התגעגעתי... אז באתי...

התגעגעתי... אז באתי...

וכרגיל, התקופה האחרונה שלי הייתה חרא, בעיקר בגלל שאתם לא הייתם... אבל כן הייתם, כאילו, לא בדיוק... בכל אופן, כרגיל, אני וההתמכרות שלי לשירי דיסני... זה מתוך מולאן בביצוע מדהים ונפלא של כריסטינה אגילרה... זה מה שאני מרגישה בימים האחרונים, לא מפסיקה לחרוש על השיר הזה ולבכות, אבל כמו שאמרו פעם: ככה זה בחיים Look at me You may think you see who I really am But you´ll never know me Ev´ry day It´s as if I play a part Now I see If I wear a mask To be myself I can fool the world But I cannot fool my heart Who is that girl I see Staring straight back at me? When will my reflection show Who I am inside? I am now In a world where I have to hide my heart And what I believe in But somehow I will show the world What´s inside my heart And be loved for who I am Who is that girl I see Staring straight back at me? Why is my reflection someone I don´t know? Must I pretend that I´m Someone else for all time? When will my reflection show Who I am inside? There´s a heart that must be free to fly That burns with a need to know the reason why Why must we all conceal What we think How we feel? Must there be a secret me I´m forced to hide? I won´t pretend that I´m Someone else For all time When will my reflection show Who I am inside? When will my reflection show Who I am inside?

תרגומיישן...

הסתכלו עליי אתם יכולים לחשוב שאתם רואים מי אני באמת אבל לעולם לא תכירו אותי כל יום כאילו אני משחקת איזשהו תפקיד עכשיו אני רואה שאם אני אלבש מסיכה שהיא אני אני יכולה לעבוד על העולם אבל לא לעבוד על ליבי מי הנערה שאני רואה מביטה חזרה אליי? מתי ההשתקפות שלי תראה מי אני בפנים? אני עכשיו בעולם שבו אני צריכה להסתיר את ליבי ומה שאני מאמינה בו אבל איכשהו אני אראה לעולם מה בתוך ליבי ואהיה אהובה כמי שאני באמת מי הנערה שאני רואה מביטה בי בחזרה למה ההשתקפות שלי מישהי שאני לא מכירה האם אני חייבת להעמיד פנים שאני מישהו אחר לתמיד מתי ההשתקפות שלי תראה מי אני בפנים? יש לב שחייב להיות משוחרר לעוף שבוער עם צורך לדעת את הסיבה למה למה כולנו חייבים למנוע מה שאנחנו חושבים איך שאנחנו מרגישים חייבת להיות אני סודית שאני חייבת להחביא? אני לא אעמיד פנים שאני מישהי אחרת לתמיד מתי ההשתקפות שלי תראה מי אני בפנים? מתי ההשתקפות שלי תראה מי אני בפנים...? אוהבת... אני.

חיפושיט

New member
נצחית..

.. גם לי יש את השירים האלו, שאני פשוט שמה ובוכה יחד איתם.. איזה דחף מוזר כזה להיות עצובה.. וזה קצת טוב, קצת רע, קצת כואב באמצע, והכי הרבה עצוב.. אבל מה?, לפעמים אנחנו גם "בוכים" מתוך הנשמה, אבל משמחה.. מההרגשה היפה הזאת של ´אני חיייייי!!´ בלב.. ומה הקשר למה שכתבת? טוב, אז לפעמים ההרגשה הזאת באה ממוזיקה, ולפעמים רק כשאנחנו שומעים שיר שאנחנו ממש אוהבים אז באה לנו ההרגשה הזאת.. ואולי אחרי העצבות הזאת, צריך לשים משהו שגורם לנו להתפוצץ מבפנים מאיזה שמחה-עצב של "אנחנו חיים", ופשוט להבין שהכל מתערבב יחד, הטוב, הרע.. [המכוער?!..
] לא משנה.. בכל מקרה, סתם רציתי להגיד שאני מתגעגעת אלייך.. וכן כן, אני ראה שאני לא מתקשרת, ומבטיחה שאני אתקשר!, מתיישהו!!
מואה..

למעלה