התגעגעתי וכל כך חסרתן לי

חגיתלה

New member
התגעגעתי וכל כך חסרתן לי

המחשב עשה עלינו חרם. שבועיים לא דיבר איתנו. וכמה שהייתי צריכה אתכן בשבועיים האלו. עבר עלינו מחזור סיוטי. תזכורת - המכשפה הגיעה באמצע הלוויה של סבתא של בעלול. לא היו לנו לא מרשמים ולא מזרקים. בדקה התשעים הסתדרנו. התחלנו זריקות בשירותים בבית אבלים. הזקיקים לא שיתפו פעולה אז העלו לי מינון לאמפולה וחצי. ואז הם הפציצו. רירית של 9 מ"מ (בחיים לא הייתה לי כזו רירית), ו7 זקיקים פשוט יפהפיים. הרופאים דנו האם להזריק כוריגון ולעשות הזרעה או לא. 2 נגד 1 שכן. הגענו עם הזרעה בדקה ה-91 כי הייתה תאונה. הרגשתי כל אחד מהזקיקים מבייץ, כאבי תופת, בערב של המפגש למי שזוכרת. וחיכינו. אחרי 8 ימים התחילו כאבי גב. האיש ניסה לשכנע אותי שזה כלום. זה הצינון. אחרי 11 יום היא הגיעה. התנהגה מוזר. ועכשיו סליחה מראש על התיאור. ישר הפציצה. אצלי תמיד יש כתמים לפני. אבל כבר אמרנו שהיה מחזור ביזארי. אז יום וחצי מפלי הניאגרה היו כלום לידי. ואז בבת אחת נפסק. זהו. אפילו לא כתמים. כיוון שלא ציפינו ליותר מדי מיד קבענו תור לרמת מרפא. ד"ר באום. חמוד לאללה אבל לועס לנו מסטיק מול הפרצוף. ביום ה-4 US. 5 ציסטות. 2 צלולות ו3 לא יודעת מה אמרו. הימרגי'ק או משהו כזה. לא יודעת. הרופא דווקא הסביר שזה סימן טוב שהיה ביוץ. אבל שימו לב - הרירית הייתה 6 מ"מ. איך זה יכול להיות? אז כמובן שהפסקה. ולא האמנתי שזה יקרה לי אבל אני לוקחת גלולות. אבסורד. אז זהו. שוב הפסקה כפויה. את הייאוש כבר עברנו. חסרתן לי כל כך בימים האלו. כל כך הייתי זקוקוה לכן. אבל אני מקווה שעכשיו עשינו סולחה עם המחשב ושיהיה יותר טוב. אוהבת אתכן

צוקה1

New member
איזה מסע הפכפך ומתעתע- ../images/Emo24.gif

חגיתלה,ברוכה השבה
וכפי שנהוג לומר בארצנו לזמן קצר בלבד .מצטערת שלא יכולנו להיות בשבילך ברגעים האלה .המחשב לא מצא לו עיתוי טוב יותר לעשות קונצי'ם?
.הלו
קצת התחשבות! לגבי הטיפול ,קצת הלכתי לאיבוד,האם הוא לא הניב דבר ומתחילים מחזור טיפול חדש או מה? מאחלת כך או כך הצלחה ענקית שתגיע בדרך רגועה הרבה יותר ולא על רכבת שדים אמתנית
-צוקה

לי מ ו ר

New member
אוי חגיתלה

ימוגרו הציסטות והשלילים לאלתר. שולחת לך חיבורק חזק, ולמחשב שלך שולחת אנרגיות חיוביות שיתחיל לעשות את תפקידו כראוי.

d2b2

New member
ברוכה השבה ואחרי ההפסקה מאחלת

לך רק הריון מושלם ויפה שיביא עמו תינוק מתוק מתוק , מגיע לנו כבר לכולנו !!! תנסי לנצל את ההפסקה ולנוח לך כמה שאפשר ... בהצלחה

בבוצי

New member
קבלי חיבוק גדול../images/Emo24.gif

מאחלת לך שלא תיסבלי יותר ומיד אחרי הגלולות והעלמות הציסטות המעצבנות תקלטי להריון .הנסיון הבא הוא הנסיון האחרון עד ללידה....ובנתיים תאגרי כוחות מחודשים בהפסקה שנכפתה עליך. שאלה- מדוע את צריכה גלולות נגד הריון ,הציסטות יכולות להספג לבד במחזור הבא?

