התגרשתי

JordenRiver

New member
התגרשתי

כן חברה, עשיתי את זה אני ואישתי החלטנו שבוע שעבר שזה נגמר אחרי נסיון מייסר של 6 שנים יש צער גדול אבל גם סוף כל סוף שמחה ורוגע פנימי... אני לא מצטער, זכיתי להכיר אשה מדהימה וגם להביא ילד לעולם בכל אופן אחים יקרים, יש לי כלב שצריך למצוא לו בית.. הוא כלב קטן וחום מתוק מאוד מאוד קוראים לו אדי והוא כלב ביתי ושקט שאוהב המון ליטופים אני אפרסם בהזדמנות גם תמונה שלו מי שמעוניין שיפנה אלי במסר(-:

../images/Emo24.gifירדן המתוק, ידיד נפשי

שמחתי להכיר אותך במפגש, איזו אמונה ויראת ה`, הקב``ה נתן לי כוחות נפש לשתף אחרים במסכת חיי ובמקביל לשמוע ולנסות לתת כתף תומכת, יד מלטפת ולב אוהב. המקרה שלך - אין ספק מצער מחד, אולם מאידך כשאדם מגיע להשלמה לגבי מצבו ומתחשב בזולתו (זה בכל אופן מה שהבנתי משיחתנו) אשריו ואשרי חלקו. כל מקרה לגופו וכל בן אנוש ותחושותיו, רגשותיו ונטיותיו לכאן או לכאן. אני מאמין ומקווה שהפרידה, נעשתה בשיקול דעת נבון, בדרכי נועם (ולא חלילה בשבירת כלים ובטריקת דלת) ותיטיב עם שני הצדדים. והחשוב ביותר שמרו על הבן המשותף שלכם כבבת עיניכם, ראיתי את תמונתו איזה מאמי, בן פורת יוסף, שתזכה אחי יקירי לגדלו לתורה למצוות ולמעשים טובים. ירדן איש יקר ונעים, היה לי ממש כייף לשוחח איתך וריגשת אותי מאוד - אנחנו כאן איתך בשבילך ולמענך בכל עת ובכל זמן. הייה חזק אחי!!!

סורנטו

New member
אני מאחלת לך להצליח בהמשך, מקווה שגם בת זוגך

לשעבר... תמצא את עתידה ותהיה שלווה יותר, איזה עולם מעצבן זה, אוף. אני לא בעד גרושים כשהם נעשים באימפולס ובלי שיקול דעת אבל אם יש החלטה פנימית והרגשה שאי אפשר יותר, רצוי לעשות זאת. אני יכולה להעיד על עצמי שכל חיי מנסה להחזיק בנשואים כושלים כאשר ויתרתי על עצמי טוטאלית מכל הבחינות וחשבתי על הילדים שהיו קטנים ואני, לא הייתי קיימת בכלל אבל כעת שהילדים גדלו וכל אחד בנישה שלו מתכנן את עתידו, אני מרגישה כמה קושי ואינני צעירה. בכל אופן, הנושא של להתחתן, להתגרש או להשאר ומתכון לנשואים מוצלחים - אין!!! עשיתי הכל שיצליח לי ולא הצליח, החיים שלי בבית כמו של שני שותפים לפעמים אני אומרת בהתרסה, עדיף שהייתי חיה עם בחור גיי שבא מבית טוב ויודע לכבד
. כלום לא פשוט בעולם הזה. בהצלחה!!!

סורנטו אמרת כי...

