התגעגעתם?

Yan and Ksan

New member
התגעגעתם?

אגדות העולם הדיגיטלי! פרק 8- הסערה שאחרי הגשם פורסט פקח את עיניו ומצמץ. כל החבורה שכבה על שטיח בתוך אוהל. אבל זה לא מה שגרם לו למצמץ. מה שגרם לו למצמץ זו אישה גבוהה, עם עיינים צהובות וכנפי פרפר. שיערה היה בצבע פלטינה, והיא לבשה שמלה ארוכה. היא עמדה באוהל והביטה במבט ריק מסביבה, לרגע חשב שהיא עיוורת. ואז היא אמרה, "זה בסדר פורסט, אני חברה. אבל לא אשאר כאן זמן רב." "מי את?" שאל פורסט והתיישב. "איך את יודעת מה שמי?" האישה צעדה אליו, מבטה ריק ובוהה אבל היא עקפה מכשולים כאילו ראתה אותם. היא כרעה ברך מולו וחייכה. ואז המבט שלה לא היה ריק, לכמה שניות. "אני מצטערת," אמרה לו. "אני ריוקא ליה, המנהיגה של שבט הברק של הדיג'יקיאואה." "קא שו אמרה שנעלמת..." מלמל פורסט. "אתה דואג לה יפה," אמרה ריוקא ליה. "ואני יודעת שתסתדרו היטב. אני אגיע לחתונה." "מה?!" שאל פורסט בבלבול. "אני קיאואה, ואני מסוגלת לראות את העתיד. מתוקף מציאות זו או אחרת אני רואה אותו כמעט תמיד. האפשרות שתתחתנו מאוד גבוהה." "אז תגידי, נוכל לנצח את לוציפרמון?" שאל פורסט. ריוקא ליה הנידה בראשה. "הסיכויים לכך משתנים כל הזמן, פורסט, והאפשרויות משתנות. תן את זה לקא שו," היא נתנה לו חבילה קטנה ונעמדה. "להתראות," ואז נעלמה באוויר. פורסט מצמץ כמה פעמים. אחר כך הוא הניח את ידו על כתפה של קא שו. "מה יש?" שאלה קא שו בקול מנומנם ונירדמה מיד. פורסט נאנח ביאוש והניח את החבילה בידיה ואז נירדם לידה. ************************************************* אי שם, בטירה שחורה באזור אפל, בתוך מעמקי הצינוקים והמרתפים של אדון האפלה, ישבה קיאואה צהובת כנפיים. עיניה היו חצי פקוחות, מבטה מעורטל ומרוחק. לידה ישבה אישה אחרת, לבושה לבן, ומעין הילה כסופה קלושה הקיפה אותה. מבטה היה תלוי בסורגי הכלוב בו הן היו, תלויות כשלושה מטרים מעל רצפת הצינוק האפלולי. אור צהבהב סינוור לרגע את עיני האישה הלבנה, גורם לה לכסות את עיניה הלבנות, שהיו דהויות ועצובות. "הצלחת?" הקיאואה הנהנה, מבטה נשאר מרוחק ומעט מעורטל. "והיא...?" "היא בסדר. שתיהן." ענתה על השאלה שלא נשאלה. חיוך קטן, חלוש, נראה על פני האישה הלבנה. "את עוד תראי אותה, סלנה. את תמצאי אותה," אמרה הקיאואה בהביטה בה. "כמובן. אבל מתי?" נאנחה סלנה. "מתי...?" הקיאואה לא ענתה. היא חזרה לבהות בסורגי הכלוב, עיניה מעורפלות, מרוחקות. חוזות דברים נוראים, כמוסים. "מתי...?" ************************************* שמש קטנה זרחה מעל להרים ולגבעות, מנסה לייבש את טיפות גשם האתמול, למחוק את שרידי הקרב. עננים אפורים עוד ניראו בשמיים הכחולים, אמנם קטנים, אך כבדים, מחכים לרגע בו השמש תשקע, והקור ישתלט שוב על המחנה הקטן, החצי מפורק. "בוקר טוב!" קרא קול באוהל מסויים מאוד. "ממ..." מילמלה לילימון בישנוניות. "התעוררו ישנונים! כבר חצי בוקר עבר!" "עוד קצת, אמא..." מילמל פורסט. "אני לא אמא שלך!" צעקה סטארמון באוזנו של פורסט. פורסט קפץ על הרגליים מיידית. "אאוץ'!" קראה קא שו כאשר פורסט נתקל בה ומעד. "מצטער..." מילמל. "ככה יותר טוב," אמרה סטארמון, מסיטה שיערה לבנה אחת שברחה מהצמה העבה שלה. "לא יכולת למצוא דרך טובה יותר להעיר אותנו, נכון?" אמרה ניקס, מפהקת. "אמ... לא. קדימה! מה אתם ישנים כשבחוץ יום כזה יפה!" אמרה סטארמון. "אני קמה, אני קמה," קראה דיאנמון בעייפות כשסטארמון החלה למשוך בידיה כדי להקים אותה. "כולם ערים? מצויין! ארוחת הבוקר תהיה מוכנה תוך חמש דקות במדשאה!" והיא עופפה החוצה מהאוהל הגדול. "הם נורא אנרגטיים, מה?" מילמלה דיאנמון לעצמה. "וחוצפנים..." הוסיף פורסט במילמול. "מה זה?" אמרה קא שו כאשר שמה לב לחבילה שבידה. "אה...