התגעגעתי

BlogTV Police28

New member
התגעגעתי ../images/Emo3.gif

לא הייתי שבוע וחצי מרגישה כאילו חזרתי מחופשה
האמת כייף לא להיות קצת מתגעגעים...

BlogTV Police28

New member
מאז שענת הלכה המצב פה היתדרדר

טוב איך זה הולך...
(עברתי טירונות מזמן שכחתי...) כל הפוליסים להתפקד לפי המספרים קדימה

BlogTV Police11

New member
אומרים שאני אינני אני ../images/Emo153.gif

על כן אני נבהל כי אם אני אינני אני אז מי אני בכלל?

BlogTV Police11

New member
לך מותר להגיד" דחף איפה שבא לך"

ל 18. זה ענין פנימי שלכם. אחרת הייתי נאלץ לבקש ממך להעביר את עצמך למבוגרים.

BlogTV Police11

New member
תיכנסי ותראי מה הם אומרים:

את היחידה. מציתה בי את האש, את ניצוץ האהבה. אני אוהב אותך ילדונת, החיוך על הפנים, המבט שבעינייך- הוא עושה בי פרפרים. "אני אוהב אותך" פישי הגדול ויוסי עדן. אני רק ציטטתי.

Queenati

New member
גם אני רעבה

דניאלי, איפה הסטייקים??? היום בשאכטה האחרונה של סיגריית הבוקר שלי קיבלתי החלטה מאוד מאוד קשה.... להפסיק לעשן
מאז לא מפסיקה לחשוב על מזון.....בכל צורה שהיא....

BlogTV Police5

New member
תורידי 6 קילו

ועלי ארוחה במסעדה עם סטקים והכל(לך ולצדי) כל זה בתוך 3 חודשים..ואת מקבלת את זה התאריך היום ה31.11.05 עד פבוראר יש לך זמן. ואם לא, אני אחשוב על משהו שאת תעשי בשבילי דיל?

Queenati

New member
דיל. אבל תסגור עכשיו מה אתה מקבל

אין מצב שתפתיע אותי בסוף בדרישות (כמו למשל אדמין וכיוצ"ב.....) ואתה מניאק כי אתה יודע שאני אוכל עכשיו יותר בשל הגמילה מהסיגריות....אבל אל דאגה. נפלת פה על פרסיה....והארוחה שלך הולכת לעלות לך ביוקר!!!!! שים לב שרשמת "סטייקים" יענו ללא הגבלה. אתה הרי יודע שאין לי בעיה עם זה.....ומיטלי תעיד על כך.... נפלת חזק!!!! נתראה עוד 3 חודשים (אין מצב שתתגייס לפני....לא אאפשר לך לברוח מזה).

BlogTV Police5

New member
לאחר בירור קטן

שעשיתי הזמן שאני מקציב לך הוא חודשיים כי זה יהיה לך קל מדי. הולך?

BlogTV Police5

New member
ענת חמודה:) בואי נראה מי נפל

"התאריך היום ה31.11.05 עד פבוראר יש לך זמן. ואם לא, אני אחשוב על משהו שאת תעשי בשבילי דיל?" חלו פה כמה אי הבנותP: מכיוון שברחת, התאריך שצויין בהודעתי הוא ה31.11.05 ולא התאריך כפי שהוא היום 31.10.05 הקצבתי לך עד פברואר כלומר חודשיים מהתאריך הנ"ל..שבעצם ההתערבות מתחילה מסוף נובמבר לכן מוקצבים לך רק חודשיים למשימה "אכלת אותה" אל תתעסקי עם מנייאקים ההתערבות יורדת לחודשיים(נקודה) ..אוחח (:) נ.ב אני אוהב את עצמי

BlogTV Police5

New member
סיוון תתחילי להזרים הצעות

מצעידה במיני עד פינוקים ומסאזים ..תרגישי חופשי זאת ענת:)

למעלה