"עדיף שהייתי חיה עם בחור גיי שבא מבית טוב ויודע לכבד" לדעתי יש פה כמה קופצים...חחחח
סתתתתתם - ברוכה השבה, מה נמשע? איך עברו החגים? ליל הסד, פסח חול המועד וכו'... לא יודע אם ראית את האשכול שפתץחתי כאן בפורום "המפגש" - היה לנו מפגש חברים מדהים (גם ירדן היה והוא מזה חמוד ומתוק, מי שוויתר עליו בכזו קלות לדעתי הפסיד...
)

anewway

New member
מצפה לגאולה יקר

לא וויתרתי על ירדן בקלות. נאבקתי עליו בכל כוחי כואב לי לחשוב שזה הרושם שהוא הותיר עליך שמישהו פה וויתר בקלות בטח לא אני אתה מוזמן לקרוא את הבלוג שלי ולשמוע גם את הצד הנשי של הסיפור הזה.

ישי 321

New member
עצוב לי וגאה בך.

אני קורא אותכם ופשוט כואב לי. עברתי את אותה חוויה בערך אבל פשוט כל הכבוד לשניכם. לירדן על הכנות והיושר ולך על על ההבנה הקבלה וגם האהבה לירדן. .אני מאחל לך אניווי. המון כוח. סבלנות ואת כל הטוב שבעולם נשמה יקרה. אני בטוח ששניכם רציתם להצליח אבל זה משהו שגדול מעליו ומעלינו אנו וזה חלק מהאישיות המאוד מורכבת שלנו.( אגב מעניין אותי אם ניכנסתם לקשר בידיעה שהוא כזה) בכל מקרה. אני מאחל לשניכם המון המון כוח חוזק סבלנות ותמשיכו לאהוב זה את זו בדרכיכם. מכל הלב.

שלום לגברת הנכבדה והיקרה...

אני קודם כל חייב להתנצל אבל לא אמרתי שוויתרת עליו בקלות כשם שבטח גם הוא לא וויתר עלייך בקלות (אני מתאר לעצמי שממש לא... גם הפרצוף ששמתי בסוףהמפט מדבר בעד עצמו). שוחחתי איתו וכן היה לו קשה מאוד לדבר על זה ואם הוא מרשה לי אני יכול להעיד שאפילו ביצבצה לה דמעה אחת או שתיים מעיניו. הוא היה מאוד נרגש. אני מתאר לעצמי שזה לא היה פשוט. דווקא הותיר עליי רושם חיובי ביותר וכמה שזה לא קל הצעד שעשיתם. ההיפך התרשמתי ממנו שהצעד היה די קשה (הלא כן ירדן? תקן אותי אם אני טועה). ואגב, אשמח מאוד לקרוא את הצד שלך בבלוג (אכנס דרך הכינוי שלך). אני באמת מצטער אם יצרתי רושם לא נכון, הסלילחה שוב איתך ובאמת שאין לי חלילה כל כוונה להיכנס בין שניכם, לאורך כל תגובתי הראשית הלכתי על חבל דק והדגשתי שאם כבר עושים צעד כזה (קשה) לפחות שיהיה בדרכי נועם ובטוב ולא חלילה בשבירת כלים וטריקת דלת. החיים שנועדו לנו (ההומואים/דומיניים) כל כך מורכבים שעלינו לתמרן כל הזמן. אשמח לספר לך את סיפור חייה לא פשוט במסר פרטי ותביני מי אני ומה אני. באמת ובתמים שכל מטרתי היא לשמוע ולהשמיע, לחזק ולהתחזק, לעודד ולהתעודד עם החברים שכותבים כאן בפורום. כאחד שכל בוקר לפני התפילה אומר: "הריני אוהב כל אחד מישראל כנפשי ומאודי" אני עושה השתדלות גדולה ליישם פסוק זה והמוטו שלי בחיים הוא: ואהבת לרעך כמוך. לכן מטבעי אני אוהב לתת כתף ויד מחבקת למי שנקלע לכל סיטואציה שהיא והוא זקוק למילה החמה ולשיחת נפש מרגיעה. אני רק יכול לאחל לכם שבעז"ה תמצאו את המנוחה והנחלה כל אחד לעצמו, או אולי מי יודע ביחד...(הכל בידי שמיים - חוץ מיראת שמיים). שיהיה גברת יקרה כל הטוב שבעולם.