אה..." מלמל פורסט. "איזו קיאואה בשם ריוקא-ליה הופיעה כאן ואמרה לי לתת לך את זה..." "ריוקא-ליה?" פערה קא שו את עיניה הגדולות. "כן...מוזרה קצת..." אמר פורסט. "אני לא מאמינה!" קראה קא שו ועשתה פליק פלאק לאחור. "מה בשם האופל את עושה?" צעק מיוטיסמון. "ריוקא ליה בחיים!" אמרה קא שו, ולאחר הבעת הפקפוק על פניו של הערפד הדיגיטלי אמרה, "היא המנהיגה של השבט שלי, ונעלמה לפני כמה שנים..." "הבנתי...מה קרה?" "היא הופיעה פתאום ונתנה לי את הדבר הזה ונעלמה..." מלמל פורסט בבלבול. "מה יש שם בכלל?" שאלה אייראמון שליקקה את גבה. קא שו פתחה את החבילה. בפנים היה צמיד מאבנים חומות-אדומות ואבנים ירוקות. "מה זה?" שאלה אייראמון בסקרנות. "אני חושבת שאני מזהה את זה... זה הצמיד שלה," ענתה קא שו. "אם ככה, היא בטח לא נתנה לך אותו סתם." קבעה ניקס. "ופורסט..." "מה יש ניקס?" שאל פורסט ביגיעה. "תשטוף פנים..." לאחר התארגנות קצרה, יצאו חברי החבורה מהאוהל אל המדשאה הירוקה, עדיין רטובה מהגשם של אתמול. "סוף סוף!" קראה סטארמון אחרי שהבחינה בהם. "רצינו כבר להתחיל בלעדיכם! קדימה!" לפניהם היו שלושה שולחנות עץ ארוכים, שאיימו להתפרק מרוב האוכל שהיה עליהם. כמעט כל המקומות היו תפוסים, מלבד קטע לא גדול באחד מהשולחנות. הם התיישבו בו, והחלו לאכול. "מה עושים עכשיו?" שאלה לילימון. "אוכלים?" אמר פורסט בפה מלא. "אני מתכוונת אחרי הארוחה." "אה..." "ממשיכים במסע," אמרה ניקס בהחלטיות. "נשארנו כאן יותר מדי. אסור לנו לבזבז זמן." "כמובן..." בינתיים, דיג'ימוני העיר ההרוסה החלו להתעורר בעזרת האוכל המוזר והצהבהב שהם אכלו. הצלחות התרוקנו ואחרות הגיעו במקומן, עמוסות בפלחי פרות ועוגיות קטנות. "הם ממש אוהבים לאכול, מה?" אמר פורסט, מביט בדיג'ימונים הפליטים מתנפלים על האוכל כאילו לא אכלו זה חודשים. "ניראה שמצאת את מקומך, פורסט," אמרה אייראמון. "היי!" קרא פורסט במחמאה. "אני לא אוכל כל כך הרבה. נכון?" חברי החבורה חייכו לעצמם, משועשעים. "נכון?" "בטח, פורסט," אמרה קא שו בחיוך. פורסט נאנח, וסיים את הדבר הצהבהב והשטוח שהיה על צלחתו. תיואמנרה נאנח ואמר, "אני בא אתכם." ************************ החבורה צעדה ביערות האורן של אזור הרוח. ניקס ואייראמון מלפנים משוחחות בינהן על מסלולים אפשריים להליכה. לילימון עופפה מלמעלה, שקועה באופן נדיר במחשבות. קא שו ופורסט הלכו אחריהן, מצחקקים. תיואמנרה, מיוטיסמון ודיאנמון הלכו במאסף, מדברים על גורלות ועל מוות. "עברו כבר 4 ימים מאז עזבנו את ממלכת הקרח," מלמל מיוטיסמון. "מאיפה שיצאנו?" שאלה דיאנמון. "כן," מלמל מיוטיסמון. "הייתם בממלכת הקרח?" שאל תיואמנרה. "שמעת עליה?" שלה דיאנמון. "ניראה לי," נאנח תיואמנרה. "יש עוד ממלכה, ממלכת האור, אני חושב." "שם נמצאת גאטומון. שם המוות עשוי למצוא אותי," אמר מיוטיסמון בלחש. "אולי אני אמצא סוף סוף מנוחה. עוד שלושה ימים." "למה? הגאטומון הזו, היא תהרוג אותך?" שאלה דיאנמון. "אני מקווה כך. זה מגיע לי." ענה לה מיוטיסמון בלי להניד עפעף. "אני לא חושב שהיא תעשה זאת," אמר תיואמנרה. "אני עשיתי לה המון דברים רעים. הרסתי חלק ניכר מחייה," ענה מיוטיסמון. "אבל אמרת שהתאבדות אינה פיתר..." החלה דיאנמון. "מישהו דיבר על התאבדות?" קטע אותה מיוטיסמון. "אני מדבר על סליחה." והשלישיה השתתקה ושקעה במחשבות. "יש לנו מסלול גדול מאוד לעבור," אמרה אייראמון. "האזור הכי קרוב שיוביל אותנו ליעד שלנו הוא אזור הים." "אזור הים?!" קראה ניקס מזועזעת ושתיהן נעצרו. "מה יש בו בכלל?" "ים..." ענתה אייראמון. "יקח לנו זמן רב מאוד לחצות אותו." "נהדר!" מלמלה ניקס. "למה נעצרנו?" שאלה קא שו. "האזור הבא שנצטרך לחצות הוא אזור הים. ואנחנו בקושי חצינו את אזור הרוח!" אמרה אייראמון.

