התגעגתי אליכם.....

N I N G A

New member
התגעגתי אליכם.....

וואי הרבה זמן לא כתבתי פה...(דרך אגב אני גם שיניתי את הניק הייתי -LOBAUM אז אל תתבלבלו) האמת...סתם משעמם לי עכשיו...והחלטתי לשתף אותכם בחלום צלול שהיה לי אז אני יצתת לכם ישר מיומן החלומות שלי: ברק וליאור נמצאים אצלי בבית ואני ממש מת להעיף אותך כי ליאור עושה לי בלאגן בניגוד לברק שיושב במחשב כמו ילד טוב. אז הלכתי לאבא שלי (הבית היה נראה כמו הבית החדש שלי) שהיה במרפסת וכל החדר שלו היה הפוך כאילו הוא סידר איזה משהו ואמרתי לו שאני מת להעיף אותם אז הוא אמר לי "טוב" . ליאור היה במקלחת אז אני נכנסתי למקלחת לראות מה הוא עושה שם אז הסטתי את הוילון של שאמבטיה וראיתי שזה שוב אבא שלי אז זה היה נראה לי קצת לא הגיוני חזרתי למרפסת וראיתי שאבא שלי שוב שם אז אמרתי "זה חלום..." . רצתי למסדרון של הבית וניסיתי לעבור דרך הקירות רצתי לתוך הקיר במסדרון ופשוט נתקעתי בו רצתי אחר כך לתוך הקיר בחדר שלי ונתקעתי גם בו(חתיכת כניסה הבאתי בשני הקירות האלה...מסכנים) ניסיתי לקפוץ במקום ולעוף ולעבור דרך התקרה הקפיצה שלי הייתה גבוהה מאד ושמתי לב שהקפיצה יוצאת דופן אז שמתי רגל על המיטה ואז ניסיתי שוב לקפוץ ונכנסתי בתקרה . חזרתי למסדרון של הבית וניסיתי שוב לעבור דרך הקיר אך ללא הצלחה וליד היה גם חלון בקיצור גם בחלון נתקעתי..(לא הצלחתי לעבור דרך שום דבר ) רצתי אחר כך למרפסת ונתתי קפיצה גבוהההה מאאאד לשולחן ומהשולחן למעקה של המרפסת (הגובה כשעמתי על המעקה היה כמו של הבית הקודם שלי בערך גובה של 6 קומות והבית החדש זה בעצם וילה כלומר נמוך...) מהמעקה הבאתי קפיצה מממממש עצבנית למטה...כן כן...גובה של 6 קומות קפיצת ראש!! (בדרך למטה גם חשבתי לעצמי..וואי איזה באסה אם אני לא יתעורר אחרי כזה בום) וכשהראש שלי פגע ברצפה התעוררתי... הצלילות הייתה ממש גבוהה אבל אין לי מושג למה אני התחלתי לרוץ כמו מטורך כל החלום שלי בעצם היה..בריצה! אולי כי סתם רציתי להספיק לעשות דברים בחלו אבל הנפילה\קפיצה מהגג הייתה.....ממש פצצצצצה

למעלה