התגשמות חלום...

התגשמות חלום...../images/Emo44.gif

השמועה החדשה בהוליווד גורסת שאנג'לינה תערוך הופעת אורח (אורחת) בסדרת הלסביות המצליחה להפליא דה אל וורד בתור המאהבת של דנה... הכי גאות שיש...

Ma E

New member
OMG../images/Emo70.gif כןןןןן בבקשה כןןןן../images/Emo70.gif

רגעעעעעעע מי זאת דנה? חחחחחח דנה זאת הדו!? שתיהיה עם שייןןןןןןןןןןןן הכי יפהההההההההה
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Ma E

New member
דנה זאת הטניסאית../images/Emo13.gif לאאאאא

אני מרשה לאנג'לינה להיות רק עם שייייןןןןןןןןןןןןןןן
יו איזה חלום זה אנג'לינה וששייןןןןןןןן
גגרררררררררררררררררררר

Pink Bitch 3

New member
../images/Emo12.gif

זה תיכנונים לעונה הזאתי, או לעונה הבאה? רגע, ואם היא תהייה עם דנה, אז זה אומר שהיא נפרדת מלארה?
אוף...

דנה כבר נפרדה מלארה בפרק השבוע

שהיה הפרק הכי מדהים בעולם... ושיין מתאהבת במישהי נשואה כך שאין מצב בכל אופן זה יהיה רק בעונה הבאה ודנה כוסית (אך דומה לשריל קרואו)

Pink Bitch 3

New member
אה..

אז אין פלא שלא ידעתי
אני עדיין מחכה לראות את פרק 5 שמסרב לרדת..

Ma E

New member
מצאתי עכשיו את פרק 7../images/Emo70.gif איזה כיף../images/Emo70.gif

יווווווווווווווווווו בבבבבבקקשה עם שיייןןןןןןן מה הייתי עושה לשיייייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רגע תעזורו לי עם השמות... יש את בט ואיך קוריאם לחברה שלה? שכחתי יש את שיין יש את דנה.. וחברה שלה שחכתי גם.. איך קורראים לבי!? איך קוראים לכושית? ואיך בדיוק היא ובט אחיות!? ויש את גייני וההיא חחחחחחחחחחחחחחח

Pink Bitch 3

New member
כבר יצא 8, לא?

הדמויות: ג'ני- הסופרת ששוכבת עם מרינה טים- החבר של ג'ני בט- זאת שעובדת במוזיאון, חברה של טינה טינה- חברה של בט
קיט- השחורה מרינה- בעלת הבית קפה שהן תמיד נפגשות בו אליס- הדו מינית שיין- הגירסא הגברית של בריאן מהכי גאים שיש
דנה- השחקנית טניס נראה לי שבט וקיט חצי אחיות מאותה אמא, לא? או שזה אותו אבא?

Ma E

New member
שיין - הגירסה הנשית ../images/Emo13.gif ותודה../images/Emo70.gif

עכשיו נזסכרתי בשמות של כולן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אליס באמת לסבית? יאאא היא חמודה
אני צריכה לשמור את זה כדי לא לשכוח.. אני ושמות לא הולכים ביחד תמיד אני שוכחת...... אני אפילו לא יודעת איך קרואים לאבא ואימא שלי חחחחחסתם.. אולי עוד שנה אני ישכח..

כמה בנאלי

בט וחברתה טינה 7 שנים יחד מרינה היא מפתת הסטרייטית (עלק- ג'ני) המסתורית והשרמנטית דנה הטניסאית המאד לסבית ומאד ארוניסטית לארה הג'ינג'ית כבר אקסית שלה שיין הזיינית (עד שהיא מתאהבת בסוף העונה) אליס הכתבת הדו מינית (לסבית במציאות , ליישה היילי) אגב גם "גבי" האקסית של אליס לסבית אמיתית, גם "לייסי" שעקבה אחרי שיין, גם לגבי "שיין" ו"ג'ני" רצות השערות בי סקסואליות מאוד מבוססות. אך אנג'לינה היא לעד אלוהים!

Ma E

New member
עלק../images/Emo70.gif שיין תעשי לי ילד עם אנג'לינה

pinoki

New member
מגניב...

עוד סצינה לסבית תתווסף לרקורד שלה...

למעלה