Yan and Ksan

New member
המשך מס'1

"טוב, אסור לנו להתיאש," אמרה ניקס. "אנחנו נמצא פתרון." "נישמע טוב," אמר מיוטיסמון. "אבל אני עוזב עוד שלושה ימים." "למה?" שאל פורסט. "זוכרים מה אמרה לנו לונה? על הממלכה שבא גאטומון חיה?" "אתה הולך לשם," אמרה אייראמון בצער ניכר. "כולנו נלך," אמרה לפתע לילימון שנחתה על האדמה. "כשיגיע הזמן," אמרה דיאנמון. "אבל לילימון..." "אני מרגישה שכל החבורה צריכה ללכת לשם," אמרה לילימון. כולם בהו בה כמה רגעים תמימים. "את מרגישה טוב, לילימון?" שאל פורסט. "אני בסדר!" אמרה לילימון. "אנחנו לא נעזוב את מיוטיסמון לבדו, נכון?" "כמובן, אבל-" התחילה דיאנמון להגיד. "אז הוחלט. אנחנו הולכים לממלכת האור." קטעה אותה לילימון. "אבל אנחנו חייבים להמשיך!" מחתה ניקס. "אי אפשר לסטות מהדרך שוב. גם ככה ביזבזנו יותר מדי זמן." "כמה ימים נוספים לא ישנו כלום." "לא ישנו? ראית למה מסוגל לוציפרימון. דרפמון הייתה רק אחת מהמשרתים שלו. תארי לעצמך כמה יש לו, וכמה כוח יש להם!" "אז מה, נעזוב ככה את מיוטיסמון ונתן לגאטמון הזאת להרוג אותו?" "אני לא חושב שזה יגיע כל כך רחוק." התערב תיואמנרה. "היא לא תעשה דבר כזה." "איך אתה יודע? אתה מכיר אותה?" שאלה אייראמון. "לא, אבל שמעתי עליה כמה דברים." "בואו לא נסטה מהנושא, טוב?" אמרה לילימון. "אתם לא הולכים איתי לממלכת האור," התערב הפעם מיוטיסמון. "אבל מיוטיסמון-" התחילה לילימון להגיד. "וזה סופי." קבע הערפד. החבורה המשיכה ללכת, כל אחד שקוע במחשבותיו. "מיוטיסמון..." התחילה לילימון. "כן?" שאל מיוטיסמון בזעף קל. "אפילו אם הם לא הולכים, אני באה." מיוטיסמון נעצר וחייך אליה בעצב. "לך באמת לא יזיק לבוא. היא אולי תספר לך על העבר שלך." "משוגע!" פלטה לילימון, אם כי בפחות נחישות מהרגיל. "אמ, קא שו?" שאל תיואמנרה. "כן?" "אני רוצה להחליף איתך מילה לרגע..." אמר תיואמנרה בשקט. פורסט נעץ בו מבט. "תפסיק להיות כזה קנאי, פורסט." קא שו ותיואמנרה עברו להתלחש במאסף. "ניקס..." ילל פורסט. "מה יש?" נבחה ניקס. פורסט ניבהל ומלמל, "אה... לא משנה." דיאנמון הלכה מאחור בשקט, לא ממש מתערבת בנעשה. לפתע חשה בנגיעה בידה. היא הביטה וראתה את אייראמון הולכת לצידה. "מה קורה, דיאנמון?" "כלום," ענתה דיאנמון בקול מדוכא. "אני רואה שאת מוטרדת," אמרה אייראמון. "אל תשחקי אותה פסיכולוגית בגרוש," ענתה דיאנמון. "אבל כן למדתי פסיכולוגיה! ואני נתתי תמיד שרותים חינם!" צל של חיוך עבר על פניה של דיאנמון. "תודה שאת מנסה לעודד," אמרה דיאנמון. "מה איתך, דיאנמון?" שאלה שוב אייראמון. "אני לא חושבת שתביני," נאנחה דיאנמון. "נסי אותי." דיאנמון שתקה. "אז?" "זה כלום, באמת," חזרה דיאנמון, וניסתה להתרחק ממנה אל החבורה. "דיאנמון," אמרה אייראמון, בעודה מחזיקה בידה. היא נאנחה. "שפכי." "אני בעצמי לא יודעת מה קורה לי," אמרה דיאנמון בשקט. "מה זאת אומרת?" "אחרי ש... ביטלתם את ההשפעה של לוציפרימון, כביכול," החלה דיאנמון לספר, "לא הבנתי מה קורה לי. הרגשתי כל כך אשמה על כל מה שעשיתי, כל כך טמאה..." "דיאנמון..." ניסתה אייראמון לדבר. דיאנמון עצרה אותה, והמשיכה. "אני יודעת מה תגידי. אבל זאת כן אשמתי. חלק מזה, לפחות. חלק גדול מאוד. יכולתי לעצור את הקרבות, את ההרג, את דרפמון... את עצמי. אבל לא עשיתי את זה." היא עצרה לרגע, בוהה בעיניים אטומות באדמה. "כל כך אהבתי את הכוח שלוציפרימון נתן לי, שלא חשבתי מה יהיו התוצאות של כל זה. כל הסבל שגרמתי יכל להעצר אילו רק עצרתי לשנייה וחשבתי." "דיאנמון, זאת לא הייתה אשמתך! לוציפרימון-" "לוציפרימון!" צחקה דיאנמון בעצב. "הוא האחראי לזה, נכון? אבל לא. הוא הציע לי כוח. אני, בטיפשותי, הסכמתי. אבל כשרציתי להפסיק את כל זה, כבר היה מאוחר מדי. נהפכתי למשרתת שלו. לאחת מהנאמנות והאהובות עליו. הוא לא חשב שאבגוד בו. למה לי? אני הרי אוהבת את המתנה שלו, לא? וכשלא אוהב את המתנה יותר, הוא תמיד יוכל להכריח אותי לאהוב אותה. לא, זה כבר היה מאוחר מדי. נסחפתי לזה, ולא יכולתי להפסיק." "דיאנמון," התחילה אייראמון לומר. "אני יודעת שאת מרגישה נורא, אבל זה יעבור. כולם כאן יודעים שזאת לא הייתה אשמתך. הם כבר סלחו לך על כל מה שעשית, כולנו סלחנו לך. מה שחסר הוא, שתסלחי לעצמך." דיאנמון לא הגיבה. היא רק בהתה בגבי החבורה שמקדימה, עיניה עצובות. אייראמון נאנחה, ובעודה שולחת מבט עצוב אל עבר דיאנמון, היא התרחקה אל החבורה. אחרי כמה רגעים, דיאנמון התרחקה אחריה, ראשה עמוס במחשבות, ובשיחה. ************* "דרפמון!" צעק מישהו כועס. כועס מאוד. "דרפמון!" הצעקה הידהדה במסדורונתיה הקרים של הטירה, משתקת כמה דיג'ימונים, גורמת לאחרים לחייך. "איפה היא?!" דרש האדון, בעודו מהלך בחוסר סבלנות בחדרו. "היא.. היא עוד לא חזרה..." מילמל דיג'ימון קטן, שהציץ מבעד לדלת. "עוד לא חזרה?!" "כ-כן, אדון..." רעד הדיג'ימון. לוציפרימון נעצר. "עוד לא חזרה?" אמר בטון שקט יותר. "כ-כן..." הוא התחיל לצחוק. צחוק חד, מקפיא עצמות. הדיג'ימון הקטן נבהל, וברח ממקומו. "הוא משוגע," חשב לעצמו. "לגמרי משוגע..." "היא עוד תראה..." לחש לוציפרימון. "את עוד תראי, דרפמון. אף אחד לא בורח ממני... אף אחד!" ******************************* הדי צחוק צורם וקר עבר בין קירות הצינוק השחור, גורם לשתי נשים לסתום את אוזניהן מפניו. "הוא שמח... יותר מדי שמח," אמרה המכונפת מבינהן. "את לו חושבת...?" התחילה השנייה. "לא, עוד לא הגיע הזמן לזה," שללה ריוקא ליה את האפשרות. "אבל זה יקרה?" הקיאואה שתקה, מסרבת להביט בעיניה של סלנה. "ריוקא ליה?" "הם יפגשו אותו, בעתיד הרחוק," אמרה. "אבל?" "אין אבל. אני בעצמי לא יודעת מה יקרה. אני לא יודעת אם הם ינצחו, או יפסידו." סלנה נאנחה. בין ידיה היא העבירה תליון משונן, מעוצב בצורת כוכב בעל קרניים רבות וכסופות. ביניהן, במרכז התליון, הייה חרוט חרמש ירח דק, צבוע בתכלת כסוף. "מה נעשה?" שאלה. "נחכה." "יש לנו ברירה אחרת?" מילמלה סלנה, והשעינה את ראשה באנחה על סורגי הכלוב הנוקשה. *************************************** "אם רק הייתי יכולה לעזור לה... אם רק הייתי יכולה... אוף, כל הפסיכולוגיה הזו לא תעזור לי..." מלמלה אייראמון. "היא כן," נשמע קול מאחוריה. אייראמון סובבה את ראשה. מיוטיסמון היה שם, לועס משהו. "אבל לא לגמרי. את לא יודעת הרבה על האפלה, גם אם קראת ממש הרבה." "את צוטטת לנו?" שאלה אייראמון, מכווצת את עיניה. "לא, רק שמעתי. את נוקטת גישה לא נכונה בעליל, אבל קצת פסיכולוגיה לא תזיק." והוא מצץ באופן קולני מעט את מה שהיה בפיו. "אבל איך אני יכולה לעזור לה אם אני לא מבינה את האפלה?" שאלה אייראמון ביאוש. "אני מבין אותה," ענה מיוטיסמון, ומצץ שוב את הדבר שהיה בפיו. "אולי תפסיק?" שאלה אייראמון. "טוב..." ענה מיוטיסמון וירק במומחיות את הדבר ההוא, שניראה קצת כמו גולגולת של ציפור, ולמראה הבעת התרעומת שעברה על פניה של אייראמון אמר, "הייתי רעב. לא מצאתי הרבה." "בוא לא נסטה מהנושא..." אמרה אייראמון. "אז כמו שאמרתי, אני מבין את האפלה מספיק. למרות שדיאנמון לא הייתה מודעת למעשיה, היא כן שלטה בהם." "מה זאת אומרת?" שאלה אייראמון בבלבול.

