התגעגעתם אליו

AliceW

New member
התגעגעתם אליו../images/Emo35.gif

הנה הוא מגיע
שיר שעושה לך טוב: שיר שעושה לך רע: שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: שיר שאת מכורה אליו: שיר עם המון משמעות בעינייך: שיר שמזכיר לך חברה טובה: שיר שמזכיר לך חבר טוב: שיר שמסמל לך דבר טהור: שיר שמסמל לך דבר שחור: שיר שמשמח אותך: שיר שמכניס אותך לדיכאון: שיר שמתאים לרגע שנולדת: שיר שמזכיר לך את הילדות: שיר שמתאים לבית הספר: שיר שתשימי בחתונה: שיר שמשחרר לך עצבים: שיר שמביא לך מוזה: שיר שמזכיר לך משהו עצוב: שיר שמזכיר לך רגע של בושה: שיר שמשגע אותך לחלוטין: שיר שמרגיע אותך: שיר שמזכיר לך מישהו שמת: שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: שיר שפעם לא אהבת והיום כן: שיר מסרט שאתה אוהב: שיר מסדרה שאתה אוהב: שיר שמסמל לדעתך את החיים: שיר שמסמל את החיים שלך: שיר שנגע לך ללב: שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: שיר שמזכיר לך חורף: שיר שמזכיר לך קיץ: שיר שאתה אוהב לקום איתו: שיר שאתה אוהב להירדם איתו: שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: השיר האחרון ששמעת: שיר שמתאים לך ברגע זה: שיר אחרון שחברה שרה לך: שיר אחרון שחבר שר לך: שיר אחרון ששרת למישהו: שיר אחרון שמישהו שלח לך: שיר אחרון ששלחת למישהו: שיר שמזכיר לך את אימא שלך: שיר שמזכיר לך את אבא שלך: שיר שגורם לך לרצות לרקוד: שיר שמצמרר אותך: שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: שיר שהיית רוצה להלחין: שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: שיר לסיים את מה שהיה פה:

Rוית

New member
אוי שאלוני שירים זה קשה.. ../images/Emo4.gif

אז כן, התגעגעתי! אבל לא עכשיו תשובות

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

שיר שעושה לך טוב: יש כל כך מלא... נלך בנתיים על Karen Ramirez - looking for love
שיר שעושה לך רע: כל שיר מזרחית דיכאון כבדה עושה לי רע
.. זה תמיד מתחיל דרמטי וכמה צלילים ממש גרועים של גיטרה גבוהה..
שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: נחמיא קצת לאלאניס?.. Unsent
שיר שאתה מכור אליו: Jeremy פרל ג'ם
שיר עם המון משמעות בעינייך:Oceans (משהו ענק) של פרל ג'ם
שיר שמזכיר לך חברה טובה:Layla של אריק קלפטון, מזכיר מישהי..לא חברה טובה..
שיר שמזכיר לך חבר טוב: כל שיר של סאבלימינל יזכיר לי חבר ספציפי
שיר שמסמל לך דבר טהור: Joni Mithcell - passion play
שיר שמסמל לך דבר שחור: Black של פרל ג'ם
?
שיר שמשמח אותך: Trurh and bone של הת'ר נובה, ו-Ironic של אלאניס
שיר שמכניס אותך לדיכאון:Air - Cherry blossom girl, שיאים של דיכאון יכול להכניס השיר הזה
שיר שמתאים לרגע שנולדת: זה יהיה ממש פתטי להגיד born to be wild?
שיר שמזכיר לך את הילדות: M people - one night in heaven
שיר שמתאים לבית הספר: wannadies - you and me song
שיר שתשימי בחתונה: Tori Amos - sorta fairytale
שיר שמשחרר לך עצבים: POD - alive
שיר שמביא לך מוזה: Pink Floyd - shine on you crazy diamond
שיר שמזכיר לך משהו עצוב: Soul asylum - runaway train, מזכיר לי ת'קליפ שלו.
שיר שמזכיר לך רגע של בושה:
שיר שמשגע אותך לחלוטין: Oops i did it again... כמה צפוי..שיר שיא הטמטום הטהור
שיר שמרגיע אותך: Oliver Shanti - well balanced / Keren Ann - not going anywhere
שיר שמזכיר לך מישהו שמת:
שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: Eve - I've got what you need, לא צוחק.
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: Fiona Apple - Sullen girl
שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:"איך זה מרגיש" של כנסיית השכל.. האלכוהול עשה שמח (עכשיו אני קולט כמה אירוני זה היה לשתות ביום "הנוהג ינהג אחרת"
)
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: "לא בא לי לשמוע" של הדורבנים...זה היה ברוקהעצמאות לפניי שנתיים
שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:Everything but the girl - missing / Alanis Morissette - Heart of the house
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: בטח איזה משהו פופיסטי בגיל 10...
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: whole lotta love לד זפלין
שיר מסרט שאתה אוהב: Alanis Morissette -still?.. גם את Letter to Cleo - i want you to want me
שיר מסדרה שאתה אוהב:שמעתי פעם את wild horses של הסאנדייז באיזו סדרה..
שיר שמסמל לדעתך את החיים: Beatles - we can work it out
שיר שמסמל את החיים שלך: לא נוצרה עוד היצירה (
סתם נו..הנה צניעות
)
שיר שנגע לך ללב:אביתר בנאי ואפרת בן צור - שמתי לי פודרה
שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:
שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: היתה שאלה דומה לזה..
שיר שמזכיר לך חורף:אלג'יר - תפתח האדמה
שיר שמזכיר לך קיץ: Bobbi Brown - two can play that game.. שיר הרקדות ים לפני 10 שנים בדוק..
שיר שאתה אוהב לקום איתו:Heather Nova - walk this world
שיר שאתה אוהב להירדם איתו:Oliver Shanti - well balanced
שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב: something beautiful של רובי וויליאמס, כמה פתטי
השיר האחרון ששמעת: Joni Mithcell - case of you
שיר שמתאים לך ברגע זה: Maybe an angel בהופעה
**שמתי**
שיר אחרון ששלחת למישהו:Skunk Anasie - Hedonism
שיר שמזכיר לך את אימא שלך:חיים שלי של זהבה בן
(כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אימא)
שיר שמזכיר לך את אבא שלך: כל משהו שיאני הלחין
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: chumbawumba - tubthumping
שיר שמצמרר אותך:not the doctor בהופעה בארץ..בעיקר הקטע של ה"what d'you thank me for"
שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: הייתי יכול להיות מיליונר רק מלחיות מתמלוגים של stairway to heaven
שיר שהיית רוצה להלחין: אם אני אגיע לרמת יצרתיות שיהיה לי משהו ברמה של shine on you crazy diamond...
שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:Release של פרל ג'ם...איזה חתיכת קול יש לאדי וידר הזה
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:Fix you של קולדפליי
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: ironic
שיר לסיים את מה שהיה פה: the doors - the end