anewway

New member
זה בסדר, אני פשוט קצת נסערת

דברים לא פשוטים עוברים עלי. אני אהיה בסדר בע"ה. ולפי מה שהספקתי לשמוע עליך מירדן אתה אדם מקסים, וניכר כך גם ממה שכתבת. כתבתי לך גם מסר אישי. בגדול לא נראה לי שאני אטול חלק בפורום הזה, כי אני לא רוצה להפריע לירדן בחייו החדשים. אך לימים הקשים האלה שאני עוברת, לרגעים בהן הלב דופק וכל ישותי רועדת, אני זקוקה לתהודה הזאת, ואשמח לקבל חיבוק אוהב מכולכם. תודה על העידוד שלך... ואני לא גברת ולא נכבדה. בסך הכל ילדה בשנות העשרים המוקדמות..... :) הכל ברוח טובה.

כשומר נגיעה, תרשי לי לשלוח לך...

/tapuzforum/images/Emo13.gifרחב , לירדן /tapuzforum/images/Emo24.gif אמיץ ולבבי ולילדכם המתקתק /tapuzforum/images/Emo25.gif - אוהב את כולכם מכל ה-/tapuzforum/images/Emo23.gif אהבת נפש. עוד יהי ימים טובים ונהדרים ותהיו רגועים ושלווים. והעיקר שתהיו חזקים.

Nחמן

New member
אני מתפעל

מהעוצמה הנפלאה, ששידרת בהודעתך. אני מאמין, שאם שניכם מצטערים על הפרידה הזוגית, וכידוע גם המזבח מוריד דמעות, הרי היא בלתי נמנעת. פגשתי את ירדן פעם אחת בלבד ולזמן קצר. לא הספקתי לשוחח איתו הרבה אך ממה שכתב בפורום עד הכיום הוא עושה עליי רושם מקסים. גם את הותרת רושם נפלא בכתיבתך. לא נותר ליי אלא להזיל בעצמי דמעה או שתים למראה זוג צעיר, שלא הצליח למסד את הבית למרות הרצון המשותף משני הצדדים. אינני יועץ נישואין ואין בכוחי לדון בשאלות "למה" ו"מדוע". אבל יש בכוחי לברך כל אחד ואחת מכם בברכת הצלחה רבה בהמשך הדרך ו... לא להתייאש! עד כה גיליתם אבירות יוצאת מהכלל ואני מקווה שגם בהמשך כל אחד יסייע לשני (ה) למצוא את הזיווג המתאים לו. שניכם קיימתם בההידור רב את המצווה "ואהבת לרעך כמוך".

סורנטו

New member
כן, אם יש נסיבות כמו שלי אז מה

מה ההבדל? אני מניחה שהם יודעים לכבד נשים טוב יותר ובין כה יבגדו בי עם בנים...יש לי את זה כבר אז לפחות לנשמה, כבוד. כשגבר בוגד בי עם גבר כמה שזה מזעזע כמו כל בגידה אתה מניח בכל זאת שזה לא כי משהו פגום בך...
. תודה על הברכה, אני בגדול בסדר ב"ה, את החג עשינו אצל אחותי עם אחי וילדיו והיה די נחמד, את האשכול ראיתי והתביישתי להגיע, לא ידעתי אם זה מתאים גם לי למרות שהייתי די סקרנית לראות מי נמצא מאחורי הניק.

סורנטו, יהיו עוד מפגשים...

אגב, ביום חמישי הקרוב אמור להיות מפגש של קבוצת התמיכה של נשואים (הומואים) שמארגן ארגון הו``ד בראשות הרב רון יוסף. וכן את גם מוזמנת להיכנס לקומונה (ניתנה הרשאת כניסה מזמן) וכמובן להויף נופך נשי ולכתוב. סורנטו את ממש מקסימה.

ברוכה את לאל הטוב אחותנו! ...

