המממ.. אוקיי. טעות |חופרת בור לקבור את עצמי|
ז זיגזג New member 24/6/06 #32 ../images/Emo67.gif חתולה אחרת... היא ששלחה לי את הקישור ההוא והזכירה לי
ה החתולה ב מ ג פ י י ם New member 24/6/06 #34 בכיף מותק אני תמיד בצד של הטובים (והעדינים מסתבר ) ואיך איך שכחת את השרשור הזה אה שלומי ??? טוב שיש מי שתזכיר לך
בכיף מותק אני תמיד בצד של הטובים (והעדינים מסתבר ) ואיך איך שכחת את השרשור הזה אה שלומי ??? טוב שיש מי שתזכיר לך
D daniella1980 New member 24/6/06 #35 אחחח איזה תענוג להזכר שפעם גם בלתי צפויה וגם קייזרסוזה כתבו כאן. היו ימים
ד דה סטילטו ליידי New member 23/6/06 #20 כל כמה זמן קם אדיוט עם ניק פיקטיבי ומנסה לעורר חיים בפורום בצורה דבילית אחרת כמה מיותר.
ב ברור שזה אני New member 23/6/06 #22 איזה מזל שבאת ! גם כי מתבוננת בדרך להיפרד מהמיצובישי ותגביר את המינון שלה פה , וגם כי זה נתן הזדמנות נוספת להסתכל עמוק לתוך עיניו של אדם טיפש . ותודה לזיגזג שהזכיר את השרשור ההוא .
איזה מזל שבאת ! גם כי מתבוננת בדרך להיפרד מהמיצובישי ותגביר את המינון שלה פה , וגם כי זה נתן הזדמנות נוספת להסתכל עמוק לתוך עיניו של אדם טיפש . ותודה לזיגזג שהזכיר את השרשור ההוא .
מ מתבוננת מהשחקים New member 23/6/06 #24 לא הבנתי מה אני קשורה ולהגביר את המינון שלי פה זה לא בתכנון אתה יכול לנשום לרווחה
ח חתולה חמודה New member 24/6/06 #29 אין לי מושג מי את, אבל לפי השרשור המצ"ב למעלה (באדיבות זיגזג) את לא נשמעת בחורה חיובית במיוחד..
ל ליאתוש כפרה New member 24/6/06 #31 תגידי,את פסיכית? באת ישר להתכסח?! חבל שטרחת. אגב, אני מסכימה עם הסטילטו ליידי .