j u n k

New member
אחלה שאלון

שיר שעושה לך טוב: Satisfaction-Rolling stones שיר שעושה לך רע:Something in the way-Nirvana שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:Wish you were here- Pink Floyd שיר שאת מכורה אליו: Shine On you crazy diamond- Pink Floyd שיר עם המון משמעות בעינייך:That I would be good- Alanis morissette שיר שמזכיר לך חברה טובה:Baby I love your Way- UB40, For You- Tracy Chapman שיר שמזכיר לך חבר טוב:Changes- David Bowie שיר שמסמל לך דבר טהור:River - Joni Mitchel,Something-The Beatles שיר שמסמל לך דבר שחור:Roxan-The police, this year's love-Daviv Gray שיר שמשמח אותך: You make me Feel like Dancing-Leo sayer, Are you gonna be my girl-Jet,I feel the earth move-Carole king שיר שמכניס אותך לדיכאון:Nothing compares to you-Sinead oconner, Beck-Lost Cause, Uninvited, That I would be good,King of pain,Your House-Alanis morissette שיר שמתאים לרגע שנולדת:שלום לתמימות-רונית שחר שיר שמזכיר לך את הילדות:גיבור גדול-סי היימן שיר שמתאים לבית הספר: We don't no Education (another Brick in the wall)-Pink floyd שיר שתשימי בחתונה:So pure-Alanis morissette,I Belong to you-lenny Kravitz, Slide- Go goo Dolls שיר שמשחרר לך עצבים:Bitch-Meredith Brooks,You Oughta know-Alanis morissette, Don't Stop me now-Queen שיר שמביא לך מוזה:Perfect-Alanis Morissette, Walking after you - foo fighters, Michel-Anouk שיר שמזכיר לך משהו עצוב:Love Ridden-fiona Apple, Me and a gun-tori Amos שיר שמזכיר לך רגע של בושה:Ironic-Alanis morissette שיר שמשגע אותך לחלוטין:Purple Haza-Jimi Hendrix, Led zepplin-Rock N' Roll, Keep on Rock'in in the free world- Neil young שיר שמרגיע אותך:Fast Car- Tracy Chapman, No Pressure over Cappuccino-Alanis morissette שיר שמזכיר לך מישהו שמת:מלאך שלי,לבכות לך-אביב גפן,אהוב יקר-רונית שחר Zombie -Cranberries שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:Thank You-Alanis morissette שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: For you-Tracy chapman,sullen girl,I know-Fiona Apple שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: Another Brick in the Wall-pink Floyd, not The Doctor Alanis Morissette שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: הופעת חימום של דיוויד ברוזה לפני שרוג'ר עלה לבמה שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Quiet little place-K's choice, Like A rolling Stone- Bob Dylan שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:Here with me- Dido, We never Change- coldplay שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:Scorpions- wind Of change טוב לא שונאת, אבל יש בו משהו שמעצבן אותי, Hand in my pocket- alanis morissette שיר שפעם לא אהבת והיום כן:Enjoy the silence- Depeche Mode שיר מסרט שאתה אוהב:Mad About You-Hooverphonics, Hair- Hair, Pulp fiction,כל הסאונטראק של שיער, מופע האימים של רוקי, ספרות זולה, הדויג והשארית העצבנית, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך,עולמו של ווין 1 ו 2 שיר מסדרה שאתה אוהב:בזמנו הסאונדטראק של באפי היה מעולה שיר שמסמל לדעתך את החיים: alive-pearl Jam, ארכדי דוכין-מי אוהב אותך יותר ממני שיר שמסמל את החיים שלך: ביום שמש יפה-עברי לידר, No Pressure Over Cappuccino-alanis morissette שיר שנגע לך ללב:Shine on you crazy Diamond-pink floyd, כל מה שקשור לאנפלאגד של אלאניס, For You- Tracy chapman, כל מה שקשור ל when the pawn של פיונה, טורי איימוס שתהיה בריאה, beck -sea change , זה לא יגמר היום. הרבה נגע בי. כל השירים שמוזכרים לעיל בשאלון הזה. שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:tears in heaven- Eric clapton שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:you learn - Alanis morissette שיר שמזכיר לך חורף: Lost Cause- beck,I try-Macy Gray, Happy When It Rains- Garbage, כל נוורמינד של נירוונה שיר שמזכיר לך קיץ: סוזן ווגה וקווין מזכירים לי קיץsummertime-Janis joplin שיר שאתה אוהב לקום איתו: Sunshine- Norah jones שיר שאתה אוהב להירדם איתו:Wish you Were here האלבום של פינק פלויד שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: המלאך שלי- אביב גפן השיר האחרון ששמעת:Sound of Silence- Simon And Garfunkel שיר שמתאים לך ברגע זה:Hey Joe- Jimi Hendrix שיר אחרון שחברה שרה לך:Head over feet-alanis morissette שיר אחרון שחבר שר לך: same shit שיר אחרון ששרת למישהו: אהוב יקר שיר אחרון שמישהו שלח לך:The police- If i ever lose my faith in you שיר אחרון ששלחת למישהו:Because- Elliot smith שיר שמזכיר לך את אימא שלך:Mother- pink Floyd שיר שמזכיר לך את אבא שלך:lonely Day- system of a down שיר שגורם לך לרצות לרקוד:Don't stop me now- Queen שיר שמצמרר אותך:Wish you were here-Pink Floyd שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:כנ"ל שיר שהיית רוצה להלחין:stairways to heaven- Led Zepplin שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:River- joni mitchel שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:Roxan- The police שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:כל מה שקשור לאנפלאגד של אלאניס שיר לסיים את מה שהיה פה: last goodbye- Jeff buckley

