התגעגעתם?

התגעגעתם? ../images/Emo3.gif

יש חוגר, יש דיסקית, יש מדים שגדולים עליי ב3 מידות
. כשאני אפסיק להיות מצוברחת 5 פעמים ביום, בטוח יהיה לי כיף... יאללה, בקטנה. שיר שבועי של עברי: שיר שבועי לא של עברי: אלבום שבועי: תמונה שבועית: משהו טוב שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הקניה המוצלחת של השבוע: שבוע טוב, ניפגש בשישי הבא.

../images/Emo45.gif ברור!../images/Emo9.gif

שיר שבועי של עברי:
שיר שבועי לא של עברי: Going under אלבום שבועי: Evanescence- My Immortal תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
הקניה שמוצלחת של השבוע:
איזה גיוון!

inbarIL

New member
אורעד!../images/Emo24.gif

התגעגענו (בארורר!!!11
) שיר שבועי של עברי: Song to a siren, מרי לנצח
שיר שבועי לא של עברי: Lifehouse- you and me אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
אז ככה (וסליחה מראש אם אצע פאקצה):מימין- אני, עומרי טלמון החתיייייייייך אחושרמוטה (נשבעת$#%^), מעיין טרביש, וחברה:) היינו בהופעה של יוצאי נולד לרקוד, הופעה מודרנית-קלסית ממש מדהימה, ואחר כך הצלטמנו איתם. זוכרים אותם מהעונה השניה? אה, וד"א, הלבן בעין שלו זה עיפרון לבן (ושקט. רקדנים תמיד שמים.) בקיצור מושלמים
משהו טוב שקרה השבוע: Contrust- מדהים
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: כנראה הולכת לנולד לרקודD: הקניה המוצלחת של השבוע: נראה לי שהדבר היחיד שקניתי השבוע זה מצרכים לעוגיות
אבל יצאו דווקא טעים
סופשבוע טוב לכולכם:) ואורעד- בהצלחה שבוע הבא
ענבר.

danieltr

New member
ברוכה השבה ../images/Emo24.gif

שיר שבועי של עברי: החברים הישנים שלי שיר שבועי לא של עברי: only hope... של מנדי מור
.. חולה על הסרט הזה [סיפור אהבה בלתי נשכח] אלבום שבועי: -- תמונה שבועית: ---> תמונה שאין לי מושג מאיפה צצה...( לא ידעתי שהיא קיימת )מלפני מפברואר מפולין משהו טוב שקרה השבוע: ניצחתי בבאולינג חחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מממ ... היום בערב אפשר? להופעה ב10 :) הקניה המוצלחת של השבוע: --

happy apple

New member
ברוכה השבה ../images/Emo8.gif

שיר שבועי של עברי: זה תמיד אהבה התאהבתי מחדש... שיר שבועי לא של עברי:papa Roach - She Loves Me Not אלבום שבועי:- תמונה שבועית: ח חאני בפרסומת למים חח לפני התפוצצות מצחוק חח משהו טוב שקרה השבוע: סתם היה כיף והממ חזרנו ללימודים סוף סוף ולא מתבטל הטיול השנתי לאילת משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מסוים הקניה המוצלחת של השבוע: אין תקציב
חח

amitshilo

New member
ברור שהתגעגענו!:)

שיר שבועי של עברי: יאאו, תהרגו אותי, אבל אין לי מושג איך לבחור. אולי..."להבין את המים". שיר שבועי לא של עברי: "לב" של ג'נגו, "דניאלה" של שלומי שבן, "עם טליה" של שלומי שבן. אלבום שבועי: עוד יבואו... משהו טוב שקרה השבוע: מחנה! יומולדת לאחותי, ו...אתם, עשיתם לי מצברוח טוב
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מחול. הקניה המוצלחת של השבוע: כ-ר-ט--י-ס-י-ם! שבת שלום לכולם!

ברוכה השבה:)

טוב לראות אותך פה:) שיר שבועי של עברי: תמיד אהבה, הכוס הכחולה, איש יקר. שיר שבועי לא של עברי: שלום לאמונות- מירי מסיקה אלבום שבועי: שלום לאמונות- מירי מסיקה
משהו טוב שקרה השבוע: ת"א:) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אין משהו מסויים. הקניה המוצלחת של השבוע: דיסק של מירי:) שיהיה לכולנו סופ"ש נעים ורגוע:)

maayan63

New member
../images/Emo7.gif

שיר שבועי של עברי: אין. שיר שבועי לא של עברי: אין. אלבום שבועי: אין. תמונה שבועית: אין לכם מושג אכמה אני ריקה היום.
משהו טוב שקרה השבוע: יומולדת של חברה. וגם זה לא היה בכלל משהו. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הרבה דמעות. וריקנות אינסופית. הקניה המוצלחת של השבוע: אין.

happy apple

New member
וואי מאמי כול כך מבינה אותך ../images/Emo201.gif

הכלבה שלי לפני שנה ככה נפטרה אחרי שהייתה 12 שנים איתי ולקח לי זמן להתאושש מזה עם הזמן יהיה טוב

mazalika7

New member
אוי, מתוקה...../images/Emo201.gif

משתתפת בצערך.. כלכך מצטערת לשמוע

למעלה