אל ה` ויאר לנו... כח` אייר התשע`... יג` ימים לעומר... היסוד שבגבורה... אחות יקרה-חביבה! כולנו כולנו כואבים גם מזבח אדמה-דומם מוריד דמעות! את גיבורה! כל ישראל אחים, חשים את יסוד החוסן והגבורה היורד אלייך אחותנו ממרום באהבה אין סופית מהאל המאציל בורא יוצר ועושה. אחותנו את בשנות זיו חיי עולמך, כל החיים לפנייך! הנה טרם בוא ימי העצמאות הקדושים את נכנסת לחיי עצמאות קדושה בבניין חייך ובגידול בנכם היקר באהבה בשמחה בסבלנות וביד חזקה בכרם בית ישראל לעולם של שיר אהבה תקוה ושחוק. עוד תזכי לראות את בנך משחק ברחובות ארצנו הטובה. אחותנו משבר מורכב מאותיות מבשר, עוד תזכי לבשר ולהתבשר בבשורות טובות ישועות ונחמות בכלל כל אחינו בית ישראל, אחותנו! לבנים נפלו ואבנים תזכי לבנות! חזקי ואימצי!!! באהבת נפש יהודית מלאה תקוה לנצח ... ... ...

seregon7

New member
ירדן היקר!

שמחתי להכירך במפגש ולשמוע ככל שהזמן התיר את העובר עליך. כפי שאמרתי לך אז, קטונתי מלהביע דעה או לתת עצה על מצבים שמעולם לא חוויותי. מצד אחד אני עצוב על כך שלא עלה בידכם למצוא פתרון להמשך חיי הנישואין שלכם. ומהצד השני, אני שמח שאולי תוכל עכשיו למצוא שלוות נפש ואת כל מה שלבך מחפש. זכית להביא בן לעולם ואני אעיד על סמך התמונה שראיתי שהוא מתוק ומשגע! אני סמוך ובטוח שאתה תמשיך לקחת חלק גדול ומשמעותי בחייו ותעשה ככל שביכולתך להיות לו אב טוב. אני מאחל לך אושר והצלחה בכל דרך שאליה תפנה, עם בן זוג או בלעדיו. יתכן שעל אף העצב שאתה בטח חווה עכשיו, ניתנה בידך הזדמנות למצוא את מה שהיה חסר עד כה בחייך. תעז ותנסה. תן ללבך להראות לך את הדרך. הוא תמיד יודע מה הוא רוצה. לאישה שאיתה חלקת את חייך, אני בספק שיש לי מילים שיוכלו להקל במעט את צערך. היית בליבה של סיטואציה קשה ונבצר מכם להגיע לפתרון אחר. גם לך אני מאחל שתמצאי את מקומך המתאים בפרק החדש של חייך שיפתח עכשיו ושתשמחי על הילד שהבאת לעולם! לשניכם - תשמחו, תחיו, תאהבו. מתן.

ברוך שובך מתן החביב והיקר

יישר כח על הדברים שכתבת, שאין לי ספק שמחממים את לבו של ירדן ואת לבה של אניוויי (פרודתו) ואגב התרגשתי לראו בעולמך את הקטע משיר השירים שכל כך נוגע אלינו. אני משתדל לקרוא שיר השירים כל ערב שבת ואף פעם לא חשבתי על זה. מכל מלמדי השכלתי.

outcider

New member
אין לי מילים

הייתי בהלם כששמעתי שהתגרשתם. כל כך רציתי שהנסיון שלכם יעלה יפה. אולי בגלל ששלי הולך ומשתבש, ונראה שגם אני במסלול דומה. ליבי אתך ועם אשתך. אני יודע כמה צער יש בתהליך הזה ושמח על כך שאתה רואה את התקוה (אני עוד לא מצאתי אותה). המון הצלחה בהמשך לשניכם. שניכם אנשים מאד מיוחדים, ומגיע לכם כל הטוב שבעולם.

למעלה