התגעגעתי...

התגעגעתי...

והפעם אחרי אכזבה מקמצנים, אני מזמינה לכוס קפה.

אפרת.א

New member
מי התקמצן מי? - תראי לי אותו!!!

יש! אני מביאה את הפיצוחים שרייייייייייייייייייייייייייי נשאר איזה פירור מהעוגה??? תביאי שנטעם משהו...קיבמרלי מזמינה לקפה (נס קפה וניל עם כפית אחת סוכר, תודה) שאביא חמוצים פיתות חומוס משהו? אפרת שמה זה מתה מרעבבבבבבבבבב! (לא נותנים לאכול כלום בבית הזה
)

יופי

אצלי יש הכנסת אורחים.. כן אבל כל אחד יכול להביא איתו איזה משהוא טעים... אני אדאג לקפה ולסוכר ואז: its apartty time כולכם מוזמנים..אצלי קימברלי

שרי 43

New member
נשארה בקלאווה מאתמול הולך?

קימבר...בשבילי קפה שחור, סוכרזית ומעט חלב. תודה :)))))

אפרת.א

New member
הולך בטח הולך....מחר מתחילים

דיאטה:)) (רק בקלאווה נשארה אה? ככה טרפו הכל ככה?)

אפרת.א

New member
חחחחח ידעתי שזה יגיע....אנ´לא

מתערבת
ממממממממממ הנה, הפה שלי סגור! חחחחחחחח (וייייייי מלחמת גוג ומגוג...)

שרי 43

New member
אני אומר לך מה איתה......

איכס גלידה, תקח אותה לעצמך...........אותי תשאיר עם הוופל והקצפת מממממממממממממ את הדובדבן אני מעבירה לאפרת, ובכלל, אני מתפלא עליך, נשים שותות קפה עם סוכרזית ומשהו מתוק על יד זה...מה לא ברור לך בזה??????????

נו אני רואה שבטוב זה לא ילך פה!

לקרוא ולשנן, מבחן ביום א בשעה 22:30 (למאחרים אין מועד ב´!) א. לא אומרים על אוכל איכס! ב. קפה אני מבין, אבל סוכרזית? יותר טוב כבר בלי..... סוכרזית? איכס! ג. מה זה נשים שותות? מה זה איזה טקס סודי שגברים לא יודעים או חלילה מוגבלים ולא מסוגלים אליו? אהההההה? ד. את הוופל אני משאיר לך, אין בעיה הדובדבן... ממממממממ ראוי לבחינה מדוקדקת. כל מקרה לגופו וכל המוסיף גורע! ה. וכמו שנאמר בסוף מגיעים לדובדבן שבקצפת....... קצפת אני לא משאיר לאף אחד! וגלידה, עליה אין להרבות במילים פן תימס חלילה טרם עת, ואז תהפוך לנוזל דביק ומתוק ו.....איכס, אז עכשיו שקט ילדים - אבא אוכל גלידה, וגלידה כידוע וכפי שכבר אמר פעם מאיר שליו אוכלים עם עיניים עצומות שהטעם לא יברח....ממממממממממממממממממממממממממממממממ....... עכשיו אפשר להתחיל לדבר על דיאטה!

אפרת.א

New member
מממממממממ אני עדיין שותקת,

לא מתערבת...חחחחחחח מה יש לך להגיד על זה המורה שרה אה?!?

מה כבר יש להגיד?

ועל כך כבר נאמר מילא פיו ...... אני רק מודאג קצת מהשקט, מן שקט רועם כזה.... פחדדדדד מצמררררר אפרת ראית שם משהו זז? ררררררררררררררר

שרי 43

New member
איכס איכס איכס איכס איכס איכס

אני אגיד איכס כמה פעמים שאני רוצה...מה תעשה לי הא??????????? וחוצמזה רק שתדע גלידה זה משקה שעשוי מסוכר, חלב, קפה, ביצים שקורר והוקפא. זה לא א- ו - כ - ל (המורים היום כאלה חסרי השכלה)|

אמאאאאאא היא אמרה איכס על אוכל!

אני שאלתי ממה עשויה גלידה? זה לא מעניין אותייייי! (שאספר לך ממה עשויה סוכרזית? לא צריך הסכלה או משקפי קריאה לזה, מספיק לטעום פינה...). ורק שתדעי לך שגלידה זה לא משקה! זה טעיםםםםםםםם, שאספר לך מה אכלתי שבוע שעבר בצוררציה? ממממממממממממממממממממממממ חבל"ז..... ו....... נכון זה לא אוכל, זה קינוח.......

שרי43 *

New member
אבל..אם לא תשאל איך תדע???????

תספר כבר...הכל צריך לחלוב ממך??????????????

אפרת.א

New member
ממממממממממממ.....דג!

לא מתערבת...חחחחחחחחחחחח (המורה...בעדינות עם הילד:)

הלווווווו....

זאת המסיבה שלי ואני יחליט על איזה כיבוד מה הקשר קפה וגלידה?...אה? לעומת זאת אני אדאג לעוגת שוקולד חמה כי הרי שוקולד תחליף להרבה דברים אחרים.. וזה גם יותר מתאים עם הקפה מה אתם אומרים?

מה קשר?

גלידה מתקשרת לכל דבר! לקפה, לחסה, לגבוהים, לנמוכים, לרזים, לשמנים ופה יש לה אפילו קשר כפול.... אבל עוגת שוקולד חמה? מממממממממממ נשמע מעניין.

אפרת.א

New member
אהבתי את הנחישות שלך!

צודקת! אם כי ליד עוגת שוקולד חמה הולך יפה מאד כדור גלידה עם סירופ ואגוזים:)
וחוץ מעוגת שוקולד קימברלי ? מילה או שתיים יתקבלו בברכה:)) מממממ....הריח של העוגה הורג אותי - יאללה לעבודה!

למעלה