Yan and Ksan

New member
המשך מס' 2

"הכוח של האפלה אינו פשוט. הוא לא סתם כוח רגיל שיש. הוא גורם ליותר משיכרון. הוא ממכר, אם לא יודעים איך להשתמש בו נכון. לוציפרמון מודע לזה היטב. הוא נותן מנות קטנות ממנו לכאלו שנמצאים במצב נוח להפגע. הכוח נותן להם נחמה. אחר כך הוא גם נותן עונג. הוא גורם לשיכחה כעבור זמן מה. רבים שיצאו ממנו לא זוכרים הרבה ממה שהיה קודם. אחרים ממה שעשו. כדי לקבל יותר היא ניסתה לרצות יותר ויותר את האדון שלה, שכמובן רצה זאת," ענה מיוטיסמון. "הסיפור שלי קצת דומה לשלה, רק שהיא מעולם לא למדה באמת להשתמש באפלה. היא רק קיבלה אותה. זה יותר פשוט, אבל יותר מסוכן. זוכרת את סקיימון?" "איך אפשר לשכוח?" ענתה אייראמון. "דיאמנון לא זכרה את רוב מסעות ההרס שלה כלל. היא זכרה רק את מה שקיבלה מהאפלה. אבל ביחד עם העונג בא כאב גדול. גדול מאוד. היא זכרה את זה, ולא זכרה את מה שעשתה." "הכאב מהאפלה השכיח ממנה את מה שעשתה. זה די אופייני למקרים אחרים..." מלמלה אייראמון. "עכשיו היא מתחילה להיזכר בחלק מהדברים. אבל היא לא זוכרת הרבה. רוב הסיכויים שהיא לא תיזכר לעולם. ומוטב שכך. אבל עכשיו היא גם סובלת ממשהו אחר. אנחנו צריכים למנוע ממנה להתרחק מאיתנו. היא אולי שונאת את האפלה אבל עדיין לא נגמלה ממנה." "ואתה לא מכור לאפלה?" שאלה אייראמון. "אני האפלה עצמה," אמר מיוטיסמון בקול ששיתק אותה במקומה וגרם לה לבהות בו. "ואני חושב שאני יכול לחשוב על דרך לרפא את דיאנמון," המשיך בקולו הרגיל. "אבל נצטרך לשתף פעולה." "מה זה היה? מה שאמרת שאתה... הרגשתי כאילו..." החלה אייראמון לומר. "או... זו מיומנות קטנה ומאוד שימושית. קול האפלה. למלאכים וכאלו יש מיומנות דומות. גם אם ההשפעה קצת שונה." "טוב, אז איך אתה מתכוון לעזור לדיאנמון?" "פה אזדקק לעזרתך. היא מנסה למצוא בחבורה חילוף למה שהיה לה קודם, אז נצטרך לנחם אותה." "אני לא בטוחה שזה יספיק..." מלמלה אייראמון. "ברור שלא. את מנחמת אותה. אני גרוע בזה." "ומה אתה תעשה?" שאלה אייראמון בתרעומת. "אתן לה מעט מהאפלה. אבל זה זמני. אני חושב שלא יזיק לקחת אותה לגאטמון. האור ירפא את התמכרות שלה. אם זה לא יעזור ואני אשאר בחיים, אולי אנסה ללמד אותה להשתמש באפלה. אבל זה יכול להיות מסוכן." "עבורה?" שאלה אייראמון. "בעיקר עבורנו," ענה מיוטיסמון וקפץ מהשביל אל תוך היער. כעבור כמה שניות חזר, לועס משהו. "כדאי שתדברי עם ניקס," אמר לה ומצץ את הדבר ההוא. אייראמון, בהקלת מה, עברה אל ניקס. "ותספר לי אחר כך עוד על האפלה," הפטירה לעברו. הוא הנהן אליה והמשיך ללעוס. "ניקס?" "אה?" היא ניראתה מעט מהורהרת כשהביטה באייראמון. "בקשר לדיאנמון," התחילה אייראמון. "מה איתה?" "שמת לב שהיא... אמ... קצת מדוכאת בזמן האחרון?" "רק קצת?" אמרה ניקס בנימה עוקצנית כהרגלה. "טוב, היא מרגישה דיי רע בגלל העבר שלה וכל זה." ניקס רק הינהנה. "ו... אמ..." "אנחנו צריכים לעודד אותה, נכון?" קטעה אותה בחוסר סבלנות. עיניה של אייראמון ניפערו מעט בהפתעה. "אז שמעתי אותך ואת מיוטיסמון מדברים. מה הייתי אמורה לעשות, לסתום את האוזניים ולשרוק?" "זה חוסך הרבה הסברים," נאנחה אייראמון. "אז תעזרי?" "בטח. כל עוד אני לא אצטרך להיות הפסיכולוגית שלה, אני אעזור." ידעתי שאפשר לסמוך עלייך," חייכה אייראמון. "אהא," מילמלה ניקס. "קצת שקט כאן, לא?" היא הוסיפה לאחר דקה, והסתובבה. "איפה קא שו? ותיואמנרה?" אמרה, לאחר שראתה את פורסט הולך לבד שלא כהרגלו. "הלכו למאסף לדבר," ענה פורסט, מעט יותר בשקט ממה שהיה רגיל. "אה, הנה הם." קא שו