חגיתלה

New member
גלולות

הרופא אמר שאכן יש סיכוי שהן ייעלמו מעצמן, אבל אם ניקח גלולות זה עשוי בהחלט לזרז את סילוקן לצמיתות. אני מקווה. הוא המליץ ואמר שזו החלטה שלנו. אז הלכנו על זה. בעוד חודש אני אגיד לך אם זה באמת עזר.

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אחרי סיוט שכזה הטיפול הבא כבר חייב להצליח.....

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif טוב לראות אותך כאן

תעמדי, שנסתכל עליך, כי בקרוב את עוברת הלאה
. הרבה עבר עליך בחודש האחרון ועם גלולות לקינוח זה בכלל נשמע ביזארי
. אבל מה לא עושים בשביל הריון אחד מושלם?
נועם

bapi

New member
כנראה שהמחשב שלך...

החליט שגם הוא מצטרף לשביתות במשק
אז טוב לראות שאת שוב איתנו
רק חבל שהכל היה צריך להסתבך כל כך
מקוה שההפסקה תעזור
ושההודעות הבאות שלך יהיו יותר מעודדות

חגיתלה

New member
מה קורה לי??????

למה היה לי דימום כל כך קצר? למה הרירית נשראה כל כך עבה? למה היום שוב התחילו לי כאבי מחזור וכאבי גב איומים? ולמה דווקא היום חברה כל כך טובה שלי ילדה תאומים בנים אחרי מחזור אחד של איקקלומין? אני רעה שאני שמחה אבל גם עצובה ובוכה?????

חגית6

New member
חגיתלה חמודה ../images/Emo24.gif

כל כך מבינה אותך, ואת בכלל לא רעה, זאת תגובה טבעית ואל תרגישי רע בגלל זה. אני מקווה שהכל יסתדר לך ותחזרי עם כוחות מחודשים לטיפול נוסף (ומנצח!).

babywishing

New member
אויש מתוקה ../images/Emo24.gif

כתבתי הודעה ארוכה ומפלצת ההודעות בלעה לי אותה לגמרי אנסה לכתוב שוב.. מצטערת כל כך שהטיפול נגמר כך, ועוד טיפול הזוי כזה. שולחת לך חיבוק ענקי עם כתף רכה שתוכלי לבכות עליה, ולהוציא את העצב, האכזבה והכעס (ואת כל הרגשות על החברה שילדה, כי כל רגש שאת מרגישה הוא לגיטימי עכשיו) בקשר לרירית מתוקה, לא רוצה להלחיץ. אבל, לי מאז ההורמונים יש דימום במחזור מאוד חלש וקצר, בקושי יום וחצי והרירית עבה מאוד בזמן הביוץ. והרופא שלי כל פעם בודק אותי כדי לראות מה עובי הרירית, הוא אמר שרירית אחרי מחזור צריכה להיות 3 מ"מ ואז זה אומר שהמחזור תקין, גם אם היה דימום חזק או חלש. ובמקרה שלך הרירית היא 6. אז נראה לי שעדיף להתייעץ עם עוד רופא. אולי אפילו לשאול בפורום של רופאים, של וולפסון דוקטורס, או של איכילוב. מקווה שהכל בסדר ושזו טעות מדידה
מבייבי שמצטרפת לקריאה למגר את הציסטות לאלתר

einav8

New member
חגיתוש המון ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שכל יסתדר במהרה בינתיים קבלי המון

למעלה