התגעגעתם ? |

black ross

New member
התגעגעתם ? |../images/Emo23.gif

בוקר טוב לכל העייפים והעייפות למיניהם......
ולמי שרוצה עידכוןנים על נלי שלי
אז ככה ...... ביום ראשון נלי הלכה לוטרינר בפעם הראשונה וקיבלה חיסון (היא התנהגה למופת) ואז אחרי כמה שעות היא התחילה להרגיש ממש לא טוב ואני ממש ריחמתי עלייה אבל ..... השדה הקטנה התאוששה ממש מהר.......
אני לעומת זאת התעוררתי בבוקר והרגשתי ממש זוועה ...... ולכל ה
נות שהיו אמורות להתקשר אז מרוב שיחות לא הספקתי לענות
מרין מאמי אני הייתי אתמול בת"א וקיוויתי שתתקשרי אבל ..... לא נורא טוב אלו סיכומי יום האתמול ועכשיו .......... מי רוצה
?

sidi

New member
בוקר טוב

מקווה שאת מרגישה יותר טוב
אני כאן מחכה לקפה
אבל רק אם את באמת רוצה לעשות.

black ross

New member
אם אני מציעה ......

אז תהיה בטוח שאין לי כל בעיה לעשות לך
אני אף פעם לא מציעה אם אין לי חשק לעשות ...... דרך אגב ..... לא שכחתי לך את עיניין התמונה
אני עוד מחכה .........

sidi

New member
מחכה למה?

נראה לך שאני אשים תמונה פה בפורום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היי יקירה אני שמחה שאת מרגישה

יותר טובבבבבבבבב לגבי סידי לא צריך תמונה כי אני לא מאמינה שיכולה להיות תמונה תצליח לשדר ולהעביר את החיוך המקסים שלו יש לו חיוך אמיתי שעוד לא ראיתי בחיים שלי האאאאאאאא הצלחתי לסקרן אותך יותרררררררררררר

black ross

New member
נופרי בוקר טוב מתוקה

אני מרגישה יותר טוב מאתמול תודה ומה שלומך?

בת ה י ם

New member
../images/Emo39.gifלבוקר חדש

אז מה שלומינו היום ? נופרי כבר נראית לי יותר מחוייכת
בלק - כבר לקחה את "הילדה" לחיסון הראשון
סידי כרגיל מלא מרץ בבוקר
ו....השאר טרם נעורו..... אז ה
מוכן קדימה שתו ותהנו

בת ה י ם

New member
אאהה , אצלי ..בין לבין......

כאן במשרד משפצים (מרחיבים, מוסיפים, ) קירות שטיחים, עמדות חדשות, שטיחים.......וכדומה...... והכללללללל מתבצע על ידי חבר´ה "משהו משהו" פעם נגמרים להם הברגים, ופעם דלת המשאית נסגרה להם בדיוק על הארון (ראאבק), ואת הלוח המחיק הם תלו לא כמו שביקשתי.... בקיצור.......קודם שותה קפה.....ואח"כ הולכת ל"צחצח" את גרוני.... חחחחחחחחחחח הם פשוט מ ו ג ב ל י ם !!!

@@

New member
גמני ...גמני..

גמני רוצה
וגם
ואם אפשר אז גם
ו
מראש

@@

New member
אמרו לך...

שאת משהו מיוחד??? מקסימה שלי
....
היה נהדר
היה חם ואוהב ו...
הייתה מתוקה תודה
גדולה מכל ה

מאו יין

New member
לאמהות שביננו.....

אמא יקרה לאמא אחת היו שלוש בנות בתולות. היא השביעה את בנותיה לשלוח לה גלויות מירח הדבש שלהן, לאחר החתונה, ולספר לה איך הן מסתדרות עם הסקס בחיי הנישואין. הבת הראשונה התחתנה ושלחה גלויה שבה היה כתוב: "קפה מקסוול". האם הלכה למטבח והוציאה את קופסת הקפה של מקסוול מהארון. על העטיפה היה כתוב: "טוב עד הטיפה האחרונה". אמא הסמיקה אבל שמחה בשביל בתה. הבת השניה שלחה לאחר נישואיה גלויה שבה היה כתוב: "סיגרים הוואנה". אמא הלכה לקופסת הסיגרים של אבא וראתה שכתוב שם: "ארוכים במיוחד, עבים במיוחד". שוב חשה מבוכה, אך שמחה שבתה נהנית. הבת השלישית התחתנה, נסעה לירח דבש ולא שלחה גלויה במשך השבוע הראשון. האם דאגה. עבר עוד שבוע ועדיין לא הגיע דבר. לאחר חודש ימים הגיעה גלויה שבה היה כתוב: "נתיבי אויר בריטיש איירווייס". אמא דפדפה בעתון וחפשה את הפרסומת של בריטיש איירווייס. כשמצאה, כמעט התעלפה. היה כתוב שם: "שלוש פעמים ביום, שבעה ימים בשבוע, בכל הכיוונים"...

למעלה