט משותק, לא בגלל שאותו יצור עושה לו משהו אלא פשוט מפחד... החלום הזה הרג אותו וכשהוא התעורר (הוא לא בטוח שהוא התעורר) הוא סירב לפתוח עיניים ופשוט חזר לישון. ובקשר לחלומות צלולים זה קרה לN0 רק פעם אחת וזה היה ממש כיף (בשתי שניות שזה נמשך ) ולפי מה שהוא הבין מחברים יש כמה אנשים שזה פשוט קורה להם כל הזמן. N0

snoway

New member
I see dead people

מאז שאני זוכרת את עצמי אני חולמת על אנשים מתים, וכולם אנשים שאני מכירה. חברה שלי נדרסה ע``י אוטובוס, חברה אחרת נפלה מגג של בניין באמצע מסיבה- ואז האשימו אותי במותה ואף אחד לא דיבר איתי, חלמתי שרוצחים אותי ושיורים בי בגב עם רובה ציד (??!?) וכהנה וכהנה... השיא: פעם חלמתי שאני רוצחת מורה שלי. באמת! משום מה בחלום הרגשתי אשמה אבל קמתי בבוקר עם חיוך גדול על הפנים..... ואם כבר מדברים על חלומות מפחידים: כשהייתי בת 7 וישנתי אצל דודה שלי היה לי סיוט. חלמתי שאני עוברת דרך הגדר של הב``יס ופתאום מטייל לו לעברי בגובה עיניים עכביש שחור, ענק ומפחיד מ-א-ו-ד. ניסיתי לעבור לצד השני של הגדר אבל נתקעתי. האימה אחזה בי, וברגע שהיה נדמה שהעכביש ,יימח שמו, עומד להפוך אותי לארוחת גורמה לילדיו התעוררתי. הייתי מכוסה כולי זעה קרה. מאז פחדתי מעכבישים פחד מוות ורק בזמן האחרון אני מכריחה את עצמי שלא לפחד מ``עכבישי החוטים`` הלא מזיקים.

אני ידוע בתור בן אדם

עם חלומות מוזרים ... פעם אחת חלמתי שאני יושב באצטדיון כדורגל ריק .. זורק אבנים על הדשא .. פתאום עובר מטוס קרב .. אני קם ומוחא לו כפיים. :) חלום יותר מוזר ומצחיק .. שמשום מה הפחיד אותי.. היה שאני נוסע עם המשפחה שלי לספארי באמצע הלילה ..ובביתן בכניסה יוצא ראש צבי בוער באש .. אחותי נבהלה .. וצעקה .. אמא שלי הסתובבה אליה .. והציעה לה תה .. :) יש עוד מלא .. זה מה שעלה לי בראש ..

Hell is beige

New member
הסבר מדעי..

אתה בטח אכלת שוקולד או שתית קפה בערך חצי שעה לפני שהלכת לישון בדיוק בכמות הנכונה והגעת למצב של יקיצה ככשאתה עדיין בהכרה - מצב של יקיצה הוא המצב לפני שנכנסים למצב חלימה, בעקרון מה שקורה הוא שבהתחלה עוברות בגוף ויברציות ואחרי זה מתחילים להרגיש לגיעות ואפילו לפעמים שמישהו יושב עליך ואז כל הגוף מתחת לצוואר נהיה משותק עד לסוף החלימה (מנגנון של הגוף נגד תנועות לא רצוניות בזמן חלימה)... ובכן, כשמגיעים אילו בהכרה אז מרגישים את כל זה... אם היית מצליח לפתוח עיניים כנראה שגם היית רואה אנשים מסביבך... וכנראה כשהגעת לחלום אז הוא המשיך מאותה נקודה שבה איבדת את ההכרה שלך ביקיצה... אם היית ממשיך להיות בהכרה ורגוע עד סוף היקיצה אז ממש היית רואה את עצמך נכנס לחלום ואז (כנראה ש)היתה לך שליטה מלאה... החמשוש מראה בקיאות בחומר

PsiChO

New member
היה על זה כבר דיון

היה על זה כבר דיון לפני מספר חודשים. גם לי היה חלום כזה ונדלקתי על השיטה. יש לזה אתר כנס לזה הוא ממש מעניין. דבר איתי באייסיקיו אני אשלח לך פשוט אין לי את הכתובת פה כרגע...

incognizant

New member
טוב, אז אני אשאל.

ווט דה פאק איז חלום צלול?! מה הכוונה שיש לך עליו שליטה? ומה הכיף בחלומות שיש לך עליהם שליטה?

סופרמן18

New member
אתר על חלומות צלולים

הכיף זה הקטע שאת יכולה לעשות בחלום מה שאת רוצה ושזה יראה אמיתי כמו לעוף לזיין את לויס ליין :cool: או כל פנטזיה שיש לך... ערן שלא היה לו אף פעם חלום צלול :-(

למעלה