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo83.gif

שיר שעושה לך רע:Something in the way-Nirvana אהה זה שיר שיכול להיות מפחיד תחת בלילה
שיר שאת מכורה אליו: Shine On you crazy diamond- Pink Floyd
שיר עם המון משמעות בעינייך:That I would be good- Alanis morissette
שיר שמזכיר לך חברה טובה:Baby I love your Way- UB40, For You- Tracy Chapman
על טרייסי
שיר שמסמל לך דבר טהור:River - Joni Mitchel, שיר עצוב
שיר שמכניס אותך לדיכאון:Nothing compares to you-Sinead oconner, Beck-Lost Cause, Uninvited, That I would be good, כל כך נכון
שיר גדול לבק, שיינד וה-NOTHING שלה זה כבר אגדה שיר שמתאים לבית הספר: We don't no Education (another Brick in the wall)-Pink floyd
חרוש לנושא הזה...
שיר שתשימי בחתונה:So pure-Alanis morissette,I חחח שיר שמשחרר לך עצבים:Bitch-Meredith Brooks,You Oughta know-Alanis morissette,
שיר שמביא לך מוזה:perfect-Alanis Morissette, Walking after you - foo fighters, Michel-Anouk
שיר שמזכיר לך משהו עצוב:Love Ridden-fiona Apple, Me and a gun-tori Amos אגב השיר הזה של טורי, זה על האונס שלה. מעריץ פסיכופט
שיר שמזכיר לך רגע של בושה:Ironic-Alanis morissette
כי המילים של השיר מזכירות בושה, או שהשיר הזה עושה לך פאדיחות? שיר שמשגע אותך לחלוטין:purple Haza-Jimi Hendrix, Led zepplin-Rock N' Roll, Keep on Rock'in in the free world- Neil young
נל יאנג
זפלין.. ג'ימי
שיר שמרגיע אותך:Fast Car- Tracy Chapman, No Pressure over Cappuccino-Alanis morissette No pressure עושה לי עצוב
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: For you-Tracy chapman,sullen girl,I know-Fiona Apple נראה לי גם אני כתבתי את sullen girl בקטע הזה... שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: Another Brick in the Wall-pink Floyd, not The Doctor Alanis Morissette הלוואי אני הייתי זוכר את NTD בישראל
שיר שפעם לא אהבת והיום כן:Enjoy the silence- Depeche Mode
שיר מסרט שאתה אוהב:Mad About You-Hooverphonics, Hair- Hair, Pulp fiction,כל הסאונטראק של שיער, מופע האימים של רוקי, ספרות זולה, הדויג והשארית העצבנית, 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך,עולמו של ווין 1 ו 2 שיר מסדרה שאתה אוהב:בזמנו הסאונדטראק של באפי היה מעולה הפסקול של 10 דברים שאני שונאת אצלך כזה גדול!.. FNT של סמיסוניק ו-i want u to want me כאלה גאוניים בפשטות שלהם
שיר שמסמל לדעתך את החיים: alive-pearl Jam
שיר שנגע לך ללב:Shine on you crazy Diamond-pink floyd, כל מה שקשור לאנפלאגד של אלאניס, For You- Tracy chapman, כל מה שקשור ל when the pawn של פיונה, טורי איימוס שתהיה בריאה, beck -sea change , זה לא יגמר היום. הרבה נגע בי. כל השירים שמוזכרים לעיל בשאלון הזה.
הוווו איזה יופי
מוזיקה..אנטיביוטיקה לנפש
שיר שאתה אוהב לקום איתו: Sunshine- Norah jones
השיר האחרון ששמעת:Sound of Silence- Simon And Garfunkel
שיר שהיית רוצה להלחין:stairways to heaven- Led Zepplin חחח חופשי משהו מטורף להלחין דבר כזה
שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר:River- joni mitchel חתיכת אוקטבות ורגש יש לג'וני פה
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:כל מה שקשור לאנפלאגד של אלאניס שיר לסיים את מה שהיה פה: last goodbye- Jeff buckley
|מאוהב-בנופרי-
|

Jagged chaos

New member
ההאא הנה ../images/Emo3.gif

ברגע עצוב גם אני עשיתי sullen girl וגם בפסקול אמרתי LETTER TO CLEO - I WANT U TO WANT ME

pilot promo

New member
שלי:

