התגשמות משאלות!

התגשמות משאלות!

בכריסטמס האחרון, לא היה פה שלג, ולא היה כריסטמס לבן, כמו שכולם רצו... אני, שאוהבת שלג עד מאוד - נעצבתי אל לבי, והתפללתי אל אלת השלג שלפחות ביומולדת שלי - יהיה לבן. ו....לפי התחזיות - זה הולך להתגשם (או יותר נכון - להשתלג!!!) עוד 3 ימים למנאיאק!!!

little wave

New member
מפליא שלא ירד אצלכם עדיין...

שלג, עד כמה שזכור לי אמסטרדם בחורף בדרך כלל מושלג. אצלנו בלונדון שלג הוא מראה נדיר בדרך כלל, אבל השנה התברכו ולפני שבוע העיר כוסתה לבן והיה ממש מדהים. ואם התחזיות צודקות אז בעוד שלושה ימים גם פה ירד שוב שלג... איזה כייף

nice hobbit

New member
שוב שלג בלונדון?

איזה כיף!!! רק חבל שזה לא כמו בירושלים שהשלג נערם עד שנתקעים בבית ולא הולכים לעבודה...

סתם אשלייה השלג פה..

החזיק פה בקושי יום- זה שלג זה? לפני שנתיים היה פה שלג- השנה זה סתם בול

nice hobbit

New member
איח תויימר אתה זוייכר את השיילג

הגדול שהיה בצפת? מתקופת הזקנים על הספסל... או מתוך הכבש ה16 : בקרוב ירד פה גשםםםםםםםםםםםםםםםםםם

stevie1

New member
אני זוכרת את השלג הגדול

אה תומר? איזה כיף היה?? אי אפשר היה לצאת מהרחוב שלנו במשך יומיים עד שבאו לפנות. השלג שהיה בלונדון לפני מס´ שבועות ממש לא נחשב שלג, זה מקסימום אבקה

על זה אני מדבר ../images/Emo3.gif

שלג בעומק של מטר, חסימת כבישים, שיתוק תחבורה ציבורית, מכוניות שנקברו מתחת לערימות הלבנות- אך אלה היו ימים יפים, כמה הייתי רוצה שזה יחזור.. אולי שנה הבאה, השנה זה כבר אבוד...

little wave

New member
על מה אתה מדבר, אצלנו השלג נשאר

לפחות שלושה ימים, לבן ויפה עד שהשמש יצאה לה בסוף...

stevie1

New member
נראה לי שאת/ה מבלף/ת

את/ה בכלל לא בלונדון!! אולי קנט או איסט אנגליה אבל לונדון - לא! (תומר, תצדיק אותי פה
)

../images/Emo45.gifאני מצדיק אותך

ה"שלג" השנה לא נחשב בעיני כשלג, ואם משו נשאר ממנו אז אולי זה איזה שתי גרגירים על הגג- לא יותר מזה.. 3 ימים? נראה לי עישנת משו טוב..

little wave

New member
40 דקות נסיעה ב- tube מ.....

ה- west end. אז אמנם זה לא מרכז לונדון אבל מספיק קרוב. איפה אתה בלונדון?

little wave

New member
ובנימה אופטימית זו אשים פעמי לכיוון

התחתית הביתה. ערב טוב לכולם........

למעלה