התגעגעתם אליי...

MrJacKasS

New member
התגעגעתם אליי... ../images/Emo35.gif

בכל אופן, אני כן
הסיבה שלא הייתי כאן שבוע, היא: המחשב שלי מת (יהי זכרו ברוך). ומכיוון שהמחשב השני בבית יהיה מחובר לאינטרנט רק אם המחשב שלי יהיה מחובר, לא יכלתי להתחבר גם מהמחשב השני. עכשיו אני על המחשב השני, כי הצלחנו סוף סוף לחבר אותו לאינטרנט בלי תלות על המחשב שלי! בקרוב ייקנו לי מחשב חדש, בעזרת השם
הסיכום השבועי, נכון ליום שישי 25-4-03, בהודעה הבאה

MrJacKasS

New member
משחק החיים - הסיכום השבועי

"וביום א', ויזומו ארז ונירה זממה כנגד ירון בן-שאול ויזמינו תרופות וכלי-סמים, וישתה ארז עם ירון וישים ארז תרופות במשקהו של ירון ויעלה דמו של ירון אל ראשו ויאבד את שפיותו ומסומם הוא. ויקחוהו השוטרים ולא יידע ירון מה רוצים הם ממנו. ויחקרו השוטרים את ארז החיתי וישאלוהו האם צורך ירון תרופות במשך זמן רב, וישקר ארז ביום ההוא ויען בחיוב. ותחשוד ליה בבעלה יעקב בן-אודי כי שוכב הוא עם פילגשו ותשוחח עם רעתה ענבר ועם ירון עוד לפני שאיבד שפיותו, והשניים לא מאמינים הם להכחשותיו של יעקב גם הם. ותקבל ליה פתק כצבע שיניו של גנגנה, הלא שיניו איניהן מצוחצחות חודש ימים, ותלך לבית יעקב ותרא שם את יעקב שוגל את אחותה ריקי. ותיבך ליה ביום ההוא מאד ותסרב להקשיב ליעקב. ויאמר אודי אל ענבר, הנני רוצה ממך עשרה ילדים, אך לא בזמן זה, כי מלחמה שוררת בבבל ואין זהו זמן טוב לגידול עולל קט. ותשקול ענבר בשנית את דבר ההפלה ועתה אין היא בטוחה במאת האחוזים בדבר לידת עוללה. וזיו ושירן גרים הם יחדיו, ויבוא לזיו ארז החיתי, אח שירן, ויזהיר אותו מפניו וידרוש ממנו להחזיר את שירן לביתו. ובאותו היום, וידבר זיו עם ידידתו רותם ויחבוקו השניים כבימי המלך אחאב, ויהי שקט על ישראל"

../images/Emo41.gif סיכום שבועי מוצלח../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

כמו תמיד
מ-ק-ס-י-ם

shiran™

New member
אוררררררררריייייייייי ../images/Emo121.gif

התגעגעתי
ברוך שובך
היית חסר

surf2ynv

New member
../images/Emo77.gif

למה שמישהו יתגעגע אליך. מעניין אותי מי רואה את הסדרה הטיפשית הזאת.

../images/Emo41.gif ל-surf2ynv../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

תגיד/י מה הבעיות שלך
את/ה עכשיו נמצא/ת בפורום "משחק החיים"
יענו זה פורום שמדברים בו על הסדרה "משחק החיים"
ואם יש לך בעיות (כמו בחתימתי השווה) תחרבני קוביות
וכנראה שאין לך מה לעשות בחיים אם את/ה סתם משוטט בפורומים ומציק לאנשים
בייייייייייי

shirakl

New member
ברוך השב ../images/Emo24.gif

כבר ממש התחלתי לדאוג
התגעגענו מאוד
אגב בהזמנות זו כדי לציין שיש בעיה עם המאמרים של הפורום ואני לא יכולה לעשות בהם עדכונים או להכניס מאמרים חדשים
הנושא נבדק ע"י המתכנתים של תפוז, ועד שהבעיה תתוקן הסיכום שלך לא יוכל לעלות למאמרי הפורום ומתוקף כך גם לא אל הטאגליינס
אבל בואו נקווה שהבעיה תתוקן בקרוב, סבבה
ובינתיים נקרא אותו ונהנה ממנו גם בלי שיכנס למאמרים

1טופיפי

New member
ברוך השב!!

אני חדשה פה אז ככה שאני עוד לא הכרתי אותך.. בכל אופן ברוך שובך!!

../images/Emo142.gifברוך שובך../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת.. נחמד שחזרת..
זה תמיד כל-כך מעצבן שמחשבים פתאום לא עובדים טוב, ובמיוחד אצלי שאין לי מושג איך מתקנים דברים במחשב...

MrJacKasS

New member
../images/Emo51.gif לכולם...!

אצלי המחשב לא "פתאום לא עובד טוב", הוא פשוט מת.
אי אפשר לתקן אותו, אלא אם כן מחליפים את כל הרכיבים... לשירה - שטויות, יש בעיה או אין בעיה... אני לא כותב בשביל "להתפרסם" בפורום, אלא בשביל החברים בפורום.

../images/Emo41.gifאווווורייייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

ברוך השב
התגעגעתי
הפורום היה משעמם קצת בלי ההודעות שלך והתגעגעתי גם לסיכומים השבועיים שלך

למעלה