התגעגעתם אלי?

התגעגעתם אלי?

אני מקווה שכן... מצטערת שנעלמתי בכזו צורה ובלי להגיד כלום אבל פשוט רציתי לקחת פסק זמן מהאינטרנט ולא להכנס אליו בכלל כי שמתי לב שאני מקדישה לזה יותר מדי זמן ומעט מדי זמן ללימודים (המכה הגדולה הייתה כאשר באתי לבית ספר בלי לדעת בכלל שיש ביום הזה מבחן בפיסיקה! P-* התוצאה הייתה כמובן 22). אני רואה שבשלוש שבועות הספיקו להגיע לכאן המון אנשים חדשים אז ברוכים הבאים לכולם ממני (או שבעצם אולי לי כבר צריך להגיד ברוכה הבאה?
) ואני גם רואה שיש כאלה שהחליטו שאני כבר לא אחזור... (מעיין???). בכל מקרה בתור פיצוי על כך שלא היו תמונות מבטי במשך כל הזמן הזה אני מתכוונת להכין הפתעה לראש השנה - או יותר נכון מתנה מסנטה קלאוס.... אז כך שבראשון לינואר תסתכלו מתחת ל
(כלומר כאן בפורום...) ואולי יהיו הפתעות....... (אני מקווה שאתם חוגגים ואם לא אז גם מתנה ללא סיבה לא תזיק
).

Cornamenta

New member
אינה!!!

ברוכה השבה! האינטרנט והלימודים זה מכה, נכון? כל כך מפתה להיתקע מול המחשב... אבל זה לא תירוץ לנטוש אותנו גלמודים ומסכנים
מחכה בקוצר רוח להפתעה שלך... המכורה לבטי

Cornamenta

New member
אנחנו עדיין מסכנים

אני לפחות, ואת יודעת למה? *עוברת לטון של רחמים עצמיים* כי הפסקת לעדכן את האתר של האלבומים ואני נורא נורא רציתי תמונות מהפרק שארמנדו שלי ישב במים לבוש כולו בלבן ובטי סלחה לו! *פורצת בבכי קורע לב* אז עכשיו אני נאלצת לאסור על בני הבית שלי למחוק את הפרק ההוא כי אין לי שום מזכרת אחרת ממנו... כל מה שיש לי זה התמונה המצורפת, באיכות די ירודה... מקווה שהתעוררו בך רגשי אשמה עזים...
אבל אם התמונות או בלעדיהן welcome back ותנסי לשלב בין האינטרנט לפיזיקה...

$ מעיין $

New member
חח

חחחח לא אמרתי שלא תחזרי..... פשוט ....... הממממממ....... הממממ...... מה רציתי להגיד? .... אה...... הממממ..... אוף הסתבכתי! סתם, שאלו איפה את, אז אמרתי ש-א-נ-י לא יודעת, ואולי תחזרי... בכל אופן... ברוך שובך
מעיין

למעלה