התגעגעתי למשינה

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
יש לי שאלה..

יש לך ממש הרבה עגילים?! ולאח שלך יש נזם?

MikeY fReAk

New member
לא חוררתי את עצמי../images/Emo79.gif

אפעם!:) הממ..זאתי שהיתה מולי היתה עם הרבה עגילים..הממ..היה גם איזה איש גדול שצילם^^ והוא היה די מאחורי טוב עזוב אם אתה לא מזהה אותי בתיאורים אז אני אכנס לצ'ט עם מצלמה

MS6

New member
יוסי שתוק!

גם אני לא התייחסתי לקורין אלאל חוץ מאיזה שמונה אנשים אף אחד לא הקשיב לה... אל תבלבל את השכל על משינה והדורבנים כי שמעתי אותך כמה פעמים שר את השירים שלהם והם אחלה להקות.. וחוץ מיזה עם כמויות השתייה שהיו שם גם אם להקת עם ארמנית הייתה מופיעה אנשים היו משתגעים.

yossi018

New member
אני??? משינה??? חחחחחחחחחחחחח

אני ממש לא שרתי את השירים שלהם (בכלל שרתי שירים?) בכל מקרה אני מעדיף ליסוע לדום או לראשון הרבה יותר כיף שם מאשר ב..."הופעה חיה"

MikeY fReAk

New member
נכון הבסיסטית מושלמת??../images/Emo79.gif

אררר, חולה על בס. איזה צליל מושלם! והמתופפת היתה מאאאאאאגניבה
הממ, באסה שלא התראינו-מי שהיה שם:|

MS6

New member
כן בסיסטית באמת טובה..

הבסיסט של הדורבנים בכלל סוף הדרך.. בכלל הם מנגנים בסגנון ממש יפה ואם היו קיימים לפני 25 שנים הם היו בכלל להקה גדולה... הרבה יותר ממה שהם עכשיו. המתופפת ההיא? מאיפה כל השיער הזה לעזאזל?!?

../images/Emo6.gif..

אתה יודע שאת הדורבנימ,בינ ההופעות הראשונות שלהם היו בפאב בטבעון-כן,כן,בטבעון..-וזה היה אחד מהגילויים שלהם..

MikeY fReAk

New member
נכונ../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

אני התחלתי לשיר "בצל" של שלמי כשהם התחילו לקשקש על חצילים...

אַמִיר

New member
ללא ספק הם טובים!

גם הדורבנים וקורין אלאל דנה ברגר סתם מעצבנת כזה...

MikeY fReAk

New member
איפה היית?!?!../images/Emo79.gif

אוח, ראיתי איזה משה אחד אבל זה לא היית אתה... אני הייתי בשורה 2, הממ. חולצה של משינה, מאחורי שני פריקים אחד עם ראסטות [מתן
] קופצים..המממ..ואנחנו צרחנו נאצר כל ההופעה, עם השלט! אבל בשפיים הם כן עשו, אתמול הם לא שמו עלינו.^^ בעסה שהם ברחו בסוף. אני גאה להכריז-אני מאוד מאושרת.

AXER

New member
משינה שולטים!!!

מדינת משטרה!!!! מדינת משטרה!!!!

MS6

New member
את היית עם השלט?!?

חחח צחקנו עליכם כ"כ היינו ממש קרובים.. אז ראית אותך.. אני הייתי מצד ימין שני שורות מאחורה... איך חזרת בסוף לבית שמש? האוטובוס האחרון יוצא באחד עשרה...

MikeY fReAk

New member
הממממ..../images/Emo79.gif

ידיד שלי היה עם השלט.. אני הייתי מאחורה מאחורי הג'ירפה עם הגופיה הלבנה
ולמה לצחוק!??!?!?! אני גרה בצפון ירושלים
הממ, אחי עם אוטו^-^

MS6

New member
סתם זה משהו פרטי.. לא ספציפית אתם

בכלל בדיחה פרטית בנוגע לאיזו שביתה שהייתה.

למעלה