ותיואמנרה הגיחו מצללי היער, מתלחשים. "קא שו, מה עשית שם?" דרש לדעת ונעמד בינה לבין תיואמנרה. "בדקנו את מצב העניינים," ענה תיואמנרה בשקט הרגיל. "זה בסדר פורסט, היא לא בטעם שלי." פורסט הביט בו רגע בחשדנות אחר כך נאנח ושאל, "אז, איזה עניינים בדקתם?" "אנחנו ערכנו סיקור קטן של הסיכויים שלנו נגד לוציפרמון, ומה תשנה העובדה אם נלך לשם או לא." ענתה קא שו. "כבר אמרתי שלא הולכים לשם, זה יהיה בזבוז זמן," אמרה ניקס בקור. "ובכל זאת?" שאלה אייראמון. "מה מצאתם? לא, קודם תסבירו מה עשיתם." "אני רמות, ויש לי את היכולת לראות את ההווה במקומות שונים בו זמנית. קא שו היא קיאואה והיא יכולה לראות את העתיד." "היכולת שלי די מוגבלת... אבל הצמיד של ריוקא ליה," מלמלה קא שו. "אבל זה הספיק כדי להבין פחות או יותר מה הסיכויים שלנו..." "ומהם?" שאלה ניקס. "הם ישתפרו מאוד אם נלך אל גאטומון," ענה תיואמנרה. "למה?!" שאלה ניקס בזעזוע. "הרי נאבד ימים ככה!" "הזמן ומה שיקרה בו אינם תחת שליטה מאלה לעולם," ענתה קא שו. "עוד נחשוב על זה," ענתה ניקס." בכל מקרה, השמש כבר שוקעת, והלכנו הרבה זמן אז כדי שננוח שעה." הם פנו בשביל צדדי אל תוך היער, והקימו מחנה קטן. ניקס לקחה הצידה את כל מי שלא היה מעודכן לגבי דיאנמון ודאגה לעדכן. "אז מה אני צריך לעשות?" שאל פורסט. "אתה מתנהג כרגיל!" אמרה ניקס והלכה לשבת עם השאר. "אפרופו דיאנמון," אמרה קא שו. "איפה היא?" "באמת איפה?" תמהה ניקס. "הלכה לדבר עם מיוטיסמון..." אמר תיואמנרה ונאנח. "ובכן דיאנמון," פתח מיוטיסמון. "מה קרה? בפעם השלישית, אני דורש שתסבירי לי." "אני פשוט לא יכולה להפסיק לחשוב על זה..." מלמלה דיאנמון. "אני הרגשתי טוב כאשר שרתתי את האדון שלי. אני לא רוצה לחזור אבל אני פשוט לא מסוגלת להתנתק מהמחשבה על..." "את מכורה לאפלה, נכון?" שאל מיוטיסמון בשקט. "את לא יודעת להשתמש בה אבל זקוקה לה." "אני לא!!" אמרה דיאנמון, אם כי לא נשמעה משכנעת במיוחד. "כמובן שלא..." מלמל מיוטיסמון. "אבל הביטי..." הוא הושיט את כף ידו ועליה הופיע ערפל שחור. "מה זה?" שאלה דיאנמון. "תגעי בזה," אמר מיוטיסמון. דיאנמון הושיטה את ידה ונגעה בערפל בזהירות. היא התנשפה ואמרה, "זה... זה... לא יתכן," המשיכה בנימה פראית. היא התקרבה אל הערפל השחור אבל מיוטיסמון הוריד את ידו והערפל נעלם. היא זרקה את עצמה על האדמה לרגליו ומלמלה בפראות, "בבקשה, בבקשה, אני אעשה כל מה שתרצה..." מיוטיסמון כיווץ את שפתיו ואמר בבוז, "רבים זרקו את עצמם לרגלי כמוך. את באמת זקוקה לאפלה, גם אם אינך יודעת להשתמש בה. גם אם את אינך יצור אפל את עדיין..." הוא עצר לרגע והמשיך, בקול מרחם מעט, "מכורה." "אני לא!" אמרה דיאנמון והתרוממה. "אני לא! שמעת?" צעקה. מיוטיסמון הביט בה בבוז קל. "אני לא!" צרחה והתנפלה עליו באגרופים שלופים, בוכה. מיוטיסמון נתן לה להכות אותו זמן מה. אחר כך תפס בפרקי ידיה. "אני לא משפיל את עצמי רק כדי לראות את הדמעות שלך," אמר מיוטיסמון בקור. דיאנמון יבבה בשקט. "אני יכול לתת לך כמות קטנה. כדי שתחזיקי מעמד זמן מה. אני יודע שבשלב מסויים זה עשוי להטריף אותך כל כך, וברמז קטנטן מצד האדון שלך את תרוצי אליו בחזרה. אולי אני אוכל לקחת אותך אל גאטומון. אולי היא תוכל לעשות משהו. אני יודע שהיא תעזור לך. אני לא יכול לעשות יותר מידי." "מה תעשה?" שאלה דיאנמון. "אני חושב שאתן לך את מה שאת רוצה, אם תתני לי משהו שאני רוצה." "למה אתה מתכוון?" שאלה דיאנמון. "לדם שלך," ענה מיוטיסמון בשקט והעביר אצבע על צווארה. "לא!" נירתעה דיאנמון. "רק לא זה."