שיר שעושה לך טוב:זה די מתחלף כרגע זה one of us של ג'ואן אוסבורן שיר שעושה לך רע:רעכהרגשה רעה או רע כלא בא לי לשמוע? שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש:here with me של dido שיר שאתה מכור אליו:גם כן מתחלף כרגע who knew של פינק שיר עם המון משמעות בעיינך:forgiven-אלאניס שיר שמזכיר לך חברה טובה:אין לי כאלה(שירים כלומר..( שיר שמזכיר לך חבר טוב:כנ"ל שיר שמסמל לך דבר טהור:so pure למרבה האירוניה... שיר שמסמל לך דבר שחור:alexander the graet-איירון מיידן שיר שמשמח אותך:גם כן מתחלף כרגע-אין כזה שיר שמכניס אותך לדיכאון:don't blame your daeghter של the cardigans שיר שמתאים לרגע שנולדת:ים של שיבולים אני מניח(זה השם שלי-ים...) שיר שמזכיר לך את הילדות:שלום כיתה א'?! שיר שמתאים לבית הספר:כל דבר עם סדיזים מוחצן שיר שתשים בחתונה:blame it on the waeter manשל bewitches שיר שמשחרר לך עצבים:לרוב שירי מטאליקה ו-useless שיר שמביא לך מוזה:קלאסי-בעיקר ויואלדי שיר שמזכיר לך משהו עצוב:circle of life=ממלך האריות שיר שמזכיר לך רגע של בושה:hayou laern-אלאניס שיר שמשגע אותך לחלוטין:the rock show של blink182 שיר שמרגיע אותך:שירים קלאסיים לרוב שיר שמזכיר לך מישהו שמת:לא מכיר מישהו שמת שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך:אין לי הרבה אירועים טובים... שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך:frozen של מדונה שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף:לא הייתי אפעם בהופעה שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת:" " " " שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב:whith flag-של dido שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא:אין לי כזה שיר... שיר שאהבת פעם והיום כבר לא:כל השירים של מייקל ג'קסון(הייתי שומע אותו בגיל 10-12) שיר שפעם לא אהבת והיום כן:השירים של מטאליקה-רק לאחרונה התחלתי לשמוע שיר מסרט שאתה אוהב:going to mexico מתלמה ולואיז(סרט ענקי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!והשיר עוד יותר) שיר מסדרה שאתה אוהב:שיר הנושא של חברים שיר שמסמל לדעתך את החיים:נורא משתנה-אין אחד ספיציפי שיר שמסמל את החיים שלך:כמו הקודם.. שיר שנגע לך ללב:משתנה שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך:אין לי שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך:אין לי(שירים כאלו) שיר שמזכיר לך חורף:crazy של סיל(הגרסה המקורית,של אלאניס אני אוהב פחות) שיר שמזכיר לך קיץ:summerjam0שונא אותו אבל הוא מזכיר לי קיץ) שיר שאתה אוהב לקום איתו:ארבע השירים האחרונים של JLP שיר שאתה אוהב להירדם איתו:" " " " " האקוסטי שיר שמזכיר לך אדם שאתה אוהב:don't you think opf me של dido השיר האחרון ששמעת:מתנגן ברקע- המקוריnot the doctor- שיר אחרון שחברה שרה לך:אין לי כזה(שיר) שיר שמתאים לך ברגע זה:איירוניק המקורי שיר אחרון שחבר שר לך:לא שרו לי שיר שיר אחרון ששרת למישהו:ניסיתי להסביר לדודה שלי על אלאניס ושרתי לה את איירוניק וסימפלי טוגדר. שיר אחרון שמישהו שלח לך:שיר הפתיחה של מכושפות שיר אחרון ששלחת למישהו:אנדור בריק אין גה וולל םפינק פלויד שיר שמזכיר לך את אימא שלך:to live and die-משום מה מזכיר לי של יוסלס) שיר שמזכיר לך את אבא שלך:לא מזכיר לי שום שיר שיר שגורם לך לרצות לרקוד:שירים של אנסטסיה(כשיוצא לי לשמוע בvh1) שיר שמצמרר אותך:שירים של שייגעצ שיר שהיית רוצה לכתוב אותו:מאוד משתנה שיר שהיית רוצה להלחין:שירים שאני כותב אבל אין לי כישון ליצירה שיר שהיית רוצה להיות מסוגל לשיר:wake up-אני בחיים לא אצליח לעשות אותו עם כל השינויים בקול.. שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם:sorry של מדונה... שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך:you ougta know שיר לסיים את מה שהיה פה:hand in mt pocket

O r a c l e

New member
זה לא סימפלי טוגת'ר!

