התגעגעתם?

התגעגעתם?

קראתי קצת לפני שהחלטתי לרשום את ההודעה הזאת ואני רואה שרוי ושלומי לקחו לתשומת ליבם את מה שאמרתי להם, הרמה איכשהו השתפרה כאן (לא שקשה לשפר פורום בכזאת רמה) - קיצר... אני חוזר! ולאשקלוני: כל עוד אתה תהיה מנהל אני לא אהיה כאן... בינתיים אני לא רואה שמשהו זז אפילו וזה סימן טוב. אל תענה לי על ההודעה הזאת כי אני לא שם עלייך זין. זה מה שיש לי להגיד נבו

sonkun

New member
לא מכיר אותך..

אבל בכל זאת ברוך שובך!

king kazabubu

New member
אני שמח שחזרת נבו...

הממממם... אני מרגיש קצת טינה פה לא? אני מציע שכולנו נעצור את הטינה הזו ונרגע קצת...

שמע שלומי

אני רוצה שכולם כאן יידעו מה אני חושב. אין לי כוונה לנהל את הפורום ולא אכפת לי שלא נבחרתי... אני חושב שמי שבאמת צריך לנהל את הפורום זה עידו. לפי בחירתנו (אנשי הפורום ולא אנשים מבחוץ, *אהמ* אשקלוני) ולפי בחירת הנהלת הפורומים והמנהלים הנוכחיים... ככה שלא תחשבו שאני מקנא כי לנהל את הפורום הזה ממש לא חסר לי, ואני אומר את זה דוגרי.

king kazabubu

New member
אוקיי בואו נבהיר לכם משהו קטן

שנאלצתי להבהיר בעבר לפורום חולון... אין דבר כזה בחירות לניהול... ההנהלה של תפוז בוחרת מנהלים. רק הם בוחרים. אם אני מבקש מההנהלה עזרה בניהול הם יכולים לשאול אם יש לי המלצות אבל גם אם אני אמליץ על מישהו אין זה אומר שהוא יכנס לניהול הפורום... דבר שני... בשום מקרה אין דבר כזה שבפורום ירוצו בחירות להנהלה... לא הייתי פה כדי להבהיר את זה ועכשיו כשהבהרתי אני רוצה להגיד שאני ורוי כרגע המנהלים עד אשר לא נוכל להמשיך לנהל מסיבה זו או אחרת ונחליט שאנחנו פורשים. ברגע שאני אגיד לכם, פורום אני פורש כי 1,2,3,4 אז אני אחפש לי מחליף ראוי או משהו כזה. עד אז אני לא רוצה לראות יותר הודעות על בחירות או משהו כזה....

ashkeloni

New member
בדיוק מה שאמרתי בחלק מהשירשורים!!!

אמרתי שרק ההנהלה של תפוז יכולה לבחור מנהל פורום!!!

Evil Beast

New member
כמה דברים

א. תודה נבו גבר.. metallica rolezzzzz.. ב. במבט לאחור, כל ה"בחירות" האלה רק הורידו את רמת הפורום... הם רק סיכסכו בין כל חברי הפורום.

למעלה