Yan and Ksan

New member
המשך מס' 3

"אז מאיפה לדעתך אני אמור להשיג כוח מספיק לזה? אני ממילא די חלש ברגע זה ובקושי יכול לעשות משהו, אז גם לתת לך מהכוח שלי?" "טוב, ניצחת.." אמרה דיאנמון בשקט. מיוטיסמון חייך והתקרב אליה. "ניראה לך מיוטיסמון יצליח במשהו?" שאלה אייראמון. "אני לא יודעת..." מלמלה ניקס. "אסור לו לאבד אותה מהחבורה. היא חזקה." "את שוכחת דבר אחד," אמרה אייראמון. "היא גם חברה שלנו." ניקס קמה בשקט. "אני צריכה להיות זמן מה לבדי..." מלמלה אליהם והתרחקה. "מה לא בסדר בי שאני לא יכולה לראות בהם חברים? מה לא בסדר?" שאלה את עצמה בעת שהביטה בעננים. אייראמון הביטה בה בזמן שהתרחקה באיטיות. "לוקח לו יותר מדי זמן, לא?" אמר פורסט בתהיה. "אה?" "מיוטיסמון! הוא נעדר יותר מדי זמן, אתם לא חושבים?" אייראמון משכה בכתפיה. "אני מניחה." פורסט נאנח, והוסיף עוד קרש למדורה הקטנה שהבעירו. "מה נעשה?" שאלה קא שו. "בקשר למה?" "לממלכת האור." "אני הולכת, כמובן," הכריזה לילימון. "חשבתי שמיוטיסמון אמר לא," אמר פורסט. "בסוף הוא הסכים," התחילה לילימון, "הוא אמר שזה לא יזיק לי ללכת." "אה..." "גם אני אלך," התערבה אייראמון. "יהיה נחמד לפגוש את גאטמון. ויש גם את חבורת החתולות. אני בטוחה שהיא לא תסרב להצטרף." "וחוץ מזה, הסיכויים שלנו להביס את לוציפרימון רק ישתפרו אם נלך לשם," הוסיפה קא שו. תיואמנרה ופורסט הינהנו. "אז כולם הולכים. נשאר רק לשכנע את מיוטיסמון," אמר פורסט. "וניקס," הוסיפה אייראמון בשקט. פורסט לא ניראה כל כך שמח. "לשכנע את מיוטיסמון זה משהו אחד. אבל את ניקס? עדיף כבר לקפוץ מצוק." "אני רואה בהם לוחמים, מי שעוזר בהצלת העולם. למה אני לא מצליחה לראות בהם חברים? הצלת העולם חשובה בהרבה מזה. אבל מה אם אני מפספסת משהו. מה?" ניקס נזכרה בכל הקרבות שהיו להם. אחר כך ביום של היציאה לדרך. "ניצחנו בקרבות רבים. הפכנו לחבורה חזקה. אבל האם זה יותר מבגלל שאנחנו לוחמים טובים?" היא נאנחה. אייראמון, שהייתה לצידה מההתחלה. היא שיערה שבלי כל אחד מבני החבורה קרבות רבים היו אבודים. בלי קא שו, לדוגמא, פורסט היה מת. ללא עזרתו של מיוטיסמון, דיאנמון לא הייתה חוזרת למוטב. כולם גם השתנו מאוד. פורסט, אייראמון, קא שו, לילימון ומיוטיסמון. תיואמנרה ודיאנמון חדשים למדי, ככה ששינויים לא ממש ראתה בהם. היא ידעה שהיא השתנתה, אבל האם השינוי היה לטובה, או שאולי הפכה לגוש אבן קפוא? היא נאנחה. בחוסר תשובה, היא החלה לחזור באיטיות למחנה הקטן. "היא לעולם לא תסכים." "נו באמת, פורסט. אל תהיה כזה קטן אמונה." "נסי את לשכנע אותה. היא לא תבין, ולא תרצה להבין. היא עקשנית מדי." "על מה מדברים?" ניקס הגיחה מתוך העצים, נכנסת באיטיות למעגל האור. "אה..." פורסט נשאר ללא מילים. "פשוט חשבנו..." התחילה קא שו לומר. "על האפשרות ללכת לממלכת האור." "אמרתי שלא הולכים," אמרה ניקס בקור. "יש לנו דברים חשובים יותר לעשות." "ולעזור למיוטיסמון זה לא חשוב?" אמרה לילימון. "כמובן שכן," אמרה בטון שקט יותר, "אבל הוא יסתדר מצויין גם בלעדינו." "אנחנו החברים שלו! אנחנו צריכים ללכת איתו." "מיוטיסמון לא הסכים, זוכרת?" "תמיד אפשר לשכנע אותו," אמר פורסט. "ולמה אתה רוצה ללכת?" "טוב, תיואמנרה וקא שו אמרו שהסיכויים שלנו רק ישתפרו אם נלך. בדרך כלל הם צודקים." ניקס שתקה. "יש לנו עוד זמן," אמרה אייראמון כעבור זמן מה. "עד שניתן יהיה לפתוח את השער." "אולי," אמרה ניקס. "אבל עדיין, למה שנלך? יש לנו אזור שלם לחצות, ואנחנו לא התקרבנו במיוחד לאחרונה." נשמעה אנחה שקטה. ניקס הביטה לעבר מקור הקול. תיואמנרה נאנח שנית. ואז אמר, "אני אולי די חדש בחבורה, אבל אם הבנתי נכון, את המנהיגה