SIMPLE TOGETHER פשוטים ביחד!!! למה תמיד כותבים פשוט ביחד? זה לא נכון... אוף...

O r a c l e

New member
מזמן לא היה שאלון... האמת התגעגעתי

שיר שעושה לך טוב: Switchfoot - Only Hope
שיר שעושה לך רע: Alanis - King of Pain לא עושה רע, אבל מחזק את המצב רוח רע שלי כשאני שומע אותו
שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש: Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti זה שיר אחד- וזה שיר מדהים! ללא ספק שיר שאני משוגע עליו! ממליץ בחום לכולם!
שיר שאת מכורה אליו: Garbage - I think I'm Paranoid משום מה זה שיר שלא נמאס עליי
שיר עם המון משמעות בעינייך: Alanis - The Couch למרות שזה שיר מאוד אישי של אלאניס יש בו איזה משהו שנוגע בי וגורם לי להעריך הרבה דברים בהורים שלי. זה קטע אישי אני מניח.
שיר שמזכיר לך חברה טובה: Kelly Osbourne - Shut Up אל תשאלו אפילו למה...
שיר שמזכיר לך חבר טוב: Courtney Love - Mono בעיקר הקטע שהיא צועקת על אלוהים.
שיר שמסמל לך דבר טהור: Alanis - Your Congratulations או That I would be Good
שיר שמסמל לך דבר שחור: הה? לא נראה לי שיש לי אחד כזה.. אולי שירים של מרילין מנסון
שיר שמשמח אותך: Alanis - Let's Do It הוא מעלה לי חיוך מטומטם על הפנים.
שיר שמכניס אותך לדיכאון: Katie Melua - I cried for you הוא מזכיר לי מוות אבל זה שיר פשוט ויפה
שיר שמתאים לרגע שנולדת: אממ... לא זוכר הרבה מאותו רגע אז קשה לי להתאים לזה שיר
שיר שמזכיר לך את הילדות: זרעים של מסטיק!
שיר שמתאים לבית הספר: אין בית ספר! מת! נכחד! הושמד! התאדה!
שיר שתשימי בחתונה: תלוי עם מי אני אתחתן. ובשביל זה יש די ג'יי
שיר שמשחרר לך עצבים: Alanis - Pollyana Flower שיר העצבים שלי
שיר שמביא לך מוזה: Alanis - The Couch
שיר שמזכיר לך משהו עצוב: לא עברנו על זה כבר?
שיר שמזכיר לך רגע של בושה:
למה השאלות נהיות מעצבנות?
שיר שמשגע אותך לחלוטין: כל שיר של בוי בנדס ישראליות.. זה הכי פטתי בעולם
שיר שמרגיע אותך: Switchfoot - Only Hope Alexi Murdoch - Orange Sky
שיר שמזכיר לך מישהו שמת: Katie Melua - I cried for you
שיר שמזכיר לך אירוע טוב מחייך: REM - Losing My Rligion זה ההקשר שלו לא התוכן
שיר שמזכיר לך אירוע רע מחייך: Alanis - King Of Pain
שיר שהיית בו בהופעה ונהנית עד כדי טירוף: אין
שיר שהיית בו בהופעה ולא נהנית ואפילו סבלת: אין
שיר שמזכיר לך מקום שאתה אוהב: Alexi Murdoch - Orange Sky מזכיר לי את טוסקנה שהייתי ואהבתי מאוד
שיר שמזכיר לך מקום שאתה שונא: Alanis - Pollyana Flower אבל לא בקטע שלילי. רק בשחרור כעס.
שיר שאהבת פעם והיום כבר לא: יש המון.. דיסקים שלמים של שירים שפעם אהבתי.. זה לפני שממש גיבשתי טעם מוסיקלי אחיד.
שיר שפעם לא אהבת והיום כן: בערך כל השירים של אלאניס. רק צריך להגדיר מתי זה פעם. וגם להקה בשם Whipping Boy שלא אהבתי וגיליתי מחדש. מצויינים.
