התגעגעתי למשינה

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
התגעגעתי למשינה

הרגע חזרתי מיום הסטודנט בבר אילן... היו הופעות כ"כ שוות.. הדורבנים הביאו אחלה הופעה עם מחרוזת שירי אורוויזיון.. היו גם דנה ברגר וקורין אלאל ורונית שחר ואחריהם הדורבנים ובסוף משינה... איזה הופעה הם נתנו.. והם שמרו לסוף את ריקוד המכונה ואת רכבת לילה לקהיר ואז היו זיקוקים.. היה אחלה!!!

MS6

New member
כמו שיש יום האם...

ככה יש יום הסטודנט.. הופעות חינם לסטודנטים מבר אילן.. אבל לצערי הרב היינו מיעוט רוב האנשים היו תיכוניסטים ואנשים מבוגרים שהתגעגעו מאוד למשינה ובגללם היה ממש צפוף... אגב תמיד חשבתי שהדורבנים הם אחלה אבל הם נתנו ממש הופעה טובה כולם שם התחילו לרקוד כמו מטומטמים..

SavageGirl1

New member
רכבת לילה לקהיר../images/Emo99.gif

שיר ילדות שלנו!! חח ביסודי היה דבר מה קוראים אותו "הפעלה" כל שישי...ו-תמיד בסוף היה את השיר הזה..! (מי שלמד בבגין בטח מבין
)

MS6

New member
ותחשבי שהשיר הזה בד"כ...

לוקח 3-4 דקות אבל הם עשו כ"כ הרבה קטעים של נגינה שזה יצא משהו כמו 7 -8 דקות...

yossi018

New member
שיט!!! יך לא הייתי שם...

דנה ברגר וקורין אלאל היו שם!!! אני לא מאמין שנשארתי בבית חחחחחחחחחחחחחחחח משה אתה הופך ל(אתה יודע למה) מיום ליום... אה ואני עוד שבוע וחצי עובר לבא"ח החדש, יהיו חדרים במקום אוהלים ובחדר יהיה מזגן ויש גם מגרש כדורסל וחדר כושר לכל פלוגה בנפרד, ורחבת דגל ענקית וכיכרות (בטח דני וקנין היה מעורב בתיכנון הבא"ח) וכו' וכו'.. בקיצור ה"בית חם" שלוחם היה רוצה לחזור אליו אחרי המלחמה... (או אימון קשה)

yossi018

New member
זה היה בצחוק מה שכתבתי שם, כן...

בחיים לא הייתי הולך להופעה של משינה או הדורבנים...

TS18

New member
מהההההה?!?!

אז כשתהיה בהופעה שלהם תבין איזה כיף הם עושים! ברוק עצמאות הם היו גדולים!

MS6

New member
לא לא.. פה הטעות שלך...

קודם כל משינה גדולים ואח"כ הדורבנים.. אין מה להשוות בין שני הלהקות בכלל.

MS6

New member
אין מה להשוות בכלל...

לדעתי משינה היא אחת משלוש הלהקות הטובות ביותר אי פעם.. את הדורבנים אף אחד לא יזכור עוד 20 שנה..

fucking shanti

New member
כשאתה צודק משה

אתה צודק. אין מה להגיד משינה זה אחד מהדברים הכי טובים אי פעם במוזיקה הישראלית. נכון הדורבנים אחלה להקה וברוקעצמאות הם נתנו הופעה ממש טובה אבל הם רק תופעה חולפת. לא באותה ליגה.

MS6

New member
מישהו כבר אמר לי את זה..

עניתי שאני תמיד צודק והוא צחק.. אממממ... יכול להיות שאתם ביחד נגדי??? בלי שום קשר בשביל אותם מסוקרנים (או שלא..) השלוש להקות הכי טובות לדעתי אי פעם הן מחולקות לפי תקופות, תקופה ראשונה זה שלישיית גשר הירקון (להקה ישנה לאללה) אח"כ כוורת ואח"כ משינה. והיו עוד הרבה להקות טובות אחרות כמו: תיסלם, החלונות הגבוהים, אתניקס... ועדיין, לדעתי, הדורבנים לא מגיעים לרמה גם של הלהקות האלה... אבל זה כולה דיסק ראשון שלהם נראה כמה זמן הם ישרדו.

MikeY fReAk

New member
איזה כיף לקרוא את זה!../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif

מסכימה ב100%... הדורבנים הקפיצו אותי רק במחרוזת הזו..וקלטו שיש לי משהו נגד אירוויזיון ובלה בלה..ובכל זאת קפצתי ורקדתי..כבוד.

למעלה