שלה, לא?" ניקס הביטה בו בבלבול קל ואמרה, "אף פעם לא ממש חשבתי על זה... פשוט..." "פשוט הם הלכו אחריך כי את היית חזקה. את החזקת אותם בהתחלה. אני צודק?" ניקס המהמה מעט ואז אמרה, "ניראה לי..." "הצלת העולם חשובה לך. את מתנגדת לאפלה, אבל אסור לתת לאור שבליבנו להפוך לאור אפל." "מה?!" שאלו כולם בחוסר הבנה. "כאשר יש מטרה טובה, אבל האמצעים להשגתה נגועים ברע, זה נקרא אור אפל. יש כמובן גם אפלה מוארת, שזה בדיוק הפוך," הסביר תיואמנרה בשלווה. "אז אתה אומר שאני... שאני..." התנשפה ניקס בכעס והתרוממה. "אני לא אומר כלום," אמר תיואמנרה. "בכל מקרה, מה עם מיוטיסמון?" "באמת מה?" התפרצה ניקס. "בפעמים הקודמות הוא לא ממש עזר אלא הפריע!" "ניקס אה מון!" אמרה אייראמון בזעזוע. "ומה אתה קופץ אם לא הספקת לעשות כלום בינתיים!" הטיחה ניקס בתיואמנרה. "ובכלל לא ברור למה הצטרפת אלינו!" "ובכן," פתח תיואמנרה. "הצטרפתי כי ביקשתם ממני." "סליחה?!" קראה ניקס. "מישהו ביקש ממך?" "היא רצתה," הצביע לעבר לילימון, שהחווירה. "את חשבת שלא יזיק כוח נוסף," החווה לעברה. "אתה," הצביע לעבר פורסט, "הבנת משהו לגבי כולנו. משהו שלא אומר אותו כרגע, אבל ידעת שבהחלט לא יזיק אם אצטרף. דיאנמון רואה דרכנו, סתם שתדעו, והייתה בדעה אחת עם פורסט. אייראמון," המשיך והחווה לעברה, "קראה את הנבואה, וגם מיוטיסמון מכיר אותה." תיואמנרה כיווץ את שפתיו ובחן אותם. "ואת," החווה לעבר קא שו, "ניבאת את העתיד." "על מה לעזאזל אתה מדבר?" שאלה קא שו. "על זה שהגורל לא ניקבע מראש, אבל עדיין די צפוי." אמר תיואמנרה בשלווה. "אני לא הבנתי כלום," מלמלה אייראמון. לילימון פרצה בבכי. "מה קרה?" נבחה ניקס. לילימון יבבה ואמרה, "אנחנו מתפרקים. ו... ו..." והמשיכה לבכות. מעל ידו של מיוטיסמון הופיע ערפל שחור. "בבקשה," פלט לעבר דיאנמון. הערפל עטף אותה וניבלע בתוכה. היא הביטה בו במבט שניראה מאושר לחלוטין. מיוטיסמון נשען על עץ קרוב בחולשה. "עכשיו, אם לא אכפת לך, תעזרי לי לחזור." דיאנמון תמכה בו והובילה אותו בחזרה אל החבורה, והבעת אושר עילאי על פניה. מיוטיסמון שמר על הבעה אדישה, שהתפוררה לחלוטין כאשר הגיעו למדורה. ניקס עמדה מעל תיואמנרה בהבעה ממש כועסת, קא שו, פורסט ואייראמון ניראו מבולבלים ביותר ומדוכאים במיוחד, ולילימון התייפחה בשקט. תיואמנרה הביט מעל המדורה, אל לילימון. מיוטיסמון מיד כרע לידה והניח את ידו על כתפה. "מה קרה, לילימון?" שאל בזעזוע. "א... אנח... אנחנו מתפרקים!" יבבה לילימון. מיוטיסמון ניגב את דמעותיה, אבל היא המשיכה להתייפח, טומנת את פניה בחזהו. הוא חיבק אותה בשקט וירה מבטים לעבר כל החבורה. "עכשיו שמישהו יסביר לי מה קרה!" ירה בקור. "זה שכולם חושבים שעלינו להתעכב, במקום להציל אות העולם בזמן שהאפלה מתפשטת!" נבחה לעברו ניקס בזעם. "באשמתך! הם גם רוצים לבוא!" "אני יודע," אמר מיוטיסמון. "לא ממש אכפת לי אם גם הם יבואו. בעצם לא יזיק, חשבתי על זה, אתם ככלות הכל לוחמים למען האור. בהחלט לא יזיק לכם." "אנחנו מאבדים זמן!" צעקה ניקס. מיוטיסמון כופף את ראשו עבר לילימון ולחש לה, "תקשיבי, יהיה בסדר, רק בבקשה, תעזרי לי לקום," לילימון הרימה את ראשה ועזרה לו לעמוד. "עכשיו תקשיבי," אמר מיוטיסמון בשקט. "גאטומון הייתה אחת מהדיג'ימונים של הדיג'יגורלים. כמו לילימון. היא נלחמה למען האור יותר משתוכלי לספור על ידייך ורגלייך גם יחד. היא יכולה לתת לכם הדרכה. והיא," הוא נעצר, ואז המשיך, "יכולה לתת לכם את הכוח. אני יודע שהיא תעזור לכם." ניקס הביטה בו בזעם ואמרה, "מאיפה אתה יודע, לעזאזל? אני חשבתי שאתה הולך לשם רק בשביל שהיא תהרוג אותך סוף סוף!" "ניקס!" צעקה אייראמון. "הגזמת!"