שיר מסרט שאתה אוהב: Alanis - Uninvited Sheryl Crow - Safe & Sound מהרדוף לבן ובערך כל הפסקול של שיקאגו
שיר מסדרה שאתה אוהב: שירים ששמעתי בסדרה The Oc (יש להם אחלה שירים) Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti Alexi Murdoch - Orange Sky Matt Pond PA - In The Aeroplane Over The Sea
שיר שמסמל לדעתך את החיים: Matt Pond PA - In The Aeroplane Over The Sea באמת!
שיר שמסמל את החיים שלך: לא מצאתי אחד כזה
שיר שנגע לך ללב: יש כל כך הרבה.. רוב אלו שציינתי פה
שיר שגרם לך להרגיש רע למרות שהוא לא קשור אליך: מה הכוונה?
שיר שמזכיר לך תקופה טובה בחייך: די טחנו כבר
שיר שמזכיר לך חורף: Cranberries - Ode To My Family
שיר שמזכיר לך קיץ: U2 - Beautiful Day
שיר שאתה אוהב לקום איתו: Alanis - Ironic
שיר שאתה אוהב להירדם איתו: Switfoot - Only Hope Alanis - Flinch (כי הוא די עוזר להירדם)
שיר שמזכיר לך אדם שאת אוהבת: Switchfoot - Only Hope (די כבר נמאס לי לכתוב את השיר הזה)
השיר האחרון ששמעת: Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti שומע ברגע זה
שיר שמתאים לך ברגע זה: Sufjan Stevens - For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti מן הסתם כי אני שומע אותו
שיר אחרון שחברה שרה לך: מה????
שיר אחרון שחבר שר לך: חברים שלי שרים... כן זה מצחיק...
שיר אחרון ששרת למישהו: לא לא אני מסרב להאמין שאתם שרים לחברים שלכם..
שיר אחרון שמישהו שלח לך: Rolling Stones - Angie
שיר אחרון ששלחת למישהו: לא זוכר
שיר שמזכיר לך את אימא שלך: אריק איינשטיין - אמא
שיר שמזכיר לך את אבא שלך: בואו לא ניכנס לזה
שיר שגורם לך לרצות לרקוד: Garbage - Run Baby Run
שיר שמצמרר אותך: Alexi Murdoch - Orange Sky
שיר שהיית רוצה לכתוב אותו: אם הוא כבר כתוב מה הטעם בלרצות?
שיר שהיית רוצה להלחין: כנ"ל...
שיר שהיית רוצה להיות מסוגלת לשיר: אני מסוגל- באמבטיה מול המראה. את כל השירים. כולל אופרות.. פשוט כדאי שלא יהיה קהל אחרת זה יהיה מכוער
שיר שלא היית רוצה לשמוע עוד לעולם: כל שיר מסריח של שרית חדד למשל
שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כל מה שאמרתי שאני שונא.. אוף pay attention
שיר לסיים את מה שהיה פה: Shut Up די מסכם את חלק מהשאלות...

Jagged chaos

New member
ליאור pay attention ../images/Emo3.gif

"... שיר שאם לא תשמע יותר לעולם יחסר לך: כל מה שאמרתי שאני שונא.. אוף pay attention..." 3 בשביל שיהיה שיר שיהיה חסר לך בגלל שאתה לא תשמע אותו עוד, זה אמור להיות שיר שאתצה אוהב...

O r a c l e

New member
כן שמתי לב רק כשקראתי את האחרים

בעיקרון אין לי תשובה על זה.. כי גם שירים שאני אוהב נמאסים עליי באיזשהו שלב אז אני ממש לא יודע להגיד לאיזה שיר אני הכי אתגעגע.

Rוית

New member
דווקא יכול להיות גם שיר שאתה שונא..

דווקא אם כבר שיר שאתה אוהב כן יחסר לך אם לא תשמע אותו, שיר שאתה שונא, לא.. הכל בעיני הקורא\כותב אני מניחה..

למעלה