Yan and Ksan

New member
המשך מס' 4- אחרון

"זה בסדר," אמר מיוטיסמון. "אמרי לי ניקס, מה את יודעת לעזאזל על הנאמנות של מישהו לעולם שלו?" ניקס הביטה בו בכעס. וסטרה לו. מיוטיסמון צנח לאחור. ונחבט ברצפה. אבל הוא התרומם על מרפיקו והביט בה במבט אירוני. "ניקס, הדיג'יעלפים הגיעו מהעולם האמיתי. את בעצמך כבר לא בטוחה שאת נאמנה לכאן. את לא היית בטוחה מההתחלה. מהזמן שבו היה לך את החלום המטופש הזה עם האישה בלבן? אני אולי הייתי מרושע, אבל את צריכה לחשוב על עצמך. ואני חושב שעד שיגיע הזמן ללכת לשם, אני כבר לא אהיה בחיים." "מה?!" שאלה ניקס בזעזוע. מיוטיסמון הוציא סיכה קטנה ואדומה מאיפשהו, שבורה. "זה נישבר במהלך הקרב. הכוח שלי הולך ואוזל. אני ביליתי באור היום לאחר מכן. זה הוציא ממני את כל הכוחות." "מה? אבל אתה לא יכול!" אמרה קא שו. "אני יכול. ניקס, אני יודע כמה שאת אוהבת את העולם הדיגיטלי. אני יודע כמה את רוצה להציל אותו, אבל אני חושש שאיבדת משהו מעצמך. זה הגיוני, לא קל להתמודד עם קרבות. אבל אני מבקש, תלכי לשם, תאמיני לי, היא יכולה לומר לך על האויב יותר מכל אחד אחר." ניקס צנחה על ברכיה. "מיוטיסמון," אמרה לילימון בשקט. "יפת נפש!" הפטיר לעברה מיוטיסמון ואיבד את הכרתו. תיואמנרה ניגש אליו והניח יד על מיצחו. "הוא איבד הרבה כוח. הוא צריך לנוח," אמר. "וניקס, אני מצטער. אני חושב שאעזוב." "אין סיכוי," אמרה ניקס. "אתה נישאר איתנו. אתה נישאר..." * * * ניראה שלחבורתינו יש רגעים קשים גם מחוץ לקרבות. האם ניקס באמת השתכנעה? האם מיוטיסמון יצליח להתאושש? והאם גאטמון תעזור להם במסעם נגד האפלה? כל זאת ועוד, בפרקים הבאים של אגדות העולם הדיגיטלי!

Digi Lista

New member
עוד לא קראתי...

יכולתי להגיב סתם אבל זה לא מתאים לי,כשאני אקרא אני מבטיחה להגיב וכמובן שאני אכניס למאמרים

Digi Lista

New member
עכשיו קראתי../images/Emo45.gif

אומנם יש אצלכן הרבה שמות והרבה דמויות ולא תמיד קל לעקוב ולהבין אבל דווקא נהניתי
אני אכניס למאמרים

למעלה